Close
Faqja 16 prej 27 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 262
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Femra sa ta lirojshe eshte me zi, deri sa te hype ne qafe nuk ndalet, e kur te hype ne qafe ateher kqyre me te dhije!!! e jo valla te une jo! Kushe mundet le ta mbane le ti dhije edhe ne goje nese e lejon.
    Po,po, dhe zakonisht keto tipat si puna jote perfundojne ne ndonje stacion policie ose ne ndonje hendek nga familja e vajzes.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2008
    Postime
    49
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    asgje.....................finche non si arriva in un certo punto dove si rompe tutto!!!!
    Shqip te lutem....le regole sono regole (rregullat jan rregull)
    kurse sa per temen nuk do ti ndaloja asgje per faktin se n'qoftse e zgjedhi dhe vendosim te jemi partner e zgjedhi me te mirat dhe te kqijat qe posedon

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar më parë nga DJAL_PELIVAN Lexo Postimin
    Ta Boft Zoti Te Dasurin Pelivan siç jam Un,Si Dihet Se si do Te Shkoje Shoqeria edhe Me Ate Tjetren qe Do kete , Besoj se do shkoni Shum Shum Mire
    Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nje djali pelivan si puna jote ..... une ........ ne ......... ballit se ka burra plote............................................. .................

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Do ti ndaloja per here te fundit lotet e dhimbjes !

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Do ti ndaloja per here te fundit lotet e dhimbjes !
    lere te qaje se i ben mire per shendetin
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    lere te qaje se i ben mire per shendetin
    Bebushja kjo pergjigja jote po me nxjerr edhe mua lot nga syte por nga te qeshurat.LoooooooooooooL.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Po,po, dhe zakonisht keto tipat si puna jote perfundojne ne ndonje stacion policie ose ne ndonje hendek nga familja e vajzes.
    Ka shum gjasa te ndodhe kjo e dyta, trust me
    Kta tipa qe mendojne se femra eshte lodra e tyre edhe mund te luajne me te si te duan, harrojne se ajo femer ka familje, vellezer etj etj.. Le te vazhdojne me kte mentalitet, se shum tipave te tille u eshte bere bari siper varrit nga 1 meter, le te vazhdojne akoma te quajne nje qenie njerzore skllav personal, heret a vone e hane qafen e pates. Personalisht nese dikush do guxonte te vinte dore mbi motren time, do e haja te gjalle, sjam kanibal, ama edhe ne kanibal do kthehesha. Kush jan kta qe guxojne te quajn nje qenie njerzore skllav personal, e cila duhet vetem te laje rroba, te gatuaje, edhe te permbushe nevojat personale seksuale te ktyre qenieve jo-njerzore? E kan gabim qe ecin me kte mendim, por leri, se koha do tregoje te veten.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ka shum gjasa te ndodhe kjo e dyta, trust me
    Kta tipa qe mendojne se femra eshte lodra e tyre edhe mund te luajne me te si te duan, harrojne se ajo femer ka familje, vellezer etj etj.. Le te vazhdojne me kte mentalitet, se shum tipave te tille u eshte bere bari siper varrit nga 1 meter, le te vazhdojne akoma te quajne nje qenie njerzore skllav personal, heret a vone e hane qafen e pates. Personalisht nese dikush do guxonte te vinte dore mbi motren time, do e haja te gjalle, sjam kanibal, ama edhe ne kanibal do kthehesha. Kush jan kta qe guxojne te quajn nje qenie njerzore skllav personal, e cila duhet vetem te laje rroba, te gatuaje, edhe te permbushe nevojat personale seksuale te ktyre qenieve jo-njerzore? E kan gabim qe ecin me kte mendim, por leri, se koha do tregoje te veten.
    Pikerisht! Kete po i them dhe une. Sikur familjare te mi te merrnin vesh diçka te tille, do e rrjepnin per kembesh e do varnin m'u ne mes te qytetit. Tjetri rrit vajzen me halle, mundime e shpreson ne nje njeri te mos e neperkembe, e kur mendon qe e ke rehatuar, del nje zog gomari aty qe e keqtrajton dhe fizikisht. Mendojne keto njerez ne vete?! Mendojne qe kane dhe motra per vete?!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    o "haver" ju kosovaret shquheni per pallim nder farefisnor, jo neve ktej ne shqiperi
    Ju pelqe goca xhajes, tezes, halles, etj etj.. e keni ne gjak mos e moho!!

Ma shikoe kush na flet ?!!!!
    Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Bebushja kjo pergjigja jote po me nxjerr edhe mua lot nga syte por nga te qeshurat.LoooooooooooooL.
    pikerisht ,,,,,,,,,,,,ne ate menyre e thash qe te qeshje ti qe do postoje me pase ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-04-2008 më 13:19
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 16 prej 27 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •