Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 112
    Citim Postuar mė parė nga Helena78
    Me ka marre malli per Njerezit e vertete, ata per te cilet nuk te duhet te kesh sy edhe ne shpatulla.
    Per njerez qe u qeshin syte e u ther zemra per njeriun e vete.
    Per Fjalen e ngrohte dhe per perqafimin njerezor e shlodhes.
    Por me sa duket ky mall do te vazhdoj gjate..............
    .........
    albanian

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    6
    Mua me mungon shum komunikimi me shqiptar
    prandaj vendosa te futem ketu

pershendetja te gjithve

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Mirė bėre, se kėtu tė japin edhe brekė tė reja po u solle mirė.

Mirėseerdhe

Tani shpjegoja qe ne fillim jane breke ushtaresh, prej beze lini, te ha pak s..ma sa te lahen 2-3 here, pastaj deri sa te marrosh ushtrine, si heq nga pantallonat...lol

Pecet e kombve ja jap une si gjenerous qe jam..lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Tani shpjegoja qe ne fillim jane breke ushtaresh, prej beze lini
    Po qėlloi Mina magaziniere, po.

Se po tė jetė Kolombi ose Lexuesja_1963, i merr pa frikė prej mėndafshi.

P.S. Xhuxhito, pse i hedh benzinė zjarrit ? (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Se po tė jetė Kolombi ose Lexuesja_1963, i merr pa frikė prej mėndafshi.

P.S. Xhuxhito, pse i hedh benzinė zjarrit ? (lol)
    Pse keta kane hy ne Nato a si???

aha s'ka me benzine tani e ke marr vesh sa i ka shku cmimi...lol

Ndonje vaj pushkesh nga te xhaxhit qe s'eshte vjedh ne 97 edhe ja hudh...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Vampirique
    Me merr malli per kohen kur shkoja te shtepia e gjyshes time , atje rrija me hallen time dhe gocat e saj dhe me gjyshen ..te gjitha femra ...benim muabete tere dites (ndonjehere dhe thashetheme per ndonje ) gjyshja gatuante ato ushqimet e gjiirokastres , qe te lepije gishtat , te gjithe ja pelqejne gatimin asaj ..une njehere si rezistoja dot , byrekeve , embelsirave (jufkave ) qe bente dhe gjithmone mua me jepte copen me te madhe ...isha e preferuara e saj ...dhe sot besoj se jam lol pastaj kur me mesonte si te be ja grep , apo te qendisja lol ...sdija fare un nga ato po ajo mundohesh te ma fuste ate ves ...pastaj kur vinte darka dilnim ne ballkon ose te kryte e shkalleve takonim komshijet e rrinim benim muabet deri ne darke vone , ne vere se ishte vape brenda ...gjyshja ime ishte pak e cuditshme ..ne vere flinte ne ballkon dhe me merrte dhe mua te flija aty me te ..lol ehhh lere lere sepo te filloj te kujtoj keto gjera me merr malli me keq dhe trishtohem me shume smbarojne kujtimet ......
    Vampirique,

Vazhdo me kujtime, se na hoqe pluhurin e kujteses per ato gjera qe ke shkruajtur. Sa centro tavolinash ke bere me grep..lol.

Eh sa kemi fjet ne ballkon...

Vazhdo, se vertet na ka marre malli...

---voudou.. ---

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    ..me mer malli per mbasditet e zhurmeshme me shoqerine,plot gjalleri.....
    Wild and crazy can't be lazy

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga I-amėshuar
    Nė qoftė se janė tė vėrteta.
    Ndieva pak keqardhje nga kto gjėra qė tė janė mohuar nė jetė dhe tė uroj mė fat nė jetė.

Jam dakort me ty vėshtruese edhe mua mė mungon Krenaria pėr vendin dhe krenaria pėr historinė(sepse na e kanė degjeneruar duke na lėnė pa identitet)
    Mė ka munguar liria (e kam fjalėn nė kuptimin filozofik tė fjalės) nė Shqipėri.
    Sot mė mungon qyteti im, vajzat e bukura shqipėtare, shoqėria e mbi tė gjitha AJRI(edhe pse ėshtė mbytės ėshtė ajri qė u rrita) i Shqipėrisė.
    Me vjen keq per pergjigjen tende I-amėshuar!Nese eshte ndonje gje qe nuk mund te na heqin ose prishin eshte Krenaria per vendin tone! Cdonje nga ne duhet te jete krenar per vendin e tij panvarsisht se shume duan te na e ulin moralin!
    Prandaj krenaria eshte dicka personale qe nuk mund te na e heqin!

me respekt romeoOOO!

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga SuiGeneris
    Ēfare ju mungon me teper ne keto momente?
    Ehhh, nga t'ja nis?

Me mungon plazhi kur ikja me kushot e luanim bixhoz nen cader...ne fillim me te qete e pastaj niste sherri se fillonte spiunlliku. Letrat ishin zgerlaq nga rera e Juli i kishte bo shenje Kerrit qe mos ti ngecte ne dore. ....Kur c'varrosnim shalqinin e ndonjehere s'gjenim dot varrin.....Kur luanim futboll ne breg te detit dhe ndonjeri te linte si padashje ndonje pulle ne trup me top qe te digjte ne shpirt....Kur i perdornim kushot si trampoline (te zhytur ne uje e mbaheshim tek shpatullat) dhe na hidhnin salto...Kur bonim gare kush arrinte me pare tek fucia....Kur vinte arusha Mira dhe t'gjith e rrethonim si te ishte UFO....

Me mungojne pushimet ne fshat...kur i bonim zbor fiqve duke u kacavjerr neper peme si majmunuce (iher sa s'kam thy qafen se rashe pa ndjenja)....kur i mora i xhiro gomarin i katunari te vogel e vllai im nga maja e kodres i dha nje te goditur me thuper qe ai filloi me te katra down the hill sa s'me hodhi neper ferra. Pse ndalonte gomari? Ulerija une, e terhiqja nga floket, e godisja e ai hic. Sic duket degjonte kalamajte nga mbrapa qe gajaseshin. Sot e ksaj dite, nuk hipi me ne gomar. Kam krijuar gomar phobia. ......Kur i vidhnim xhaxhos rrushin tajg qe e kishte mbi tarace....Kur benim 1 zjarr ne oborr dhe xhaxhoja na i ngulte misrat ne shkopinj e na i piqte ne prush....kurse ne tregonim barsaleta ul mbi bar e vrisnim mushkonjat qe s'kishin lene vend pa na pickuar.....

Me mungon kusherira ime...kur u zija me te se kush do ja jepte lulet nuseve te fisit...kur i thoja se i kishte floket si tas gjermani e ajo ma kthente "ik mi dhemb shkulur.....kur shkoja me pushime ke shpia e saj dhe benim skip oren e mesimit per te dale xhiro nga piramida....kur i benim numra fatorinos se unazes se s'kishim bilete....kur e conim oren perpara qe mos ta kuptonte tezja qe s'kishte bere studim violine per 1 ore se donim te dilnim....ehhh
    If I Only Could....

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Vampirique,

Vazhdo me kujtime, se na hoqe pluhurin e kujteses per ato gjera qe ke shkruajtur. Sa centro tavolinash ke bere me grep..lol.

Eh sa kemi fjet ne ballkon...

Vazhdo, se vertet na ka marre malli...
    lol pse tallesh me ndjenjat e kujtimet e te tjereve ti mer ? ... do vazhdoj po ja te marr icik frymezim prape

Pastaj ti ke mall ..po sikur je vete Shqiperi me duket ? ...
    albanian

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •