Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    * Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Anabanana , me sa di une eshte kthyer ne Tirane dhe po vazhdon aktivitetet e saja artistiko-muzikore .
    ArsGothicë

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga mbreta
    Arberie Hadergjonaj nuk eshte e martuar me nje djale tiranas, por ajo eshte e martuar me nje djale nga Kosova, perkatesisht nga Decani. Arberia mbiemrin e vajzerise e ka Ramosaj, ndersa mbiemrin e burrit e ka Hadergjonaj.

me respekte,
    mbreta
    Kosovar e ka të shoqin dhe me sa kam parë e dëgjuar , "një çikë" si punë mafiozi e ka. (lol)
    Kanë patur një apartament me qera andej nga Tirana e Re, njëherë e një kohë.
    Për mendimin tim, "Kitara" është kënga më e bukur e saj.
    Që të mos lemë pas dore thashethemet, për aq sa e kam njohur më ka lënë përshtypje shumë të mira. Artiste është ! Pikë !
    Where does a thought go when it's forgotten?

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Kjo kenga Jeta s'eshte loder eshte te permbledhja 4 e kengeve te shekullit te albasoul, vetem se eshte e kenduar nga Jonida Maliqi, dmth mund ta degjosh aty.
    Edhe mua me pelqen shume kenga, dhe versionin e kenduar nga Arberia s'e kam gjetur asnjehere.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Kosovar e ka të shoqin dhe me sa kam parë e dëgjuar , "një çikë" si punë mafiozi e ka. (lol)
    Kanë patur një apartament me qera andej nga Tirana e Re, njëherë e një kohë.
    Për mendimin tim, "Kitara" është kënga më e bukur e saj.
    Që të mos lemë pas dore thashethemet, për aq sa e kam njohur më ka lënë përshtypje shumë të mira. Artiste është ! Pikë !
    shuum e veret ene po nga Qyteteza Decani e ka burrin ene pun mafiozi eshte biles tani eshte ne burg i shkreti ene thuhet qe ket kengen e fundit ja ka kushtuar burrit te saj
    Shok imi e njef personalishtt dhe kan lidhje familjare me te
    M&M

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Exclamation ....

Citim Postuar më parë nga Davius
    Bukur kendon kjo, me pelqen ngjyra e zerit te saj dhe ka nje ze teper te artikuluar mire...
    Nuk e kisha degjuar ndonjiher te thuash per ndonje kengetar/e "Me pelqen ngjyra e zerit" Ndoshta ke dash te thuash "Me Pelqen vokali" OSe "Intonacioni qe ajo perdor ne stilin e te kenduarit"

Gjithsesi..I thon nje fjale te urt popullore "Sa Te Rrosh Do Mesosh"
    Feel the pump √

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Gjithesesi , ne e hapem temen te diskutojme per Arberien dhe jo per burrin e saj , nafioz , apo qfaredo te jete edhepse une e kam cekur tek tema pak burrin e saj me qellim qe ta profiloja me mire Arberien por ja qe paskam gabuar , mire thote Gabriele , sa te rrosh do te mesosh , e na dalte prej burgu burri i saj jarebi ..loool
    ArsGothicë

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Wink

Citim Postuar më parë nga sLimShady
    shuum e veret ene po nga Qyteteza Decani e ka burrin ene pun mafiozi eshte biles tani eshte ne burg i shkreti ene thuhet qe ket kengen e fundit ja ka kushtuar burrit te saj
    Kjo kenga e re Loqka jeme ,kete ja ka kushtuar burrit saj?
    Kete qe e financoj ministri,uha bre nuk po me kujtohet emri,,,,,,,,,,,,,dhe neve na kushtoj 15 MIJEEEEEE EUROOOOO,,,,nje kemge e kushuar per njerin nder mafiozet NR one,loool

Nejse sa per temen mua me pelqen kenga"Lozonjare jam"

p.s.slimi xhan xhan ty*smile*

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

oh oh

po ate te lozonjares e harruat? he mo ajo qe te shpie ne dhjete cezma e s'te jep nje here uje

Jam nje vajze lozonjare
    djemte i terbova fare
    fare!
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    ME PELQEN DERI DIKU

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Red face

Arberie Hadergjonaj ka kenge shume fantastike dhe zeri i saj eshte shume i vecante!

Kenget e saj me te bukura per mendimin tim jane "Jeta S'eshte Loder", "Kitara" dhe "Pse Vonon Dashuri". Gjithashtu, me pelqen versioni Shqip "Pa Ty" i kenges "Without You", qe vetem Arberija mund t'a kendonte aq bukur!

Eh sikur t'i gjenim keto kenge thuaj!!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •