Lyon - PSV Eindhoven
Nje ndeshje interesante, mendoj se Lion eshte me i forte se sa holandezet e PSV dhe sipas meje jane francezet qe do i shohim ne gjysem finale...
Lyon - PSV Eindhoven
Nje ndeshje interesante, mendoj se Lion eshte me i forte se sa holandezet e PSV dhe sipas meje jane francezet qe do i shohim ne gjysem finale...
My silence doesn't mean I am gone!
Lioni eshte ekip i forte, dhe kete e tregoi edhe ne 16-tshe....por PSV ndodhet ne krye te tabeles ne Hollande. dhe ishte ky ekip qe eliminoi finalistet e vjetshem, gjithashtu franceze,ne fushen mike!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Mendoj Se Ketu Do Te Jete Surprİza.
Per Mua Kulİfİkohet Psv.
Lioni fiton, as mos e diskutoni at muhabet...![]()
Une e parashikoja me shku deri ne finale, po me duket se shorti s'do ja lejoje sepse do luaje me Milanin edhe ne rast se kualifikohet per ne gjysemfinale...lol...
Edhe une mendoj se Lyon do fitoj padyshim, eshte nje ekip cilesor dhe sipas meje mund te jete nje lloj Porto e ketij viti ne Champions, ku tash me e kemi shume te qarte se nuk ka ne futboll "te vegjel" dhe "te medhenj" te gjithe jane ne nje rang....
Postuar mė parė nga Davius
Edhe une Lion mendoj por te vegjelit nuk jane asnjehere ne nje rang me te medhenjte....se sot jane neser s;jane kurse skuadrat e medha mbeten ne histori..
Por edhe te vegjelit me titujt e tyre mbeten ne histori sepse historia njeh tituj dhe nuk njeh ndeshje te bukura dhe te medhenj si puna e Realit qe ngelen pa tituj...Postuar mė parė nga ElMajico
Lyon: Coupet; Reveillere, Cacapa, Cris, Abidal; Diarra, Essien, Juninho; Govou, Wiltord y Malouda.
PSV Eindhoven: Gomes; Ooijer, Alex, Bouma, Lee; Van Bommel, Cocu, Vogel; Park, Vennegoor, Farfįn.
Įrbitro: Pierluigi Collina (ITA)
Estadio: Gerland de Lyon
Hora: 20.45 (18.45 gmt).
Lyon fiton patjeter sonte.
Jo per gje tjeter po i kam ne skedine.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sa here flisni per sport,mos e futni ne fjalorin e postimeve fjalen PATJETER.
Prandaj eshte i bukur dhe i vecante,futbolli dhe sportet ne pergjithesi,se fsheh te papritura,supriza.
Lyon-PSV Eindhoven 1-1
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 05-04-2005 mė 18:52
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt