Close
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 262
    Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    do i ndaloja duhanin. si duroj dot femrat qe bien ere taske :P
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,
    Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!
    Nje gje kisha per ti thene asaj goces: IK SA JE NE KOHE, run for your life, se kur ta ben qe tani ky keshtu, imagjino me vone.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Seriozi Maska e Cun_Serioz
    Anëtarësuar
    19-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    58
    Cdo gje qe do me bante te ndjehesha xheloz
    Jam i vogel se njoh friken,rritem trim per republiken !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2008
    Postime
    23
    Eshte nje fjale e urte , "Nuk eshte me te thene por me te dhene", ne kuptimin qe eshte e kote ti ndalosh dikujt diçka sepse ne fund ai/ajo do beje ate qe ndjen.
    Pastaj nese personi i dashur ben diçka qe nuk na pershtatet atehere thjesht do te thote se nuk eshte per ne.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,
    Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!
    Pa u martuar s jet mos u tut kismet , e ju tjeret qfare keni qe nderhyni ne mendimet e te tjereve , te pakten ky keshtu mendon , ky ka me marr per veti, i ka keto kerkesa , pune e lehte eshte kjo do apo nuk do me zor nuk shkon , pak e ka tepruar mirepo disa kerkesa jane te arsyeshme por prap vendimi i tij .
    Kurse per veten time tani qka ja kisha ndaluar , kjo ishte marr vesh ne fillim po qe se ishim pershtatur s kishte pas nevoj per ndalesa sepse ajo ato gjera nuk i kishte bere edhe vet me qef , keshtu qe duhet kapaku per tengjeren , por tek ne pak ndrrojn gjerat sepse ne fillim deri sa ta shtie ne dore kret i lejon tani ja nis e i qet kushtet ja kete e du ja kete se du , e kur dihen gjerat me fillim me mire eshte ofert kerkes shum e thjesht eshte , prandaj keni kujdes kur te zgjedhni jo te gjithe i qesin kushtet ne fillim pastaj ta plasin barkun, kalofshi sa me bukur

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    S'ka burre nene te me thoje mua bej kete beja te se ka 2 alternativa

1) O nje shpulle turinjve sa ti leshojne syte xixa
    2) I tregoj rrugen dhe drejtim qe eshte ne te kundert me te timin.

Une respektoj faktin qe jeten dua ta kem me te dhe keshillat po ja pranoj por urdherat ti harroje . E ku qendron lezeti i nje te dashuri qe te thote , sdo vesh ketu , sdo vesh atje, mos i fol ketij/kesaj, mos u vish keshu e ashtu e bla bla bla bla bla bla bla bla bla ..... ne pafundesi.

Une ca do i ndaloja te dashurit :S s'para i ndaloj shume gjera. nr e telefonave qe jane bere mode te kene me shume se 1 . Kete e urrej se eshte e sigurte qe njeri prej tyre eshte tip 0900 . Nqs marr vesh qe ka nje te tille , tja beje vete gropen vetes , une sa ta shtyj brenda hihihiihihihihiihi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Postime
    30
    dito jame e mendimit me ty se ashtu eshte mire dhe ska ndryshe klm

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga baby_bù Lexo Postimin
    S'ka burre nene te me thoje mua bej kete beja te se ka 2 alternativa

1) O nje shpulle turinjve sa ti leshojne syte xixa
    2) I tregoj rrugen dhe drejtim qe eshte ne te kundert me te timin.

Une respektoj faktin qe jeten dua ta kem me te dhe keshillat po ja pranoj por urdherat ti harroje . E ku qendron lezeti i nje te dashuri qe te thote , sdo vesh ketu , sdo vesh atje, mos i fol ketij/kesaj, mos u vish keshu e ashtu e bla bla bla bla bla bla bla bla bla ..... ne pafundesi.

Une ca do i ndaloja te dashurit :S s'para i ndaloj shume gjera. nr e telefonave qe jane bere mode te kene me shume se 1 . Kete e urrej se eshte e sigurte qe njeri prej tyre eshte tip 0900 . Nqs marr vesh qe ka nje te tille , tja beje vete gropen vetes , une sa ta shtyj brenda hihihiihihihihiihi
    Mjere ai qe do te bika per pjese ty.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I wanna live 'til I die, Maska e PlAyBoY
    Anëtarësuar
    31-08-2007
    Vendndodhja
    # Save santa a trip... be naughty with me!
    Postime
    104
    Une Asigja Sdo ti ndryshoja apo ndaloje e kam si shpirt ashu si e kam skam pse ti ndaloje ndonje gje asigje te keqe nuk ben
    * Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mjere ai qe do te bika per pjese ty.. lol
    Ai qe me ka rene mua per pjese ...... mjere thote per veten e vet

S'kaaaaaaaaaa Po deshi hihiihihihihiihi

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •