Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ajo mesa ka shkruar aty burrin e ka te mire ka familje te rregullt, por une
    dyshoj nqs kjo e ka dashte najhere ate burre qe ka.
    Kjo nuk do kerkoje divorc se nuk e do burrin...kjo mesa shof eshte e qete
    me ate burre. Por do ndejku rrugen e nje pasioni
    qe eshte nga chati. Kete them une. Sepse po te jete nje njeri qe se do, nje
    njeri qe e keqtrajton qe ja ban jeten terr e ferr..normalisht qe skllavet
    e kerkujt smund te bahemi ne jete, por mu me vjen keq se e pershkruan si familje e shendoshe.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    E lexova disa here duke dashur te mos anashkaoj diqka ndonje imtesi qe do te me bente ta gjej nje zgjdhje me te lehte.Postimi eshte sa prekes aq edhe trishtues, kur ke parasysh qe ne te nderlidhen fatet e dy familjeve.Mund te duket edhe shume e lehte ne shiqimin e pare dhe nje.... "shko provoje dhe kthehu prap nese nuk ben pune",por ketu nuk gjeta moralin e duhur , morali shpirteror ,forca e mendjes qe i mungon Si_zane-s. Shof qe zonja ne fjale nuk mund ti perkas nje grupi femrash qe bejne diqka jomorale, dhe kthehen te buzeqeshura duke aktruar ne shtepi dhe duke lozur rolin e gruas besnike,para burrit dhe para botes,por nje grua te ndjeshme, qe i ka ndodhe ndoshta ( si ka thene edhe green) per here te pare dhe nuk e di si te veproj me ate ndjenje.
    Une e keshilloj ti marr gjerat pak me shtruar , ta therret mendjen e pergjumur,dhe te punoj me shume me koke se sa me zemer, sepse si lexova ajo gjithsesi duhet te humb diqka nga treshi i formuar, familjen ,te dashurin,apo VETEN !!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    Te gjitheve na ndodh te bejme zgjedhje te gabuara, te cilat me pas kane hapesire per korrigjim,apo skane kthim mbrapa, por une nuk e kuptoj cdo te thote te kuptosh gabimin pas 2 femijesh... (nuk e kam fjalen per numrin ne kete rast)
    bingo !!!

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    ehhhhhhhh te ishte familje e shendoshe sdo i vlonte mendja andeja nga ai tjeteri, plusssssssss jam dakort me ty shkodrane si dihet nqs goca e ka dashur ndonje here bashkeshortin mbase ka qene ndonje nga ato martesat, thjesht sepse ai eshte njeri i mire qe vjen nga familje e mire, edhe per dashurine nuk eshte folur kurre........ dmth kjo se ka dashur kurre.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Mer grua Shqiptare pastaj, po ta mbajti......
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    9
    ju flm te gjithve qe perpiqeni te me ndihmoni ne cilendo menyre.
    R2T me keqardhje te shkruaj se une nuk e perfaqesoj femren shqiptare por vetem mua si person ne vete,per qka me vjen shume keq per gjendjen e krijuar.Nje te them,se femra shqiptare ndodh qe ndjen por e lufton,po merre te huajen ta sjell ne shtepi dhe ti duhet te pajtohesh.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Si_Zane
    ju flm te gjithve qe perpiqeni te me ndihmoni ne cilendo menyre.
    R2T me keqardhje te shkruaj se une nuk e perfaqesoj femren shqiptare por vetem mua si person ne vete,per qka me vjen shume keq per gjendjen e krijuar.Nje te them,se femra shqiptare ndodh qe ndjen por e lufton,po merre te huajen ta sjell ne shtepi dhe ti duhet te pajtohesh.
    Nga te gjitha femrat e forumit, ti nuk ke goje te gjykosh njeri.....po te fliste dikush tjeter per femrat e huaja e kuptoj, por ti.....??? pffff
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    KY RAST O TI RTK mund ti ndodhi kujtdo, kshu qe mos sha femrat shqiptare se shqiptaret te pakten e ndajne burrin po keto keteja mbajne nga 3 ne nje kohe te nderrojne gjellen.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    9
    Nuk dua te arsyetohem per sjelljet e mia R2T, e di qe meritoj nenqmim por ate vetem per ndjenjen e jo per veper te bere ,kerkova keshille si te luftoj me ndjenjat e mia e jo si te rrefehem per vepren qe se kam bere,por kujdes se jeta paska shume befasi,kjo do te mund te ndodhe edhe ty.Mgjt te falenderoj se edhe kritikat e tilla kan vleren e vet ne zgjedhje te problemeve.

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Kjo s'eshte dashuri; eshte FIKSIM. Dhe me vjen keq qe ti s'paske pas fatin qe ta provosh DASHURINE ne menyre qe te kuptosh se c'eshte fiksimi.

Zana, s'je me adoleshente ku nje marrezi e momentit te falet. Je grua e martuar e mbi te gjitha nene, keshtu qe duhet te gjykosh me mendje. Thua qe s'jeton dot pa kete djale, por jane vec fjaleeee sepse jeta vazhdon gjithsesi.

Nje dite i ke dhene fjalen dikujt se do kalosh jete me te, ke krijuar familje me te, te trajton si princeshe (te pakten kete mendim me dha shkrimi yt)....atehere SILLU SI GRUAJA E TIJ dhe jepi respektin qe meriton duke u sjelle si e tille. E dashur, ne jete do shohim njerez qe ndoshta jane me te mire se partneret tane, por cfare...do mbetemi duke vrapuar pas cdokujt? E mira s'ka fund prandaj peshoji gjerat dhe "don't risk what you can't afford to lose."

And oh, miku yt me i mire duhet te jete YT SHOQ. Shpenzo me shume kohe me te!

Shpresoj mos te me keqkuptosh sepse te miren te dua.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A e gjykoni njė person vetėm nga pamja e jashtme?!
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 26-09-2024, 09:28
  2. A ekziston Triniteti?
    Nga mesues nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 29-10-2016, 22:35
  3. TBN, Benny Hinn.....
    Nga Sefedin nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 03-07-2007, 14:55
  4. Ēkemi! Mos mė gjykoni keq
    Nga Mrekullia nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-08-2003, 09:42
  5. Te ndare per shkak te Krishtit
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-11-2002, 07:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •