po qa din ti se sa shume te du un ty :P
Keni hapur nje teme te shkelqyer!
Shume mendim i mire!
Te lumte per kete teme !
Mendim i mire!
Ec mo mire ja paske bere!
Nuk do te me pelqente tu prezantoja!
Mendim Koti!
Nuk di cfar te them !
po qa din ti se sa shume te du un ty :P
Te befte mire o byrazer se me fasule jemi rritur te gjithe.Une jam nga VLORA por jetoj ne athine atje ne vlore kemi shume lepurusha ne vloredhe i duam shume se mezi i i kemi o plako po ate shprehjen RROFTE IRAKU ce ke te thoje RROFTE SHQIPERIA dote ishte ndryshe , dhe ki kujdes nga ujqit se te hane or lol
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
na ngrenet te gjall na ngrenet
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Pershendetje te gjitheve!!
Deni, do trokas une ne porten tende?? Kshu e kishe me shaka ti apo seriozisht, sepse se kam zakon te trokas ne dyer t'dynjase (he he se boj shaka). Kaq keq paskan shku punet eeee?? Edhe me ardh me grabit???ncncnncnc jo mor djal jo se s'jam e vetmja hala se din aa?.
Fjorin a kam rene une ne dashuri ndonjeher apo jo ajo eshte pune personale apo jo (heheh se bej shaka). Po ore ate shprehjen ty ta drejtova ok ore lamash??? hahha shaka plako po vetem dua te shis cik mend me kto fjalet vlonjatshe qe di......!!!
Ashtu eshte si the ti se nuk eshte gje e keqe te biesh ne dashuri po pastaj eshte e drejte si tha Enkela ; varet se si bie, ka qe bien me kembe, (hajt mo) ka edhe ato qe bien me koke (i shkofte mare) por ama ka edhe si ato qe bien me kembe e me koke (si puna Denit pershembull qe Zoti ja bofte mbare) !! LOL.
Hajt pra ju puth forttttttt te gjitheve dhe bofshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qef sa me shumeee!!!!!!!
Pufi ele una te xhifeve....pa peljashtim/....
P.S Tuve Sajda pufje ma te male
~laterz~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Pershendetje te gjitheve,
Une jom Apostoli ene prej tre vjetesj jetoj ne Londer,jam 19 vjec edhe ket vit mor 3 A-Levels per business,english and maths. Predicted grades i kom B,C,C. Not quite bad,what do u reckon ?
Vallaj edhe kto se mor vesh se si do ti mar se rradhe i prek librat me dore,thjesht cfare bej ne shkolle llooll,ndoshta ka te bej inteligjenca,hahahahahha,nejse tani po e mbyll une edhe kush banon edhe kush te doje eshte i ftuar te shkruaj mesazh
Une banoj ne ealing broadway edhe aty vazhdoj edhe shkollen
take it easy every1
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
predicted grades gooooooddd
un te marr ne pune ty
si thu ti lol
suksese ne mesime
Mu me maroj kolegji per ket vit, vetem provimet me kan mbete mandej asta la vista amigo...
Pershendetje te gjithe studenteve ne Londer
![]()
"I always tell the truth...even when i lie"
o rrusho po mos na puth kaq forte se na more frymen moj figure o njeshe qe ca te te them . poti nuk na the moj SAJDE ke rene me koke apo me kembe moj shkodrane e xhaxhit
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Sajda, ekisha seriozisht qe do trakasesh ne porten time, se une vije nga Mali dhe ndoshta do te bije rruga andej e do jete shum ftohte dhe do doje nje vend per tu ngrohur!!! aty e kisha muhabetinedhe ajo egrabitjes esht thjesht poezi! mos u frikso moj zemer.
Eh moj Sajda cti besh qe kem rene ne dashuri me kembe e me koke e mallkoj nanen qe me ka bere shum romantik dhe e mallkoj qe me beri te jemi i mire me femrat.Por ta dije femra sa e dua une e si do e respektoja sdo donte te me linte me kurre, por ce do se ti dhe asnje femer sbeson asnje fjale qe them
O Enkela po nje shkodrane do dali te me doje mua se sjam dhe aq i keq mendova se me don ti, por me duket se dhe ti sme don fare pu pu pu cjeni ju shkodranenet spo va nije fare per denin ahahahaha
O Fjorin, ma mori mendja qe je nga vlora ore byrazer se e di qe andeja ka shum lepurush, kam jetuar disa dite dhe une andeje nga vlora e bukur, por ato dite qe jetova une ishin dite te keqija.
Mos u bej merak se ujku se han ujkun,ujkun ne qofte se do haje do haje lepurin kurse lepuri kurre smundet ta haje ujkun lol se bej shaka
Ika tani se kam fol shum edhe
me erdhi gruja e don me perdor kompjuterin, sot sjam tu puth
asnjonen se do puth grun time u puth her tjeterlol
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Krijoni Kontakt