pesh dhjet perqint me ka then mjeku...
une i besojte mjekut jo bythkakave te forumeve mjeku eshte personalitet ka ber shkolle. ti ja fut kot
Uaaaaaaa kujt I qėnka sėmurur suma
Nė fakt kėtu e paskan sumėn e sėmur i gjithė forumi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Wordless : 09-08-2014 mė 13:43
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Wordpresh, edhe ti ketu me pleqt? Duke diskutuar per majasellin?![]()
'Who is John Galt?'To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand
Si urdhėron xhuxhu System![]()
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
...une per vete jam sheruar nga hemorroidet duke perdorur suposta, duke evituar te ndenjurin ulur per shume kohe meqe ky pozicion prish enet e gjakut te anusit ku edhe formohen hemorroaidet, dhe duke pire lengje sidomos leng karrote i cili eshte i pasur me fibra dhe vitamin te rendesishme per sherimin e kesaj semundje.
I nderuar, ne qofte se mund te ma tregoni menyren tuaj te sherimit dhe shpetimit nga hemoroidet, do te ishte nje gje shume e cmuar per mua ngaqe kam nevoje shume te madhe dhe urgjente.
Shume respekt,
pershendetje..kam nje pyetje per doktorin...Babi im koh pas kohe ka pasur majasil,por i eshte largu per tre kater dit,Tani ka perseri majasil por ka edhe dalje tgjakut nga anusi mbasi e kryn nevojen e madhe.Mjeku ia ka dhen nje mast edhe qiri me emrin "Faktu" por nuk pi kryejne pune.Cfar po propozoni.Mos t'harroj me cek eshte 51vjec dhe punen e ka ulur non stop ,..Falemnderit paraprakisht
Krijoni Kontakt