Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 157
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    obobo ku jane ata te chicagos???!!! apapap na turperuat

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    i pakapshem....ckena mer daj si je se skena fol per na 1 vit...mgaqe the ku jan t'chicagos spo ta prish ene po i hudh na 2-3 fjal..meqe ra fjala...sdu te qahena per NY se kena shume shqiptare anej ...po meqe po flisni ju...si vje chicagos mu ke kacurrelsi.....i gje tjeter...njeri me duket se tha se kena shum te zinj....i kena si i kena...i kena aight...except for the projects...but that's another topic.
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    para chicagoooo ole ole hahahaha jemi njesha

--Senior04-- Maska e Soccerluv04
    Anėtarėsuar
    21-11-2004
    Vendndodhja
    Wherever I please
    Postime
    32
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    meqe ti e shave NY, me lejo te kem kenaqesine e madhe tju kthej favorin:

theksin e padarueshem, eren e dhunshme, zezaket idiote, midwesternat e trashe pa pike kulture dhe gjithe paragjykime, e ne fund, te mos harroj: manjaket seksuale!! maro ke te qaj me pare

P.s. As mos te shkoj ne mendje te ngresh Chicagon ne nivelin e rivalitetit me NY!
    Ua more Larsus, po pse kaq inat ti me Chicagon, por aman. Kaq bad experience te ka lene ky vend ty? Pastaj c'ishte ajo qe the..... As mos te te shkoj mendja te ngresh Chicago ne nivelin e rivalitetit me NY????????? WHy is that? C'ka NY qe Chicago s'ka?????

p.s.: Une per vete jetoj ne Chicago dhe me pelqen shume, por nga tere vended qe kam jetuar ketu ne USA, nuk e nderroj me Las Vegas. Aty e shoh veten time pas dita vjetesh.

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Une kam qene ne disa qytete te Usa-s por Chicagon se krahasoj me asnjerin, Chicago downtown eshte kryeveper per mendimin tim. Sa per pasternine, racizmin, dhe gjera te tjera qe thoni ju, Amerika e Veriut eshte njelloj. Smund te thoje askush se ketu ka me shume zezake se ne NY. Pfff s'me duket fare e arsyeshme kjo teme fare ku disa individe perpiqen te ngrene sa me lart qytetin ku jetojne. Fundja fare ne jemi te ardhur ketu dhe na pelqen ose jemi pershtatur me vendin ku jetojme tani per tani. Kalofshi mire te gjithe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
    i pakapshem....ckena mer daj si je se skena fol per na 1 vit...mgaqe the ku jan t'chicagos spo ta prish ene po i hudh na 2-3 fjal..meqe ra fjala...sdu te qahena per NY se kena shume shqiptare anej ...po meqe po flisni ju...si vje chicagos mu ke kacurrelsi.....i gje tjeter...njeri me duket se tha se kena shum te zinj....i kena si i kena...i kena aight...except for the projects...but that's another topic.
    plako duhet te kontaktohemi me njeri tjetrin me fol

flm i her per shkrimin

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Soccerluv04
    Ua more Larsus, po pse kaq inat ti me Chicagon, por aman. Kaq bad experience te ka lene ky vend ty? Pastaj c'ishte ajo qe the..... As mos te te shkoj mendja te ngresh Chicago ne nivelin e rivalitetit me NY????????? WHy is that? C'ka NY qe Chicago s'ka?????

p.s.: Une per vete jetoj ne Chicago dhe me pelqen shume, por nga tere vended qe kam jetuar ketu ne USA, nuk e nderroj me Las Vegas. Aty e shoh veten time pas dita vjetesh.
    paske gjithe kte kohe ne forum dhe se ke zene ne goje qe je nga chicago??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    S'ka si Chicago me than te drejten. Kam ketu gati 8 vjet...dhe se krahasoj me asnje qytet tjeter. Kam shkuar ne shume vende te Amerikes, po kur vi mbrapsht ne Chicago eshte HOME. Jam e gezuar qe jetoj ketu. Ato fotot...i di exactly se ku jan....holla n.q.s je nga chicago.

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Durrsake c'kemi, ke bere mungesa online, shumica qe po flasin ne kete teme edhe tjetren, jane ne Chicago Ciao

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    good morning chicagoooooooooooooooooo

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •