Close

Rezultati i Sondazhit: Cfar mendimi keni per temen " Per studentete ne Londer, Angli"

Votues
60. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Keni hapur nje teme te shkelqyer!

23 38.33%
  • Shume mendim i mire!

12 20.00%
  • Te lumte per kete teme !

6 10.00%
  • Mendim i mire!

19 31.67%
  • Ec mo mire ja paske bere!

4 6.67%
  • Nuk do te me pelqente tu prezantoja!

1 1.67%
  • Mendim Koti!

4 6.67%
  • Nuk di cfar te them !

8 13.33%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 22 prej 50 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 492
    SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    po qa din ti se sa shume te du un ty :P

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Te befte mire o byrazer se me fasule jemi rritur te gjithe.Une jam nga VLORA por jetoj ne athine atje ne vlore kemi shume lepurusha ne vloredhe i duam shume se mezi i i kemi o plako po ate shprehjen RROFTE IRAKU ce ke te thoje RROFTE SHQIPERIA dote ishte ndryshe , dhe ki kujdes nga ujqit se te hane or lol
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    na ngrenet te gjall na ngrenet
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    Pershendetje te gjitheve!!
    Deni, do trokas une ne porten tende?? Kshu e kishe me shaka ti apo seriozisht, sepse se kam zakon te trokas ne dyer t'dynjase (he he se boj shaka). Kaq keq paskan shku punet eeee?? Edhe me ardh me grabit???ncncnncnc jo mor djal jo se s'jam e vetmja hala se din aa?.

Fjorin a kam rene une ne dashuri ndonjeher apo jo ajo eshte pune personale apo jo (heheh se bej shaka). Po ore ate shprehjen ty ta drejtova ok ore lamash??? hahha shaka plako po vetem dua te shis cik mend me kto fjalet vlonjatshe qe di......!!!
    Ashtu eshte si the ti se nuk eshte gje e keqe te biesh ne dashuri po pastaj eshte e drejte si tha Enkela ; varet se si bie, ka qe bien me kembe, (hajt mo) ka edhe ato qe bien me koke (i shkofte mare) por ama ka edhe si ato qe bien me kembe e me koke (si puna Denit pershembull qe Zoti ja bofte mbare) !! LOL.

Hajt pra ju puth forttttttt te gjitheve dhe bofshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qef sa me shumeee!!!!!!!

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Pufi ele una te xhifeve....pa peljashtim /....

P.S Tuve Sajda pufje ma te male

~laterz~
    Jam JETUS jo TREGUS!.

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Pershendetje te gjitheve,
    Une jom Apostoli ene prej tre vjetesj jetoj ne Londer,jam 19 vjec edhe ket vit mor 3 A-Levels per business,english and maths. Predicted grades i kom B,C,C. Not quite bad,what do u reckon ?
    Vallaj edhe kto se mor vesh se si do ti mar se rradhe i prek librat me dore,thjesht cfare bej ne shkolle llooll,ndoshta ka te bej inteligjenca,hahahahahha,nejse tani po e mbyll une edhe kush banon edhe kush te doje eshte i ftuar te shkruaj mesazh
    Une banoj ne ealing broadway edhe aty vazhdoj edhe shkollen
    take it easy every1
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    predicted grades gooooooddd
    un te marr ne pune ty
    si thu ti lol

suksese ne mesime

The Bad Guy Maska e AlBeS
    Anëtarësuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    Hangar 18
    Postime
    74
    Mu me maroj kolegji per ket vit, vetem provimet me kan mbete mandej asta la vista amigo...

Pershendetje te gjithe studenteve ne Londer
    "I always tell the truth...even when i lie"

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    o rrusho po mos na puth kaq forte se na more frymen moj figure o njeshe qe ca te te them . poti nuk na the moj SAJDE ke rene me koke apo me kembe moj shkodrane e xhaxhit
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Full Time Killer
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    Sajda, ekisha seriozisht qe do trakasesh ne porten time, se une vije nga Mali dhe ndoshta do te bije rruga andej e do jete shum ftohte dhe do doje nje vend per tu ngrohur!!! aty e kisha muhabetin edhe ajo egrabitjes esht thjesht poezi! mos u frikso moj zemer.
    Eh moj Sajda cti besh qe kem rene ne dashuri me kembe e me koke e mallkoj nanen qe me ka bere shum romantik dhe e mallkoj qe me beri te jemi i mire me femrat.Por ta dije femra sa e dua une e si do e respektoja sdo donte te me linte me kurre, por ce do se ti dhe asnje femer sbeson asnje fjale qe them

O Enkela po nje shkodrane do dali te me doje mua se sjam dhe aq i keq mendova se me don ti, por me duket se dhe ti sme don fare pu pu pu cjeni ju shkodranenet spo va nije fare per denin ahahahaha

O Fjorin, ma mori mendja qe je nga vlora ore byrazer se e di qe andeja ka shum lepurush, kam jetuar disa dite dhe une andeje nga vlora e bukur, por ato dite qe jetova une ishin dite te keqija.
    Mos u bej merak se ujku se han ujkun,ujkun ne qofte se do haje do haje lepurin kurse lepuri kurre smundet ta haje ujkun lol se bej shaka

Ika tani se kam fol shum edhe
    me erdhi gruja e don me perdor kompjuterin, sot sjam tu puth
    asnjonen se do puth grun time u puth her tjeter lol
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

Faqja 22 prej 50 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  4. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31
  5. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •