ah, po edhe ne shqip ka shprehje... nejse nejse e kane nga zilia po he. Kjo eshte jeta plako lol
La vita č bella...
lene lene,
,....
kshu bojne kush ka inot...
beato , beato io....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
hahahahhahahaha lene lene e lum une, s'u mor vesh perfundimi loool Bah, c'paske qen nje enigmatik, qe s'e ke shokun.
La vita č bella...
Merlin ishte jashtezakonisht e bukur , terheqese , sexy etc etc .. por i mungonte dicka .. ishte robine e vetes ... e asaj qe kishte .. mrekulli per te tjeret .. por rrezik per te .. fundi i saj ..
sepse ajo qe kishte e bente aq terheqese sa zhdukte gjithe vetite e tjera te saj si njeri .. askush se vleresonte per ato qe mendonte , ato qe bente , nuk donin ta dinin cfare ndjente etc .. e konsideronin thjesht si nje objekt i bukur mahnites .. gjynah sepse jam e sigurt qe cfare meritonte ishte dikush qe ta shihte per ate qe kishte brenda e jo jashte .. por kjo ishte gati e pamundur ...
shembull tipik qe dicka shume e mire mund te behet shume e keqe...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 31-12-2009 mė 01:56
Sa per infrormacion Ajo ishte bjonde natyrale..ne certifikaten e lindjes te saj ashtu shkruhet..Ne moshte e 15 vjec ngjyra e flokeve te saj ishte si ne kafe..kshuqe ajo Bjonde quhet ...lindi bjonde vdic bjonde..Do te tregoj dhe disa foto deri ne 15 vjec po per momentin nuk jam me kompjuterin tim...dhe do i postoj pak me vone...
Monroe ka qene dhe do te mbetet symbol per dashurine,ka qene femra me femininine e te gjitha kohrave.Une i kam pare te gjitha filmat qe ka luajtur ajo.Eshte nje fenomen i jashtezakonshem.
Krijoni Kontakt