o plako po kjo SAJDJA nga behet se humbi fare mo lal apo mos ka frike nga ujqit ,????? po mos ki frife moj byrazerke se ujku nuk i ha lepurushet shqipetare si i ka xhan
Keni hapur nje teme te shkelqyer!
Shume mendim i mire!
Te lumte per kete teme !
Mendim i mire!
Ec mo mire ja paske bere!
Nuk do te me pelqente tu prezantoja!
Mendim Koti!
Nuk di cfar te them !
o plako po kjo SAJDJA nga behet se humbi fare mo lal apo mos ka frike nga ujqit ,????? po mos ki frife moj byrazerke se ujku nuk i ha lepurushet shqipetare si i ka xhan
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
mos ki frike moj zemer se nuk hame njerez ne i kemi xhan lepurushat ,edhe ujku i ka xhan apo jo o byrazerPostuar më parë nga london_girl
na ngrenet te gjall na ngrenet
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Amon pse na hapni muhabet shkolle, se me prishet stomaku kur kujtoj provimet ne fund te Majit. Nejse une jom nji e rreshkitme nga Tirona dhe jam ne universitet duke bere nje Foundation in Sciences dhe vitin tjeter e kom me plan me bo degree ne Forensics and Pharmacology. Nejse nqs jua hapa barkun mos u boni merak se marova, kaq e pata prezantimin.Suksese te gjitheve
:-)
Mire se erdhe kuntakinta.....
~laterz~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
O Kuntaktika, me t'thane te drejten se kam idene fare se cpo studion, ndoshta eshte se jam katundar une i shkreti sdi anglisht!
na shpjego ne shqip per cfar studion po deshe?
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
ababab si jane disa djem
ja jap doren ta merin krahun lol
kuntakinta... tri her mu desh me ta pa emrin mos me ta ba gabimmire se erdhe
edhe suksese ne mesimee lumja ti qar lende te 'lehte' do me marr
(se mos e kam marr une ma te mire heheh)
Once upon a time! Thashe qe po vazhdoj per Plenollogji. Po se kuptove dhe ket s'kam ca me te bo une.
Enkela! Lehtesia e kursit eshte ceshtje intelekti, kupto ti?![]()
:-)
Eheheheh gezohem qe erdhi dhe nje antar ore antare....me pasuri dredhi fjlaesh....... e kam fjalen per ty Kuntakinta.....
~laterz~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Jam Bleddi
edhe un po bej kurs trainimi per Hidraulik plubmer . kam studiuar edhe kam kryer disa kurse si per shembull GNVQ Leisure&Tourism edhe 1 vit per AS Level Business&Finance advanced , por per shum arsye e nderprerva edhe jam ne kurs per City & Guild per plumber , punoj gjithashtu pune te ndryshme................ ej po e pate emrin tim ne ndonje gazete qe do te keni nevoje per hidrauilik mos hezitoni se nuk ju kerkoj shume (pak shaka pa kripe)
paci fat te gjithe
kuntakinta akoma skuptoj asenje gje cfar thu
se di kush esht katunar ketu une qe se kuptoj apo ti qe sdin ta shpjegosh hahahahaha
bej shaka, por na shpjego se ne cfar dekasteri do punoni?
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Krijoni Kontakt