Se shpejti do publikoj artin tim te nje piktori .
Piktura me pelqen shume dhe kam pikturuar por jane piktura qe jane te punuara nga dora e nje personi te thjeshte i kam bere me pasion se nuk kam mbaruar per pikture dhe se shpejti do ti publikoj ne forum.

Me respekt Aleksi .