Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19

Tema: Kritika

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Kritika

Desha tju pyes anetare te ketij forumi: A kritikoni dike per veprimet e tij apo jeni indiferente.
    (Analize)
    Kritika, po aq ajo e njeanshmja dhe e padrejta sa dhe ajo inteligjentja, i jep shume kenaqesi atij qe e ushtron dhe bota i detyrohet me nje mirenjohje te madhe cdo vepre, cdo veprimi qe shkakton shume kritike nga ana e shumices, sepse pas saj hapet nje brazde e shkelqyeshme gezimi, shpirti, admirimi ndaj vetes, krenarie, keshillash, propozimesh per permisim. Zoti i gezimit krijoi te keqin dhe mediokrin per te njejtin shkak qe krijoi dhe te mirin.

Dito

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Deri tani ne forum kam lexuar shume dhe kam fol kam hap dhe tema dhe me kan kritiku dhe i kam pranuar me sakte sot kam pranuar nje kritike ne sofren e vlores dhe pse sju pergjigja si duhet sepse ta am then ke tema qe ke hap tjeter
    un vet kam bere nje kritike smund ta them por nje si keshille ke tema e Poetit qe ka hap me poezi nga zemra
    dhe ai me ka falenderu

te te kritikojne dhe te kritikosh eshte dicka e mire

perseri mendimi ime
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Nuk e mbeshtes mendimin qe kritika i jep kenaqesi atij qe e ben. Sepse kjo varet. Mediokrit po mund t’i jape shume kenaqesi. Sepse I afti nuk ka kohe, apo thjesht nuk shikon humbjen e tjetrit si fitoren e tij…(Te pakten une keshtu e kuptoj.)
    Kritiken nese ke kohe t’ua besh te gjitheve, atehere dicka vertet nuk shkon, sepse jo per gje por nuk do te ngelet kohe te shikosh veten.
    Fakt eshte qe kritika eshte e veshtire per t’u "gelltitur" dhe nga shpirtrat me te hapur. Pse keshtu?-kjo eshte vertet per t’u diskutuar.
    Mgjte nese dikush te kritikon-tregon vemendje-pune tjeter pastaj sesi zgjedh kritiku te ta jape kete vemendje.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ne pergjithsi matem shume para se te kritikoj dike per dicka..Ka raste qe tregohem edhe indeferente, duke menduar se mund te isha ndodhur ose nje dite mund te ndodhem une ne te njejtat pozita.
    Pastaj mendoj se eshte shume e rendesishme edhe kujt i drejtohesh..Ka raste qe ne vend te nje perpjekje per korrigjim a permirsim merr si pergjigje nje rrudhje vetullash e me pas nje "largim"
    Mua vete nuk me pelqen te kritikohem.. e kujt i peqen?!Megjithate i marr gjithmone ne konsiderate, sidomos kur me vijn nga miqte.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne ditet e sotshme ... duhet te mendohesh mire kur kritikon dike .
    Duhet te mendosh dhe konsekuencat , menyren se si mund te reagojne kur ti ja ben ate kritike , tipin qe mund te kene etc etc .. jane nje sere faktoresh qe kur kritikon mund te marri drejtime te papelqyeshme ..

Dhe nuk te kritikon gjithkush .. mendoj ai qe te do dhe te kritikon nese vertet e ke gabim .. por nje i jashtem qe nuk eshte vecse nje spektator , vezhgues ... kenaqet me ate qe ti ben ..

Personalisht .. preferoj indiferentizmin ne shumicen e rasteve .. si pune , shoqeri , dhe ambjentet e jashtme .. kritikoj vetem ne rangun e familjes . njerezit qe i dua dhe me duan .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Desha tju pyes anetare te ketij forumi: A kritikoni dike per veprimet e tij apo jeni indiferente.
    (Analize)
    Kritika, po aq ajo e njeanshmja dhe e padrejta sa dhe ajo inteligjentja, i jep shume kenaqesi atij qe e ushtron dhe bota i detyrohet me nje mirenjohje te madhe cdo vepre, cdo veprimi qe shkakton shume kritike nga ana e shumices, sepse pas saj hapet nje brazde e shkelqyeshme gezimi, shpirti, admirimi ndaj vetes, krenarie, keshillash, propozimesh per permisim. Zoti i gezimit krijoi te keqin dhe mediokrin per te njejtin shkak qe krijoi dhe te mirin.

Dito
    Ēfarė analize dhe pėrkufizimi i kritikės?! Aq fortė sa shumė vėshtirė pėr ta kuptuar ēke dashur tė thuash.

Jo se e kam pėr qėllim "kėnaqėsinė personale" (sipas teje) qė mund tė mė shkaktojė kjo kritikė, as qė "bota tė mė detyrohet me njė mirėnjohje" (krejt sipas teje), po thjeshtė, sepse mė duket se s'ja paske haberin fjalės kritikė, thash tė tė bėj kėtė kritikė konstruktive me qėllim qė tė kuptosh domethėnien e kritikės.

Mbase, vet e lype dhe e gjete- pėrmirėsohu!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 21-03-2005 mė 13:22

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kritikat jane gjithmone te mireseardhura, vetem ne rast kur nuk me drejtohen mua.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Bie dakort me mendimin tend odeon se kritika eshte dicka pozitive ne diskutim. Megjithate mendimet jane te shumta dhe pothuajse asnjehere nuk mund te arrihet unanimitet. Keshtu qe dhe kritika duhet me karar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga green
    [I]Nuk e mbeshtes mendimin qe kritika i jep kenaqesi atij qe e ben. Sepse kjo varet.
    Kete mendim kam edhe une.
    Ka lloj lloj persona qe kritikojn per shume arsye... pshm: disa kritikojn vec per ti dhen nje sugjerim personit qe te permisohet, disa kritikojn sepse nuk bihen dakort me veprimet e tjereve...etje...por saper ti dhen kenaqsi vetes...hmm spara i kam menduar qe kritikueset kritikojn vec per kete arsye.
    Shumica s'do te kritikohet, dhe kritikat shume here merren si nje menyre negative qe personi po shprehet ndaj ty...sigurisht ne disa here e di qe te kritikojn per te miren tende, dhe fakti qe po e bejn te ditur te merzit.
    Personalisht nuk jam tip qe kritikon ore minute, dhe c'do person...por dhe une si c'do person kritikoj ndonjehere...vec kur ndihem e acaruar ose e merzitur nga personi qe mendoj po behet i/e padrejte...pshm mund ti kritikoj duke i thene "sa mosmirnjohes qe jane etje" :P...por sme sjell kenaqsi ndaj vetes, thjesh shprehj gabimin e tyre
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 21-03-2005 mė 15:27
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Bebushe dora vete :) Maska e yummyy
    Anėtarėsuar
    15-03-2005
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    (Analize)

Dito
    Ne shum raste jam indiferente , kritika vlen vetem atehere kur preket interesi yt lol
    I'm starting with the man in the mirror
    I'm asking him to change his ways

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arti Dhe Kritika
    Nga alberts-art nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2021, 14:27
  2. Mexhit Prenci
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-07-2012, 16:19
  3. Kritika e interpretimit Protestant tė Biblės
    Nga Tannhauser nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  4. Lothar Matheus pritet me kritika nė Brazil
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2006, 09:54
  5. Perspektiva e njė letėrsie pa kritikė
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 10:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •