Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 165
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    jo te me falesh per keqkuptimin

e kisha per veten time se nuk te kisha lexuar me pare
    me beso

mendoj se kane nje arome lasgushiane shkrimet e tua... por nuk ka te beje me copy rightin, te lutem mos ma permend kete fjale se se fundmi me eshte bere si fjala turshi per ate qe punonte ne repartin e llokumeve...

i vleresoj shume shkrimet e tua...me beso

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Falėnderim...

Nuk ishte keqkuptim. Ishte vetėm njė shaka nga ana ime. Shpresoj tė mos kete qenė e pakripė...dhe tė falėnderoj pėr respektin...

Cdodhi me ty valle i dashur...

Kapercimesh puthjesh degjoj nen grine e nje ikje dhe rend per te mos i lene asaj vend ne jeten time....e urrej grine qiellin rete jeten catite rruget...urrej dhe veshjet gri asgje nuk vesh sepse me ngjall nostalgjine e nje jete tjeter...e nje jete do ta dish?

Kam mall sot per nje puthje mes buzeve te vogla te qaj ,kam mall sot per nje shtrengim duarsh mes shiut qe na lag dhe ne vesh do me pershperisesh "Ah macja ime e vogel..."...

Kam mall sot per nje zenke ne rruge dhe ti iken e une rend pas teje ,kam mall sot per nje mbeshtetje te vogel dhe rizgjim te dy ne mengjese vjeshte.....

Sa e cuditshme paska qene kjo bota...per te tjere qajme nga malli....te tjere na afrohen dhe si durojme dot....

Nostalgjia e kohes eshte vetmia.......kur je vetem tmerrohesh nga frika se gjithe jeten do ta kalofsh aty....aty dhe vetem pa ty !

Une te dua..ska rendesi si pse dhe kur...po ti mua?

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

perje(s)tesisht

Unė e dashur ika nga dashuria e tepėrt qė ndjeja pėr ty, nga dėshira qė ti tė ishe mė e lirė. Ika nė njė ditė qė i ngjante vjeshtės por ama vjeshtė nuk ishte. Ika me mėngjesin e jo me muzgun siq kam bėrė gjithmonė dhe grija qė tė pėrcjellė ty nė jetė ėshtė edhe ngjyra e tashme e shpirtit tim.

Dhe unė kam mall pėr njė puthje a shtrėngim duarsh dhe sa here kam puthur nė ndėrkohė ashtu pandjeshmėrisht kam puthur mė tepėr vetvehten dhe dashurinė pėr ty qė ende rrin si njė thėngjill i mbuluar brėnda meje.

Mua nuk mė frikon vetmia aq sa boshėsia e ditėve pa ty, gazi dhe shpresa qė mė dhe edhe njė herė nė jetė dhe fakti qė ika me agimin don tė thotė se njė ditė, njė ditė kur ta marrim guximin ti flasim njėri tjetrit do tė jetė njė faqe e re nė jetėn tonė…

Sepse dhe unė tė desha, tė dua dhe vazhdoj tė tė ndjejė pranė, pranė, mė tepėr se sa tė ndjeja dikur…me njė fjalė ishe dha vazhdon tė jesh dashuria ime e perje(s)tshme…

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Replikat e pamundura

Femra e pėrdalė

Ajo
    shiti sė pari trupin e saj
    pėr njė ėndėrr
    pastaj shiti dhe shpirtin
    pėr ca lekė

dikur zuri tė shiste dhe mend
    por trupi nuk duroi
    dhe i gjithi u bė kuq a blu
    nė kėrkim tė emocioneve tė forta

as shpirti
    nuk ndenji i qetė
    dhe njė ditė iu hakmorr
    duke ikur nė repartin psikiatrik
    nė kėrkim tė anamnezės sė tij

njė prostitutė ndanė trotuarit
    buzėqeshi hidhur e tha:
    sa i padrejtė dėnimi i njerėzve pėr mua…

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga laguna blu Lexo Postimin
    Femra e pėrdalė

Ajo
    shiti sė pari trupin e saj
    pėr njė ėndėrr
    pastaj shiti dhe shpirtin
    pėr ca lekė

dikur zuri tė shiste dhe mend
    rreshti me bold eshte realiteti shqiptar "trendy", i antivlerave....

Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Fatkeqėsia shqiptare

Po engjellore, ashtu ėshtė. Nė fakt femra e pėrdalė mund tė jetė nga Kosova, nga Shqipėria apo nga cilido vend tjetėr i botės dhe fatkeqėsia e saj personale shėndrrohet nė urrejtje patologjike herė tė hapur e herė tinzare ndaj tė gjithė njerėzve e nė veēanti ndaj ēifteve normale qė edhe mund tė kenė probleme. Para tyre prostitutat, ndonėse nuk i njoh, vėrtetė duken engjuj... sepse ato sė paku pėrvojėn e tyre tė hidhur jetėsore e konsiderojnė si njė trishtim.
    Po e parafrazoj Robert Ndrenikėn: "Gėlltitė njeriu njė herė njė lugė ēorbė tė prishur e pastaj vjellė tėrė jetėn" duke uruar qė anjėherė askujt mos u'a prefshin mė rrugėn...

Flm Lagune(Nick name im duhet te ishte Perjetesisht por nje gabim ortografik ka bere te ngel keshtu )

Nejse ku e lame..ah po tek ....

Jam e lodhur nga nje interviste pune sot, nje mbledhje qe zgjati deri naten vone me ka cuar fuqine deri ne fund..dhe kthehem per ne shtepi ashtu e vetme rend pa u ndier lehte ne qytetin e vetmise ku zgjodha te jetoja pa askend.

Kam nje shtrat nje karrige nje jastik qe sdo doja ta ndaja me askend...vendi yt ngeli bosh aty ne hapsiren e shtepise ku duhet te jetonin te dy..ku thurrem endrra neteve te largeta ti atje ne atdhe dhe une ketu..diku jashte ne arratisjen e dhimbjes e loteve e nje zhgenjimi prej vendit tone.

I thurrem endrrat ketu te dy,ato ishin po njesoj si te tjerat por me nje vecanti se do ti ndertonim ne te dy mes dhimbjeve e peripecive..por do ishim nje...

Lodhja e sotme nuk me le te qete te hedh te pakta ato mendime qe mblodha kur po kthehesha ne shtepi..ishin mendime melankolike mendime ne nje nate dimri ku bora psheretinte kalimthi ne krahet e mi "Mos u trishto..jam une me ty "
    dhe une rendja...shikoja sesi gjurmet e mia nguleshin thelle ne trupin e asaj bardhesie dhe qaja...qaja..sepse po kthehesha ne shtepi dhe ty sdo te gjeja me atje....sigurisht ti do ishte duke ngrohur shpirtin e ndonje vajze tjeter tani....ndersa mua me ngrohte dhimbja...

Pyes veten cdreqin me bere qe spo mund te te zevendesoj dot....kaq keq me paske bere magji...me benin magji syte e tu shpirt kur me shihnin ter mall...zeri yt shpirt qe me jepte fuqi te fluturoja drejt teje...perqafimi shtrengimi perkedheljet dridherimat..ngushellimet e trupave tane kur nuk kishim rrugdalje...kur me prekje kacurrelat e mi..si thoje "Te vdes per ty ".Ndersa une tere lot ne sy...jo kurre nese ti vdes une sdo te jetoj...se jeta ime je ti....

sa te cuditshmen qe jemi ne njerezit..urrejme tere jeten ate qe duam....valle pse ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Perjestesisht : 09-12-2007 mė 19:05
    Une ti dhe ne te dy......

i/e regjistruar Maska e Syku
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    257
    Fleta e bardhe.

Fleta e bardhe me qe nder vite,
    mike e mire, shoqe besnike.

Fleta e bardhe me sheh siē jam,
    me eshte gjithēka e asgje qe kam.

Fleta e bardhe me rrit ngadale,
    si vala n'vale e dardha n'dardhe.

Fleta e bardhe, endrra e nates,
    fjala e babes e puthja e nanes.

Fleta e bardhe me don dhe e dua,
    fleta e bardhe rrin e flet me mua.

Fleta e bardhe, mendime te gjata,
    fleta e bardhe, ide te zjarrta.

Fleta e bardhe n'dasmen e madhe,
    fleta e bardhe si nusja n'valle.

Fleta e bardhe ...tash e shkruar.
    Zhgarravitur, zhvirgjeruar.

i/e regjistruar Maska e Syku
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    257
    Faje.

Perēinat e raftit
    u shkapen
    prej dyndjes.

Skeletet
    Me mbi-vershuan
    poshterisht,

dhe iken...

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ortodoksia e Kishes
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:36
  3. Letrat e Shen Palit
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-06-2006, 17:33
  4. Letrat e Shen Palit
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-03-2006, 20:55
  5. Flaubert dhe letrat e dashurisė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •