Une medndoj mendoj se identiteti i njeriut apo individit eshte nese njeriu i ruan zakonet traditat dhe gjuhen.... Mirpo me vjen keqe qe neve si shqiptar na ka mbetur vetem gjuha shqipe qe te komunikojm ne shqip kurse gjerrat tjera hmmmm sa keq me vjen turp qe ti permendi .... po ju le juve te rrifilloni se nuk na ka mbetur edhe vetem turqisht te flasim dhe te behemi turq.....