Ndofta ne shume raste ne kohen tone, "me katile" . Pyet Daje DitonPostuar më parë nga White_Angel
![]()
Ndofta ne shume raste ne kohen tone, "me katile" . Pyet Daje DitonPostuar më parë nga White_Angel
![]()
Ahhhh , edhe ketu pak gabim i dashur. Qe zemra e femres behet "katile" e ka nje arsye, ose me mire te them kur mashkulli akoma vazhdon ta dashuroj mendon se eshte kthyer ne "katile" , por e njejte eshte. Pastaj Daje Dito , se ka gjetur akoma personin e sakte qe i duhet keshtu per mendimin tim me mire qe Zoti ia largoi ath , kur mendoi se ishte tamamm koha. Ndoshta do vuaj edhe per nje kohe por amam do ti hapi rruge nje dashuri me te fuqishme dhe me te fortePostuar më parë nga Xhuxhumaku
White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Ne radhe te pare dashurine nuk mund ta perkufizosh dot me fjale, mbi te gjitha ajo eshte nje menyre te jetuari dhe te ben te ndihesh gjalle. Neqoftese e perveteson kete koncept ne menyren sa me te plote mund te marresh nga jeta shperblimin me te cmuar- te jesh vetja jote.
To repeat what others have said, requires education; to challenge it, requires brains.
Pershndetje..
Dashuria per mua eshte gjeja me e mire ne kete dynja te gjitha i ka Vuajte/Gezim/Hidherim/ te gjitha breeee i benn ajoooo te lumt ata qe jan te dashurum sikur uN :P
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
kjo o tem qe gjithmon na vje mbrapa ku do qe jetojme e cfaredo qe bojme per mendomin tim dashuria nuk shprehet me llafe se llafet jon fukarallek te gjith kemi opinionet tona e medimet rreth dashuris por me mir e kuptojm kur vet biem ne dashuri ... me lart i kom lexu mendimet e juaja edhe e shikoj se ne disa vene e keni krtiku njoni tjetrin them se kjo o gabim se dashuria nuk esht e njejt per cdo njeri nejse un mendoj se u can only undartstand the true mening of love when u know how much u are prepared to do for love .... dmth sakrifica qe ti bo per dashurin ajo trego se ca o dashuria per ty.
nejse ky ishte menimi im hajt pra shnet e dashni jarebiii!!
Dashuria per mu eshte RRESPEKT per njeriun qe ke pran
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Per te shpjeguar se cfare eshte fjala dashuru per nje njeri mjafton vetem nje shprehje:
"Sikur dielli te ishte leter sikur qielli te ishte boje sdo te shkruaja asgje tjeter vetem fjalen te DASHUROJ"
Dashuria është gjëja më shkatërrimtare që mund të ketë njohur njeriu... Ajo është thelbi i kaosit, arsyeja e qenies së universit...
Ja, shikoni pak ato gërmadhat e Trojës, u desh një Helenë që gjithçka të zhdukej në jetë të jetëve, që Priami plak fisnik të gjunjëzohej dhe të qante përpara Akilit vrasës të birit të tij, Hektorit, që Troja të fshihej nga faqja e dheut...
Njerëz, mos dashuroni, por duani...
As gjallë as vdekur, as në qiell as në tokë, as këtu as atje, as këndej as andej, as frymë as trup, pezull... pezull... dhe hiçi përreth shtrihet në pambarim, dhe unë përpiqem të notoj në këtë hiç, i munduar nga pesha e barrës që mbaj në shpirt, barra e pamundësisë për të gjetur pak prehje... Eh, prehje aq e dëshiruar dhe e thirrur... dhe përpiqem për t'u kapur në cepat e hiçit të hekurosur nga fjala aq e rëndë : nuk mundem më... I'm too tired... Oh, kjo është dashuria ?! Eh, mirë, le t'i ngremë asaj një përmendore, për që të rikthehem aty në ditët e zymta të trishtuara dhe kështu t'i shkoj vuajtjes sime deri në fund...
Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 16-07-2005 më 17:46 Arsyeja: bashkim postimesh
Dashuria eshte cdo gje e bukur qe do te doje te te ndodhte.
Se sa nga keto (gjera) do ndodhin-ajo eshte ceshtje tjeter pastaj.
Nganjehere mund te jete thjesht iluzion nga deshira e madhe per te qene qendra e vemendjes dhe afeksionit te dikujt tjeter. Por kur eshte e vertete eshte e mrekullueshme ne rrezatimin e saj! Puna eshte se kur eshte e vertete...
Dashuria eshte...si t'a them...Hey, take it slow down there...ok, where was I...po, dashuria eshte si ajo lulja e bukur qe duart mezi presin t'a kepusin e futin ne nje ene me uje...ok, that feels good...keep going...yes...yes...ku isha? Ah po, pasi e keput kete lulen ne fjale, e fut ne ene me uje per ta patur me afer e kontrolluar me lehte. E fut ne uje dhe jo ne dhe sepse instinktet te thone se lulja mund te rritet aq shume sa te te vere poshte kurores, hijes se saj, te te...ohhhh...te te zere frymen...Pas nje fare kohe...ohhhh...pas nje fare kohe...lulja fillon te zbehet...oh yeah baby...ohhhhh...pra, fillon te zbehet dhe ti i nderron veshjen, me fal, ujin, por prape lulja zbehet...ngjyra sa vjen e behet me e peshtire, ere s'mban me fare, gjethet rrine gjithmone varur, ti e shkund, puth, perkedhel, shan, godet, por lulja vazhon te zbehet, kalbet, thahet...leave those two alone...no?Ok, just work'em up...ohhhh...e kisha fjale tek lulja. Pra, me sa shoh ka ardhur koha per nje lule tjeter per te mbushur jeten, me fal, ambjentin rreth shtepise dhe lule ka boll, ne rruge, pune, dyqan...oooooohhhhhh...ok...now it's my turn...open wide for dady...good girl...Me falni por tani jam pak i zene me kete lulen perballe qe s'mund ta le pa nuhatur e shijuar, te pakten sa pa i dale lezeti...Suksese ne dashuri!
Krijoni Kontakt