woooww na paske ra n'dashni more deni
si ka mundesi qe un sdi gja ??? he
apo sekret?)
florin pershendetje ke edhe nga una
Keni hapur nje teme te shkelqyer!
Shume mendim i mire!
Te lumte per kete teme !
Mendim i mire!
Ec mo mire ja paske bere!
Nuk do te me pelqente tu prezantoja!
Mendim Koti!
Nuk di cfar te them !
woooww na paske ra n'dashni more deni
si ka mundesi qe un sdi gja ??? he
apo sekret?)
florin pershendetje ke edhe nga una
HI . paska rene ne dashuri me gjithe mend dhe as une s'di gje ENKELA B. Degjova lajmet dije po nuk tha gje per kete gocen ketu larte I DON'T TA BESOJ KETE GJE . KISSSSSSSSSSS HAAAAAAAAAAAAAA
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
ehhh ekele rashe ne dashuri dhe un, pse je cuditur
sjam lis qe ska ndjenja
hahahahahhaahhahaa
si bo ti sikur sdi gjo he ca je ti
pu pu pu ku me jan mledh i tuf shkodranesh e po me bejn per spital hahahaa
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Ehuuuuu Deni ti per spital je ba me kohe (hala se din aaa)?
C'fare dashniet maj Enkele , po lene se ishtu na hiqet ky, sikur asht tip romantik (he Deni se bej shaka se romantik je ti apo jo?). Del ktu ne forum ti Deni edhe na ban si djal i mire por ti dallohesh edhe ne shkrim se je nji Don Zhuan qe s'ban ma nana n'dy kam (si thona ne shkodranet) apo jo maj Enkele?.
Deni ca me ti ba une asaj shkodranes mar, ca di une se me duket paske ra mren me te shume.....ehhh e kena gjakun e amel (hehe se me lujt e kam).
London girl, po maj ky kushedi sa ka , pse thu ka nji ti??? Hehhee.
Fjorin edhe une te pershendes nga zemra dhe ti ke kujdes se mos na biesh brenda si Deni......more vesht o figureeeeeeeee??? hehehe. Ja kalofsh mire!!!!
dhe une si gjith te tjeret do te flas pak
per veten time jam nga Afrika dhe flas nga palestina
po studioj ne Irak dhe deshiroj qe te gjith
studentet te vijne ne israel.
flm per mirkuptimin
Me respect
Askushi
Pu Pu cjeni ju gocat, he moj Sajda moj Sajda,te rujt zoti nate e dite, seme mos te te rujt kam metgrabit hahahahaha per spital edi qe jam bere por se di se cfar smundje kam, ti e din se cfar smundje kam por sdon tme ndimosh me don qe te vuaj e te vuaj!
Me te thane te drejten jam romantik edhe nganjehere esht turp me e mor vesh kush e me mpa si tip si sta mush menen ne bote qe jam romantik ( apo jo Sajda) por cti beshe se se beson kush qe jam romantik, nje here mendova se Sajda me beson qe jam romantik por edhe ajo spaska besuar gje.
Cer don zhuani jam une, parzotin dil naj njena e me don se me iku truri se satu dal asnjona thone esht i shemtuar deni!![]()
Pershendetje te gjitheve.SAJDA nuk eshte gje e keqe po te biesh ne dashuri ,nuk edi nqs ke rene ne dashuri ndonjehere moj BYRAZERKE mos ki frike moj lal te gjithe kane dashuruar dhe nuk bejne keshtu . Dhe sa per ate shprehjen < FIGURUEEEEEEEEEEE > qe perdore aty lart me shkon me shume mua se jam nga VLORA apo jo moj FIGURE .
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
nuk ehste gje e keqe me ra ne dashuri.....???
po varet se si bjen se mund te biesh edhe me kry
o deno per koken tende lol nuk di se me ke ke ra mbrenda...
se ti njeher thu du pite e nje her du simite
qa di un e shkreta![]()
Pershendetje te gjithve .ENKELA B po djali mos shkon sipas cmimit moj zemer njehere do pite , njehere do simite mos eshte shtrenjte pitja kete periudhe aty e me vone simitja pastaj mos kerkon buke LEPURUSHI BYRAZERI . CIAO
o enkela, me duket se te dua ty sikur me don ti mua!
hhahahaha
O Fiori une kam fasule per te ngrene po me duhet simitja e pitja qe ti shtyej poshte se s'hahen pa buk fasulet o byrazer, edhe se di por ne andej nga mali sjemi njohur dhe sjemi thirrur LEPURUSHI BYRAZER, ne jemi thirrur ujqerit byrazere! Po ti nga je se ndoshta andej nga je ti ka shum lepuj dhe mua me pelqen gjuetija shum ndoshta vije per gjueti!
Sajda, ndoshta nje dite do trakosesh ne porten time dhe une sdo ta hap, ndoshta do jete pak si vone :![]()
Krijoni Kontakt