Close
Faqja 13 prej 27 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 262
    i/e regjistruar Maska e vesaaa
    Anëtarësuar
    25-02-2007
    Vendndodhja
    U.K. London
    Postime
    27
    Prej shume kerkesave ,dy do i veqoja ...Te ketë nje mjekerr dhe te jetë serioz..

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672

Mua me thone qe jam serioz dhe e lshoj nga njeher mjekrren

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Orion Spur
    Postime
    43
    Nuk do i ndaloja asgje. Do kuptoheshim per gjerat qe jane te lejueshme ne nje cift, dhe te mos bejme gjera qe na demtojne lidhjen.
    Por asnjehere si ndalese. Nese deshiron te bej dicka atehere eshte me mire te mos kete te ndaluar sepse do ti kuptoja qellimet e saj, dhe natyrisht kjo con ne dicka te pashmangshme.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Si ndaloj asgje ,me cte drejt njer duhet ta ndaloj?
    Dashuria ngrihet mbi baza reciproke ne cdo aspekt.
    Dicka e tepert apo mangesi ne sjelljen e tij/saj vetregullohet gjate ecurise ,raportet ne cifte gjithmon plotesojn njeri _tjetrin ,pa qen fare nevoja e "ndalimeve".
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Si ndaloj asgje ,me cte drejt njer duhet ta ndaloj?
    Dashuria ngrihet mbi baza reciproke ne cdo aspekt.
    Dicka e tepert apo mangesi ne sjelljen e tij/saj vetregullohet gjate ecurise ,raportet ne cifte gjithmon plotesojn njeri _tjetrin ,pa qen fare nevoja e "ndalimeve".
    jam mese dakort me kete pergjigje esplicite !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Pershendetje,
    Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pershendetje,
    Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!
    Taleban je ti? Nga paske mesu shqip?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pershendetje,

uuuuaaaaauuuuu
    e pa pare
    Pa dashuri njeriu eshte nje kufome qe shkon me leje !

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,
    Me nje si ty srrin as kafsha jo robi..Ik e vish nai fustan e ferexhe ti.
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,
    te jap te drejte ktu !!! paska qene mall i mire ai qe ke marr plako !!! me gjen ndonje kilogram !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 13 prej 27 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •