S`eshte e lehte ta besoni sa mall kam per vajzen time, sa mendime te trishtuara me vijne e zemren ma helmojne. Kerkoj e kerkoj ate qe eshte e imja, mishi ,gjaku,dhimbja ime...
Gjdo nate i lutem zotit qe ta shoh ne enderr e vegime here pas here me shfaqen sikur e puth e prek e shtrengoj fort e rri me te. Pa te jam bosh, nje grua shterpe nga fjalet e njerzve. Ajo ndoshta si mban mend i ka harruar pergedheljet e mia se ishte shume e vogel atehere, e vogel fare kur ata qe s`dua ti permend e hoqen nga krahet e mi e gjoksi im qe atehere pikon gjak perzier me qumeshtin qe s`mbaroi.
Kane kaluar vite e njerzit mendojne se une kam harruar po a mund te harroje nje nene, nje nene qe kurre s`kerkoi meshire as pasuri por vetem shpirt te qetesuar. Ajo thone qe ka pyetur per mua e ka kerkuar te njohe nene e saj, sot jeton me njerken qe ka femije te tjere e qe bija ime s`eshte aspak e lumtur larg nenes e dhembshurise se saj.
Femija pa baba eshte fukara kurse pa nene eshte jetim,keshtu kane thene. Ajo vuan larg meje e une vuaj larg saj.O zot perse keshtu, perse kaq shume e kaq thelle me ndeshkove? C`te keqe kam bere valle qe me ndeshkove me kete ndarje? Ah... ndarje e mallkuar qe me shkaterroi jeten time. Une e di se do vije ajo dite kur ta takoj e deri atehere une do ta kerkoj e uroj veq vdekja mos me marre se ne paqa nje grime shpirt ai do jete duke kerkuar ate, e jeta ime sdo kete kuptim deri sa ta shtrengoj ne krahet e mi. Atehere dhe boten te ma falin se dua, e veq atehere ndoshta do te di te fal, te fal ata qe kurre smenduan per vuajtjet e mia, e deri atehere eh... sa do shpresoj deri atehere se shpersa eshta ajo qe me mban gjalle se lotet u shterren. Ata me thone harroje ka vdekur per ty e une s`vajtova e as u vesha me te zeza, veq qaja heshtur e mbytur se e dinja se s`mund te vdiste JO... zoti smund te me braktiste ne ate menyre. Askush smund te ma mohoje te qenurit nene. Perballe realitetit te gjithe jane deshmitare.
Krijoni Kontakt