Pershendetje te dashur anetare !

-Ky nen-forum "lojra ne PC", duhet perqendruar ne lojrat me te bukura qe ju pelqeni , qe njekohesisht jane ne top15 e lojra me te bukura boterore.
-Ne se bashku duhet te perqendrohemi te zhvillimi i nje loje dhe jo debatim shajre apo dicka tjeter me njeri - tjetrin.

Pikat qe ju duhet te plotesoni para se te postoni jane :

1)Kur hapni nje teme "x" duhet te keni njohuri per ate dhe jo te shkruani perciptas , kjo ben qe anetari te interesohet kur ta lexoje dhe jo ta shperfill.

2)Eshte e ndaluar ne menyre kategorike qe te ofendoni njeri-tjetrin ne nje teme te hapur.

3)Nje teme "x" qe hapet , nuk duhet ta shnderroni ne chat , dhe tja humbni kuptimin e titullit qe ajo permban ne vetvete.

4)Duhet qe mos te hapni shume tema te cilat ka nje ide , mund ti permblidhini ne nje te vetme dhe keni postuar kapitul I , II , III e me rradhe.. te cilet jane te lidhur ngushte me njeri-tjetrin , dhe jo te hapni per cdo kapitull nje teme me vete.

5)Absulutish nuk duhet te shperfillni idene e askujt anetari , i cili hedh nje mendim ne nje teme.(Kjo eshte teper anormale per cdo njeri qe mund te ndihet i fyer dhe i keqtrajtuar)Nqs nuk jeni dakort me mendimin e tij , mund ta kundershtoni me provat qe ju keni ne menyre "qytetare"

-Ne rast se ju nuk i plotesoni keto kushte ne kete nen-forum , tema juaj o do te mbyllet ose do te fshihet nga moderatori .

Forumi Shqiptar , eshte komuniteti me i madh Shqiptar qe ndodhet ne bote.Ku regjistrohen anetare shqiptar nga cdo skaj i botes.
Do ishte shume mire qe gjithe se bashku te ishim nje familje e madhe , ku do te ndihmonin dhe perkrahnim njeri-tjetrin , si vellezer e motra !

Me respekt ,

Rejdi