Postuar mė parė nga ElMajico
PS: C'fare Veglash E Ke Fjalen or ..........Djaloooooooooo![]()
Postuar mė parė nga ElMajico
PS: C'fare Veglash E Ke Fjalen or ..........Djaloooooooooo![]()
Normal pa dor smund te ham as gje.:=)
Te gjitha me dor.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
as te lare as te thare s'kam ...Postuar mė parė nga PINK
![]()
une jetoj ne holland dhe keta vendasit jane te mesuar qe han me thike e pirun, ndaj njeher u gjenda ne nje fest familjare dhe me duhej ti perdorja keto gjera ne menyre te kulturuar (poshe) po une jam mesuar shumicen e rasteve ha me dore (ushqimet e thata ne pergjithesi ) prandaj u detyrova te beja nje shaka qe asnjeri te mos kishte menyre te me ofendonte ne te ngrenin qe beja. Ndaj ju drejtova vjehrit( babait te nuses) dhe i thash se une vajzen tende ( nusen time) e kap me duar ndaj sonte do ta ha mishin me mish. Te gjithe e moren shume per shaka dhe su vajti me mendja tek pirunet dhe thikat ate nate![]()
Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme
zakonisht me dore i ha brumrat picat,bureqkat,flijat,pitet,mishin pastaj mishin e pules,peshkun por zakonisht brumrat edh disa lloje te mishrave i ha me dore
ma konda ma shishem me vjen me i lepi gishtat
ylli i mėngjesit
Postuar mė parė nga selina_21
Luge,pirun,thike....![]()
![]()
Te Pershendes...
une e kam bezdi kur ha me duar. Pak a shume per cdo gje perdor thiken dhe pirunin...sikur te shijon me mire kur e ndan me porcione te vogla.![]()
Postuar mė parė nga nursezi
Huh ?![]()
Nursezo po llokumet i pret copa -copa ti ? (lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Llokumet te vogla jane edhe aty me arra, futen ne gryke dhe pastaj mbytesh...lolPostuar mė parė nga PINK
po tullumat ato si hahen? Si thoni more njerez?
Po sherbetin e bakllavase e keni lepire me gishta ndonjehere???![]()
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ku na dilnin gishtat , aman. Unė e ktheja njė ēike pjerrtas tepsinė, e i fusnja njė tė pirė...ohohoooo...mmmmmmmmmm.Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt