Se u kujtova...Kur kam parė Bedranėn dhe Dautin kam qarė...
Se u kujtova...Kur kam parė Bedranėn dhe Dautin kam qarė...
Where does a thought go when it's forgotten?
Hipoliti hidhej per ta gjuajtur me balle dhe i binte me majen e pasme te kokes....Postuar mė parė nga MI CORAZON
Ishte gjuajtje alla Qamushi i 21 Dhjetorit kush e mban mend...lol
Po kjo shprehja nga c'film eshte : "Cimarosa spija, cimarosa spija" qe ne shqip do te thote 'quksi spiuni, quksi spiuni".
Eshte nga nje film ku luan nje nga aktoret me te bukura italiane.Eshte pak i lashte si film...![]()
Filmi quhet "Gruaja me e bukur" (La moglie piu bella) i vitit 1971. Me Ornella M'uti dhe Alessio Orano qe luajne ne rolet kryesore Francesca Cimarosa dhe Vito Juvara. Eshte filmi qe e beri te njohur O. M'uti-n.Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Sic e shikon Cimarosa nuk eshte se i thoshin per quks, por eshte mbiemri.
Vertet qe ishte mbiemri, por i thonin te vellait te vogel te Orneles qe ne te vertete ishte pak quks...si Kuqka..lol
Mua Bedrana nuk me kujtohet.Postuar mė parė nga MI CORAZON
Po per "Shamikuqen" ke qare?
HAKUNA MATATA
Pasqualina, lol.Postuar mė parė nga MI CORAZON
HAKUNA MATATA
Shami kuqja e kesulkuqja eshte e njejta apo jo..
Ne kte filmin me Kesulkuqen ..versioni turk ka nje kenge shum te bukur..
E dha Tirana kto dit ne tv satelit..
edhe Bedrana i bukur ishte.. grat e lagjes time qe skishin shku kurre ne kinema e kan pare nga 7 here..lol.
Filmat italian te ksaj periudhes me Komisar Bonavian etj ishin shum interesant ..
My soli nuk i dashka filmat me aventura detare.. megjithse filmi do luhej ne zona te njohura per te...lol.
korason.. plzz. ma ndihmo ta shikoj dhe un Stive Rivees-in..
Ka qen idoli i rinise kur jeshem ne kalamaj..e u shkulen te gjithe benin pompa tek paralelet e shkollave me u bo me muskuj si ai..
shiko mos na gjen ndonji foto te tije..e postoje ketu..
thx ne paradhenje..
xhuxhumak.. mos ke len dhe ti lesht tek sportelet e kinemas si Boku...lol.
beteja te verteta beheshin aty per bileta..
Kinemaja eshte nje mrekulli thoni cdoni..
me qumsh fiku benim bileta fallco.. ngjitnim ato te grisurat e ja hidhnim atyre portierave te dera...lol.
leshte nuk kam lene, por mbaj mend kur mblidhnin kontrabiletat per te pare heren tjeter filmin pa leke![]()
Krijoni Kontakt