Close
Faqja 20 prej 41 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 401
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Sot!!!!
    Sa gjera kane te bejene me diten e sotme.......
    poetet kane shkruar dhe do shkruajne vargje .... zogjte do kthehen te pema e lulishtes .......Une .....Ehhhh une veshtroj i padukshem mes njerezve . Pastaj i them vetvetes ,keshtu jam une Ang&Dem.Do behem Ang per ty qe te mos me shohesh e Dem per vetveten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ang&Dem : 09-07-2005 mė 03:37
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ndodhė qė nė jetė tė bejmė gjėrat qė nuk duhet bėrė, apo tė mos i bėjmė ato qė duhet dhe duhej bėrė dhe nė tė dy rastet do tė jemi tė penduar!!?? Apo thėnė ndryshe: Kur bilbili nė vend se tė shėndrohet nė shqiponjė, ai shėndrohet nė palaqo…dhe e humb atė qė ka…Ju ka ndodhur juve kjo???hahahahahha, nuk e them se mua po, por e them si preventivė!!!! Kujdes…
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anėtarėsuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    Korrik... pas shume kohesh

Eshte nje e shtune e bukur e ngrohte dhe e fresket ....te pakten per mua.
    Ndoshta sepse e ndjeje diellin si mik timin te perzemert e te qeshur....
    Ka kohe qe nje miqesi te tille e ndjeje edhe me vetveten....ne paqe.
    Fundjave te kendeshme te gjitheve...
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    nuk e kisha menduar qe atehere dhe tani, pas kaq kohesh, ti ishe kaq shume i dashuruar pas meje..kaq shume..c'surprize e kendshme

dhe une isha i vetmi person qe nuk e dija..as atehere....

gjithe embelsine tende e kam prane, s'ka rendesi ku je.....per kohet e bukura qe kaluam se bashku, aq pafajsisht....qe jane te paharruara
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 16-07-2005 mė 17:03 Arsyeja: gjuhe e huaj
    TBD

Kam ndryshuar. E ndjej ne cdo frymemarrje.
    Jam e qete edhe pse kam mall.

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Oshetine qielli i Korrikut ashtu sikur diku gromesine Djalli prej nginjies se fundites....
    A thua do mbrrijne te qarat e Ferrit deri ketu...???
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2005
    Postime
    48
    Duke dėgjuar "side B" kėngė. Gjithė ato qė artisti nuk ka mundur t'i artikulojė nga shqetėsimi i tepėrt dhe kanė mbetur disi tė papėrfunduara. Disi mė tė fuqishme mė duken pikėrisht pse mendimet kanė mbetur pėrgjysmė nga presioni i padurueshėm i emocioneve. Gjithė ēfarė kam shkruar do tė mbetet diku nė ndonjė "side B" tė kujtesės sime. Edhe ca ditė arrin njė pėrvjetor i veēantė; 3 vjet nga takimi i parė diku nė njė qytezė tė humbur. Pikėrisht atė ditė do ta detyroj veten t'i harroj tė gjitha, nė ēfarėdo mėnyre. Ka mbetur edhe pak krenari brenda meje, dashuria ime qė e shkele premtimin pėr hiē gjė; shija e momentit me atė do tė jetė harruar tashmė, por nė mua mbeti diē e hidhur, pėrjetė.

E shite dashurinė pėr diē qė nuk vlen... E hodhe pėrjetėsinė pėr njė ēast kėnaqėsie qė ėshtė i gjykuar tė harrohet shpejt. Njė ditė do tė kuptosh patjetėr.

P.S.
    I bėra ca 'delete' dhe unė, thjesht ma vrisnin syrin ca shkronja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alkimisti : 11-07-2005 mė 16:22
    ...there's just too much that time cannot erase...

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    11 korrik...
    edhe nje dite plot te papritura ne Tetove. Prap kafeneja te kompleksi i ri, prap une e ajo, prap hija...
    Ajo, e trembur nga hija me propozoi qe te nderronim lokalin. Une vetem qesha, duke i thene se hija na ndjek prapa kudo qe do te vemi. hije per hije, me mire rrime ketu ne pastiēerine ku gatuhen akulloret me te mira ne bote...
    Neser takohemi prap te vendi, mikja ime e shtrenjte. Tetova nga kryeqyteti i Unmikistanit eshte vetem nje vrap pele! Tashme, nuk po ma kerkojne as pasaporten ne kufi!
    Dhe...nuk dua te te shoh te pergjumur e as te trembur. Vetem edhe tri dite, dhe do te fluturojme drejt bardhesive. Nuk ka kaluar as plot nje muaj qe u njohem dhe s'rrijme dot pa njeri tjetrin.
    Me eshte dukur shaka shprehja "Dashuri ne shikim te pare".
    Ik tani pergatitu se pasneser ke provim. Nese kalon, une do te ēeras per ty, madje edhe "hijen"!
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2005
    Postime
    48
    "Jo, po, desha ta them njė gėnjeshtėr e padashje e thashė tė vėrtetėn ndėrsa tani do mundohem ta tregoj tė vėrtetėn me shpresė se ajo e vėrteta tjetėr e para ca ditėve tė tingėllojė si gėnjeshtėr duke ndryshuar renditjen e fjalėve, ngapak dhe kuptimin, t'ia bėj njė pėrditėsim fakteve tė shtrembėruara qė as vetė mė nuk i kuptoj mė por qė i interpretoj ashtu si mė konvenon tani sepse ai nė anėn tjetėr i paska kuptuar gjėrat mė mirė se ē'kemi pritur ne tė dy dhe njėkohėsisht kam obligim tė ta heq njollėn e tė ta lehtėsoj barrėn e ndėrgjegjies qė po tė mundon..."

Mos u merakosni; ai ėshtė fare i qetė, bėri njė sheti me biēikletė sportive nėpėr luginėn e bukur, andej kah bjeshkėt plot freski. Kur i shikon gjėrat nga lartė, gjithēka tė duket fare e vogėl...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alkimisti : 12-07-2005 mė 10:58
    ...there's just too much that time cannot erase...

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

me njeriun e heshtur

Prandaj o Mik , nėse jeton me frikė tė pėrgjigjesh , edhe ti jeton pėrgjysmė . Nuk duhet tė heshtėsh ashtu . Nuk kam parė as dėgjuar pėr njeri tė tillė si ty . As pas tėrė kėsaj nuk tė mund tė dėgjoj asnjė fjalė prej teje ?!! Sė paku tė di se ēfarė zėri ke ??? OK , ik ngase frikacaket si ti nuk mund tė pėrgjigjen . PO po , ashtu si mė dėgjove , thjeshtė ti je njė frikacak qė problemet i mban tė heshtura ! Mos mė shiko ashtu mė tė them .Nuk jam shumė llafazan por ti nuk mund ta durosh tė vėrtetėn apo jo ? Ooo Zot , po ti mė bėn tė pėlcas more! Nuk tė dhimbsem as unė qė po kėrkoj vetėm njė tė vėrtetė sado e hidhur tė jetė ??!!! E shoh se nuk ke as ndjenja prej njeriu . Tash e pyes vehtėn , Pse Zoti tė dėrgoi te unė? Me ēfarė e meritova tėrė kėtė shikim tė mbushur pikėllim ??!! Mos ndoshta tė kam njohur mė herėt ? Apo ke ardhur kėtu tė mė thuash se si duhet pėrballuar vuajtjen ? Offf Po unė e di ēka kam pėrjetuar prandaj , tė lutem mos ma pėrkujto atė fytyrė pikėllimi , atė shprehje tė heshtjes , kur ajo shkoi !! Mos ,tė lutem ! Mos! Ahhh , kjo dmth qenka ! Po po tash e kuptova ! Ti paske ardhur pėr tė mė kujtuar atė kohė ! Eh tash ia arrite mor mik , Edhe unė do tė heshtem e pastaj do tė shohėsh pėrsėri atė fytyrėn trishtuese , si dikur …. Mjaft fola , mjaft u pėrpoqa edhe pėr njė fjalė tėndėn , posikur pėr dashurinė e saj , Mjaft , mjaft ….. mjaft.
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Faqja 20 prej 41 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •