Sikur te isha flutur
do te isha pervjedhe
deri tek shtrati yt,
do te kisha puthur ne qafe
dhe do te isha tretur
si era
qe ti le mbrapa
kur ndahesh nga une...
Sikur te isha flutur
do te isha pervjedhe
deri tek shtrati yt,
do te kisha puthur ne qafe
dhe do te isha tretur
si era
qe ti le mbrapa
kur ndahesh nga une...
"Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."
Pa syte e tu perpara
me duket se Zvicres
i mungojne
dy liqenet me te bukura...
"Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."
Netet
kane filluar te zgjaten
pa Ty duket
sikur nuk kane
agime fare...
Sa here po merzitesh Ti
ne bote po ndodhe
nga nje vershim
S ka dert
keshtu mendoj se cfare
duhet peshperitur neser...
Kur te shkojme,
nese perseri
u ndalet fryma
vizitoreve te pub-it tone
te zakonshem
kujtohu se dashuria e vertete
eshte mushkeria jone
e vetme...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 07-09-2005 mė 05:05 Arsyeja: Zevendesim metafore
Nėse
atje ku ndodhesh Ti
tani,
mban ftohtė
ose mban
shumė ngrohtė,
vish lėkurėn time
si kėmishė nate
se mba temperaturė
konstante:
tė dashurisė sė pėrjetshme!
Ja e dashur, pasioni im dhe koherenca, bukuria e kėmbėngultėsia jote na sollėn kėtu ku jemi. Nė pikėn e nisjes. Kur ka nje pikėnisje ėshtė e lehtė pastaj tė shkohet tutje. Ti i morre tė gjitha...Sigurinė tėnde se vėrtetė nuk jam mangupi i metropoleve evropiane packa se ndonjė pyetje me spec te shpėtonte kohėpaskohe. Ani, je femėr evropiane, shumė mė evropiane nga tė gjitha evropianet qė kam njohur por duke jetuar nė provincė ke dėshirė ti fusėsh qepėt nėn kokė. Nuk ėshtė e lehtė ta mbėrrish moshėn 34 vjeqare pa e pasė provuar akoma as puthjen e parė... Edhe nė provincė. Mua mė duhet
t ia filloj nga fillimi por me ty duket gjithcka me lehtė. Ke karizmėn e duhur pėr tė shėndrruar nė art gjithcka qė prek me dorė. Si shumė femra tė tjera, por butėsia, ndershmėria, thjeshtėsia dhe bardhėsia me tė cilėn u qasesh gjėrave sikur u jep shpirt atyre. Dhe nė atė shpirt unė gjej frymėzimin tė tė dua ashtu sic je...Ka pak ditė qė njihemi por askė, po e nėnvizoj Gertrudė, askė, nuk e kam ndjerė mė tė afėrt nė kaq pak kohė. Shyqyr qė si dashnorė tė mirė nuk po flasim fort pėr shkencė, ku ti je primadonė e pakontestueshme nivelesh tashmė stratosferike. Dhe ėshtė mirė pėr mua qė hormonet i njef mirė dhe nuk mė duhet tė tė shpjegojė asgjė. Asgjė...
Thjeshtėsia me tė cilėn kėrkove tė njiheshe me mjekrrėn time tashmė tė pėrbormė, si forma ime natyrale e mashkullit, mė shtyri ta ndjeja veten pėrsėri poet. Dhe ja ku po e shkruaj kėtė uvertyrė tė shkurtėr tė hyrjes tėnde nė jetėn time. A mujte Gertrudė?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 08-09-2005 mė 18:01 Arsyeja: ortografia e pėrmirėsuar
Pasioni jonė
dhe bukuria jote
janė pėrzierja eksplozive
qė njerėzve
(kur tė na shohin bashkė)
u a ndalė frymėn...
Sa te pashe duke vuajtur mikeshe e dashur,me kujtohen heret ne kafe duke me qare hallet,te cilat jo shume rralle silleshin ekskluzivisht rreth boshtit te tije.Nuk e di nese dashuroje ate mashkull apo faktin qe me te asgje nuk ishte e sigurte.Por ama di mire qe ty ste ka dashuruar asnjehere,smund te dashuronte ai,ishte teper i zene te dashuronte veten.Dhe sot-mesa me the-kishte gjetur nje tjeter G,ne rastin e tije cdogje sillej rreth kesaj germe (harrova te te kujtoja qe sishte shkronja e pare e emrit tend apo te asaj tjetres ?)Postuar mė parė nga laguna blu
Me vjen keq qe ti sarrin ta kuptosh,je teper e verbuar nga deliri i madheshtise qe ka pluherosur ate njeri ti prźt,prźt pafund.Dhe mbas cdo here pritja jote shperblehet nga ai, je e vetmja femer qe vuan vetmine ne pritje te nje trokitjeje ne deren e shtepise.Ne ate moment kupton qe la mbas shpine G-ne tjeter,gati per nje periudhe pushimi ,kurse ti gati per te trashur lekuren per te perballuar trishtimin e radhes.
Sahere jam ngritur nga tavolina duke te thene qe ti srespekton veten me kete sjellje.Heres te fundit u pendova aq keq per ate qe te thashe,smunda te flija naten ne pritje te mengjesit per te telefonuar e kerkuar ndjese.Eshte rehat te te bej moral pa u gjendur ne vorbullen tende.Njerez si ty duhen patur zili qe marrin guximin te dashurojne kaq shume.
Kam vetem nje limit: qiellin!
E dashura Blue_sky,Postuar mė parė nga Blue_sky
Nganjėherė edhe Narcisi harronte shembėllimin e tij nė pasqyrėn e ujit dhe kredhej nė thellėsitė e dashurisė sė vėrtetė.Harronte vetveten dhe pėr te ishte gati edhe tė vdiste. Ndoshta ajo nuk kish gjetur celėsat e duhur deri tek ai...Pa ta trishtimi i rradhės ėshtė gjithmonė nė pritė.
Shyqyr qė nuk je ndodhur nė vorbullėn e saj sepse do kishe bėrė mbase mė shumė se c ka bėrė ajo vetėm pėr tė mos e humbur. Qoftė edhe gabime tė rėnda... Nganjėherė edhe pikėllimet e mėdha i mund shpresa pėr njė tė nesėrme mė tė mirė...
Tė fala nga thellėsi tė tjera e mė tė sigurta...
laguna blu
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 10-09-2005 mė 02:31
Krijoni Kontakt