obobo ku jane ata te chicagos???!!! apapap na turperuat
obobo ku jane ata te chicagos???!!! apapap na turperuat
i pakapshem....ckena mer daj si je se skena fol per na 1 vit...mgaqe the ku jan t'chicagos spo ta prish ene po i hudh na 2-3 fjal..meqe ra fjala...sdu te qahena per NY se kena shume shqiptare anej ...po meqe po flisni ju...si vje chicagos mu ke kacurrelsi.....i gje tjeter...njeri me duket se tha se kena shum te zinj....i kena si i kena...i kena aight...except for the projects...but that's another topic.
Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT
para chicagoooo ole ole hahahaha jemi njesha
Ua more Larsus, po pse kaq inat ti me Chicagon, por aman. Kaq bad experience te ka lene ky vend ty? Pastaj c'ishte ajo qe the..... As mos te te shkoj mendja te ngresh Chicago ne nivelin e rivalitetit me NY????????? WHy is that? C'ka NY qe Chicago s'ka?????Postuar mė parė nga Larsus
p.s.: Une per vete jetoj ne Chicago dhe me pelqen shume, por nga tere vended qe kam jetuar ketu ne USA, nuk e nderroj me Las Vegas. Aty e shoh veten time pas dita vjetesh.
Une kam qene ne disa qytete te Usa-s por Chicagon se krahasoj me asnjerin, Chicago downtown eshte kryeveper per mendimin tim. Sa per pasternine, racizmin, dhe gjera te tjera qe thoni ju, Amerika e Veriut eshte njelloj. Smund te thoje askush se ketu ka me shume zezake se ne NY. Pfff s'me duket fare e arsyeshme kjo teme fare ku disa individe perpiqen te ngrene sa me lart qytetin ku jetojne. Fundja fare ne jemi te ardhur ketu dhe na pelqen ose jemi pershtatur me vendin ku jetojme tani per tani. Kalofshi mire te gjithe.
plako duhet te kontaktohemi me njeri tjetrin me folPostuar mė parė nga Tironsi-009.5
flm i her per shkrimin
paske gjithe kte kohe ne forum dhe se ke zene ne goje qe je nga chicago??Postuar mė parė nga Soccerluv04
S'ka si Chicago me than te drejten. Kam ketu gati 8 vjet...dhe se krahasoj me asnje qytet tjeter. Kam shkuar ne shume vende te Amerikes, po kur vi mbrapsht ne Chicago eshte HOME. Jam e gezuar qe jetoj ketu. Ato fotot...i di exactly se ku jan....holla n.q.s je nga chicago.
Durrsake c'kemi, ke bere mungesa online, shumica qe po flasin ne kete teme edhe tjetren, jane ne Chicago
Ciao
good morning chicagoooooooooooooooooo
Krijoni Kontakt