Postuar mė parė nga Kuqalashja
po mbaj dhe 5 dollare menjane per dashnorin e ri fshatar qe do te te beje derman :P![]()
Postuar mė parė nga Kuqalashja
po mbaj dhe 5 dollare menjane per dashnorin e ri fshatar qe do te te beje derman :P![]()
Po une kam ndermend te pleqeroj me burrin, mos ma prish mendjen dhe ti tani.Postuar mė parė nga Larsus
Ahhh te vish dhe ti ne Erind eshte tjeter gje...bredhim kodrave e fushave bashke si Heidi e gjujme barinjte![]()
Ha ha ha ha ha....Postuar mė parė nga Larsus
Ja gjysma qe ti nxjerr horrlliqet...@:
Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
LoooooooooooL Po Eja C'pret Akoma
Me Thuj Diten Qe TE Pres Ne Airport .... OK
Bye Bye Sweetheart
Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
O gjilans burri . Ci ke keto tema qe hap ti mer ? Ty po te ka marre malli per te ik nga KOSOVA ik jeto nven tjeter . Por une dhe besoj se te gjithe keta forumista ketu asnje here sdo jetoja ne nje vend tjeter te botes . Nese nuk do isha ne gjendje te mire ekonomike do shkoja te punoja ne nje vend tjeter por jo te jetoja . Pra besoj se kjo pyetje eshte e kot . Une nuk e di nese ti e ke provuar si eshte te jetosh ne nje vend tjeter , po se pate provuar provoje dhe ec te shofim car teme do hapesh![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Pinkush me vjen kec motla qe shprehesh kshuPostuar mė parė nga PINK
pasi e di mire qe te gjithe kemi ik large shqiperise po sdo te thote
qe duam me gjithe shpirt e mendje te jemi sa me large saj....
ti moj cupe e thua me plot urrejtje ne zemer sikur ta ka fajin vendi
jo politikanet qe e kane marre ne dore...
do vij nje dite edhe e bukura shqiperi do rregullohet
e do jete shume vone per brezin tone ta shijojme
po ku ka si vendi jot hon... sa do te ambjetohemi ne kurbet
jemi still te huaj... "There's nothing like home sweet home"
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
E moren dhin nga mali dhe e cuan ne ca fusha te gjera ku kishte te hante gjera qe nuk i grisnin as gojen e as by**.I bene dhe nje kaasolle se dhe kasolle nuk kish pare.
Nje dite te bukur cjapi dhin e propozon....
Injorant,debil dhija i thot!Mos te dukem gje e zgjebosur un ty.............?
Ehhhh,ohhhh o bindu o permendu tha cjapi,o mer malet e cemendu![]()
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
une s'do doja te jetoja ne Amerike, dhe as ketu ku jam
kur jam me nerva s'bertas dot ne gjuhe te huaj:P
do me pelqente te jetoja ne Shqiperi.
Ne qė jetojmė jashtė kufijve tė Shqipėrisė, jemi rritur me ėndrrėn pėr jetė nė shtetin ku askush s'tė urren vetėm se je shqiptar. Si duket shumica e atyre qė e patėn kėtė nderr nuk ia dijkan vlerėn.
Un ke Tirona RE,ktu ku jetoj tani.Ne weekend do shkoj ka Alidemi,per pushime ne gjakov ene gjilan
kshu kshu
o-le-le firma
Krijoni Kontakt