Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48

Tema: Dashuria..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    zemer nje sqarim i vogel ; ne dashurine time nuk isha une as vajza qe e prishi por ishte shakaja e hidhur qe nonjehere jeta na ofron , nejse me pak fjale ; ishte e kaluara e vajzes dhe karakteri i saj ; ishte frika ime dhe mosbesimi im ndaj asaj , po une e deswha shume ate dhe ajo mua , nuk e ke idene se ku kam aritur vetem per ate . kurse ajo nuk beri gje , ; tani pres kohen te ndaj ate qe nuk mund te ndaj une , sigurisht qe ka vajza te mira po eshte vetem nje , ajo thoshte [ dashuria eshte delikate si thesi me patate ] dashuria eshte si nje kopsht ku ka vetem nje hyrje dhe ska dalje ; i thoshte ajo keto ; une thosha ; zemer dashuria eshte si nje kopsht me lule dhje aty jam une si nje lule dhe ti je kopshtarja qe kur te duhet nonje lule e pret ate . e mban nja dy dite dhe kur vyshket e hedh , ia thosha kete se ajo kish pase nje lidhje ne te kaluren dhe ish ndare kot fare ;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28
    Si ka mundesi qe pjesa me e madhe e dashurive ngjasojne. Dhe per me teper jane vajzat ato qe i prishin dashurite. Behet fjale per dashurite, se ka shume djem qe nuk dashurojne, por vetem krijojne lidhje vetem per maredhenie seksuale.
    Cdo fillim e ka nje fund, dhe cdo fund ka patur nje fillim!

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764

Question Mjekra ????

Si mundem une te ndez cigaren para mjekres sate??Ka shume menyra tjera qe mund te perdor me mjekren tate!!Pastaj kush te tha ty qe une besoj ne te gjithe ata gjera qe thua???Jane shumeanshe ato qe thua ti!!!E di ti ku eshte gabimi me ty???Mos perdor shprehje te gjata,bjeri shkurt!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga ludvik01
    Si ka mundesi qe pjesa me e madhe e dashurive ngjasojne. Dhe per me teper jane vajzat ato qe i prishin dashurite. Behet fjale per dashurite, se ka shume djem qe nuk dashurojne, por vetem krijojne lidhje vetem per maredhenie seksuale.
    po nuik e di ti mo ludovik qe thekthi eshte pretekthi . pa ate pak seks eshte veshtire me e shty . jeten ........ . tani thua jane vajzat qe i prishuin dashurite , jo mo mik jo nuk jane gjithm9one ato . jemi dhe ne por te pakten ne rastin tim nuk jam une , as ajo ose mund te jete ajo ; eshte kaq e papergjegjshme , dikush tha dashuria eshte [ dy fjale te lidhura ; dy brekre te zgjithura ; ] e di qe po filloj ta besoj dhe une kete .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Si mundem une te ndez cigaren para mjekres sate??Ka shume menyra tjera qe mund te perdor me mjekren tate!!Pastaj kush te tha ty qe une besoj ne te gjithe ata gjera qe thua???Jane shumeanshe ato qe thua ti!!!E di ti ku eshte gabimi me ty???Mos perdor shprehje te gjata,bjeri shkurt!!
    anisela , e di si eshtre puna , me duket se ti po me provon mua , se sa e dua ate vajzen , po moj zemer une e dua shume oh sa shume , nuk e ke idene se sa . u bene 8 muaj dhe une e dua shumne , , nuk e di , GABIMI im eshte se i bie gjate ; po moj zemer i bie gjkate se nuk te kuptoj se nuk ka bere vaki kurre te propozoje nje vajze nje djali . duhet te behet e kunderta . ca te bej une me ty , ti je cuditshme per modshen qe ke , dhe si ti bie shkurt une kur nuk te njoh dhe nuk me njeh ; e mire ja se po i bie shkurt ; dua te njihem me ty po dua te njihem me ty ; jam i interesuar per ayte [ terapin tende te famshme ; [ mund te me shkruash nje mp ose te maratonomakperhere yahoo.com ] ou sa e cuditshme ; me te ertete e cuditshme , sa kollaj u thyeva si nje dege pa fryte ;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga llokumja
    Maratonomak me vjen shume keq per
    dashurine tende te humbur. Shpresoj qe
    se shpejti te gjesh edhe ti njeriun e duhur
    Edhe shpresoj se kjo qe te ndodhi te jete e para
    edhe e fundit here. Fat e lumturi shume DASHURI

llokumja
    ke shume kohe pa shkruar ketu . ca ben dhe si po ja kalon ? nejse , te pershendes dhe te uroj gjithe te mirat zemner n ; flm per urimin ; akoma nuk e kam gjet vajzen e duhur ; durimi me eshte sosur dhe vajza qe kam dashuruar kaq fort eshte larguar dhe kam kohe pa e pare dhe folur me ate ; do jipja gjithcka vetem qe ta shihja ;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga dEvoLLiU
    eh dashuriaaa e kam then un
    NJE LUADH ME GJEMBA QE KULLOSOSEN GOMERET PO CE DO QE GOMERFET DUAN VETEM GJEMBA TE HANE SE ME GJEMBA JAN MESUAR
    PO FATI I POSHTER I NXJER PERNEDIA GOMARIT NJE LULOE PERPARA EDHE GOMARI ROIT FARE HARON GJEMBAT EDHE KERKON VETM LULEN EHEH
    sot jam ne kulmin e kulmeve te dhimbjes qe me trazon ketu e 4 vjet ; dhe vec keto fjakle me mungonin te ta qi motren mamin ty vete e krejt fisin o pidhrop i pickes se mames se vet , o m oter q i r , une ty te vras dhe te jap qumeshtin qe ke pire nga sisa e jot eme ta shurosesh

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    Dashuria eshte fjale qe formohet nga togefjaleshi.Dash - Uri prandaj thojne kur dashi ka uri nuk pyet per njeri.lol

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Tre pyetje mbi Dashurine.

Shum raste ndodhin , lidhje me dashurin , un do te kisha deshir qe ju te pergjigjeni ne ca pyetje qe un kam mendu dhe kam lexu per keto pyetje.

Shkojm me pyetjen e parė.!

1-A tregohesh i/e pafuqishm/e para te dashurit/es?

2-A eshte e vertet qe shumica e Femrave tė sotme duan lidhje te fshehta.!

3-A do ta tradhtonit te dashurin per shenjė Hakmarrje.!

Pa keto jan 3 pyetjet qe un kam mendu per kete tem..

Gjith te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 27-02-2005 mė 18:48
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Dashuria: arma e perkryer per shkaterrimin e mendjes njerezore, edhe une nuk bej perjashtim nga ky bllok human. Ne te treja pyetjet veproj me forcen e karakterit tim dominues.

Dito.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •