Nese dashuria dhe kariera juaj nuk perputheshin me njera tjetren !
A do hiqnit dore nga dashuria apo nga kariera?Si mendoni?
Nese dashuria dhe kariera juaj nuk perputheshin me njera tjetren !
A do hiqnit dore nga dashuria apo nga kariera?Si mendoni?
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Varet sa do e doja personin. Varet dhe sesa do qe i rendesishem vendi i punes. Ne pergjithesi them dhe besoj, se njeriu i afte e gjen gjithmone rrugen e vet per te care ne jete. Prandaj them se do zgjidhja dathurine![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
Nese do isha 100% e dashuruar dhe e sigurt qe personi qe une dua do ishte ne te njejten mendje me mua dhe sdo kish rrugezgjidhje tjeter atehere do detyrohesha te mbaja anen e dashuris!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
Wow sa zgjedhje e veshtire.
Une se di ca do beja.!!!!!!!
Dashuria lind,dhe gjdo gje qe linde edhe vdes.
Karriera luftohet,dhe betejat kurre nuk harrohen.
Se di aman te dyjat na duhen ne jete,por mos vendosni aq kollaj per keto gjera,sepse nuk jetohet vetem nga dashuria,te pakten keshtu thuhet.
Tani?
Po!
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Rast ekstrem sepse zakonisht ai qe te do duhet te respektoj dhe karieren qe zgjedhe.A do hiqnit dore nga dashuria per "karieren"?
Por nese duhej pergjigjur dhe nese duhej zjedhur midis te dyjave, atehere do thoja: jo. E konsideroj me te rendesishme jeten me njeriun qe do sesa karieren. (Por kam pershtypjen qe perseri do gjeja nje menyr per te bere ate qe do kisha pasion, edhe meqense do kisha sakrifikuar ate kariere qe do deshiroja.)
Shume e veshtire....Mes ketyre pasioneve nuk ekziston zgjidhja!!!!Kombinacioni po!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Nqs ai qe do doja do me mbante mua pa pune do e beja .. nqs jo atehere do zgjidhja karrieren
po shume meshkuj ama duan qe e dashura e tyre te punoje dmth te jete e lire e zonja e vetes .. vetem ca te prapambetur sdo ta pelqenin kete ...
Evelyn Ja zeme shembull mua e dashura me donte keshtu si jam por nuk i pelqeu puna ime. Evelyn une do doja qe ajo vajze qe do mar mos te preki kurre pune me dor sa te jem une gjalle, Po valle me kete pune qe bej a do te me Dashuroj ndonje vajze.!?Postuar mė parė nga Evelyn
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Krijoni Kontakt