Asnjeher skam marr pjes ne dasem ku ka pasur sherr por mendoj se kur dikush zihet ne dasem se ben per te prishur dasmen por thjesht sepse e ka zen rakija dhe birra dhe se kontrollon dot veten.
Asnjeher skam marr pjes ne dasem ku ka pasur sherr por mendoj se kur dikush zihet ne dasem se ben per te prishur dasmen por thjesht sepse e ka zen rakija dhe birra dhe se kontrollon dot veten.
Jeta eshte ferr dhe ska njeri qe nuk futet ne te
e po dhe kur dasma prishet nga rakia e prishur quhet apo jo?
o eda me fal nese je nga veriu sbesoj se ske hasur ndonje dasem qe nuk eshte prishur
Jo Goldian nuk jam na veriu. Na Vlora jam dhe asnjeher skam par dasem me sherrPostuar mė parė nga goldian
Jeta eshte ferr dhe ska njeri qe nuk futet ne te
epo ju nga vlora jeni te embel dhe se keni mendjen per sherre
Kam qene ne nje ditelindje edhe kane bere sherr ne dasma shqipetare kam shume kohe pa vajtur.Por per arsyje qe pijne edhe nuk e kontrollojne veten kjo gje ndodh shume here.
Nuk besoj qe kjo eshte dicka e pergjithsuar por mund te them qe ndjenja e cmires qe kemi per njeri - tjetrin eshte vertete per tu shqetesuar.
Postuar mė parė nga Mina
Kete vere kam qene ne 7 dasma , pervec altin shires me kengen jom i omel , jom i omel ( qe na cau gajden ) ne cdo dasem kam par njerez qe jan te prirur per ti prishur tjetrit dasmen
''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''
Me beri pershtypje kjo teme. Se kisha vene re me pare, apo s'isha interesuar
(qe eshte pothuajse e njejta gje) ne kete fenomen se e kam pasur mendjen tek
kercimi dhe qejfi, por ka vertete njerez qe duan te prishin gezimet e te tjereve.
Eshte nje shume e ulet, shume e patakt dhe shume e padrejte. Nuk ka rendesi
mardhenia jote me te zotin e dasmes, apo me nje apo disa nga dasmoret; fakti
qe je i ftuar duhet te jete i mjaftueshem per te respektuar gezimin ne fjale. Kam
patur nje dasem ne fis tre muaj me pare dhe disa nga dasmoret u zune me te
zotet e dasmes. Ne te tjeret ngelem shume keq sepse nuk dinim c'te benim! Se
kutpoj pse disa njerez i pranojne ftesat kur nuk jane te zote te bejne respektin e
duhur?! Ne rradhe te pare me sjelljen tende respekton veten , pastaj te tjeret.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Postuar mė parė nga goldian
Un jam prej veriu o birazer e asni darsem qe kam qan nuk o prish, pranej ka darsma organizatore e drejtues qe te menjanohen kto gjana
Une besoj se ne dasma nuk duhen ftuar njerez qe kane tendenca sherri (qofshin keta edhe te aferm).
Eshte me mire te behesh Armik me ta se sa Mik.
Se vetem keshtu ata do ta kuptojne efektin e papergjejshmerise se tyre.
Krijoni Kontakt