Postuar mė parė nga Helena78
.........
Mua me mungon shum komunikimi me shqiptar
prandaj vendosa te futem ketu
pershendetja te gjithve
Tani shpjegoja qe ne fillim jane breke ushtaresh, prej beze lini, te ha pak s..ma sa te lahen 2-3 here, pastaj deri sa te marrosh ushtrine, si heq nga pantallonat...lolPostuar mė parė nga MI CORAZON
Pecet e kombve ja jap une si gjenerous qe jam..lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Po qėlloi Mina magaziniere, po.Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Se po tė jetė Kolombi ose Lexuesja_1963, i merr pa frikė prej mėndafshi.
P.S. Xhuxhito, pse i hedh benzinė zjarrit ? (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Pse keta kane hy ne Nato a si???Postuar mė parė nga MI CORAZON
aha s'ka me benzine tani e ke marr vesh sa i ka shku cmimi...lol
Ndonje vaj pushkesh nga te xhaxhit qe s'eshte vjedh ne 97 edhe ja hudh...![]()
---voudou.. ---
Vampirique,Postuar mė parė nga Vampirique
Vazhdo me kujtime, se na hoqe pluhurin e kujteses per ato gjera qe ke shkruajtur. Sa centro tavolinash ke bere me grep..lol.
Eh sa kemi fjet ne ballkon...
Vazhdo, se vertet na ka marre malli...
---voudou.. ---
..me mer malli per mbasditet e zhurmeshme me shoqerine,plot gjalleri.....
Wild and crazy can't be lazy
Me vjen keq per pergjigjen tende I-amėshuar!Nese eshte ndonje gje qe nuk mund te na heqin ose prishin eshte Krenaria per vendin tone! Cdonje nga ne duhet te jete krenar per vendin e tij panvarsisht se shume duan te na e ulin moralin!Postuar mė parė nga I-amėshuar
Prandaj krenaria eshte dicka personale qe nuk mund te na e heqin!
me respekt romeoOOO!
Ehhh, nga t'ja nis?Postuar mė parė nga SuiGeneris
Me mungon plazhi kur ikja me kushot e luanim bixhoz nen cader...ne fillim me te qete e pastaj niste sherri se fillonte spiunlliku. Letrat ishin zgerlaq nga rera e Juli i kishte bo shenje Kerrit qe mos ti ngecte ne dore.....Kur c'varrosnim shalqinin e ndonjehere s'gjenim dot varrin.....Kur luanim futboll ne breg te detit dhe ndonjeri te linte si padashje ndonje pulle ne trup me top qe te digjte ne shpirt....Kur i perdornim kushot si trampoline (te zhytur ne uje e mbaheshim tek shpatullat) dhe na hidhnin salto...Kur bonim gare kush arrinte me pare tek fucia....Kur vinte arusha Mira dhe t'gjith e rrethonim si te ishte UFO....
Me mungojne pushimet ne fshat...kur i bonim zbor fiqve duke u kacavjerr neper peme si majmunuce (iher sa s'kam thy qafen se rashe pa ndjenja)....kur i mora i xhiro gomarin i katunari te vogel e vllai im nga maja e kodres i dha nje te goditur me thuper qe ai filloi me te katra down the hill sa s'me hodhi neper ferra. Pse ndalonte gomari? Ulerija une, e terhiqja nga floket, e godisja e ai hic. Sic duket degjonte kalamajte nga mbrapa qe gajaseshin. Sot e ksaj dite, nuk hipi me ne gomar. Kam krijuar gomar phobia.......Kur i vidhnim xhaxhos rrushin tajg qe e kishte mbi tarace....Kur benim 1 zjarr ne oborr dhe xhaxhoja na i ngulte misrat ne shkopinj e na i piqte ne prush....kurse ne tregonim barsaleta ul mbi bar e vrisnim mushkonjat qe s'kishin lene vend pa na pickuar.....
Me mungon kusherira ime...kur u zija me te se kush do ja jepte lulet nuseve te fisit...kur i thoja se i kishte floket si tas gjermani e ajo ma kthente "ik mi dhemb shkulur.....kur shkoja me pushime ke shpia e saj dhe benim skip oren e mesimit per te dale xhiro nga piramida....kur i benim numra fatorinos se unazes se s'kishim bilete....kur e conim oren perpara qe mos ta kuptonte tezja qe s'kishte bere studim violine per 1 ore se donim te dilnim....ehhh
If I Only Could....
lol pse tallesh me ndjenjat e kujtimet e te tjereve ti mer ? ... do vazhdoj po ja te marr icik frymezim prapePostuar mė parė nga Xhuxhumaku
Pastaj ti ke mall ..po sikur je vete Shqiperi me duket ? ...![]()
albanian
Krijoni Kontakt