Close
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 181

Tema: Pesha ideale

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Fryu nje ere pardje e une kam rreshqitur neper akull e jam kapur pas Humiet. Me thote, "E sheh? Ty te merr era!" Rrezik i ngjaj atij me shume se sa prinderve, ose u ngjaj aq shume te dyve sa qe s'merret vesh ku fillon njeri e ku mbaron tjetri. Po ai keshtu thote, nga qe s'pispillosem shume e i mbaj gjerat ne minimum, "Nga ngjave ti keshtu? Jot eme jo, nje here, se ajo kujdeset per veten. Ti ku mesove te behesh e tille?"

Une kam qene me fiksime per grate mishtore, por kam pare njeren live nudo (mos pyesni si e kur e qysh e tek se ju garantoj se ishte nen rrethana shume profesionale ) qe me pelqeu aq shume sa thashe, "OMG, pse kam patur kaq shume komplekse per shendetin? So what? Dreqja eshte e bukur!" Shendeti nuk e shemtoi aspak. Pervec se ishte yll e shkuar e yllit, me pelqenin edhe format e trupit te saj. Ajo ka ikur kush e di se ku e une kam ikur e di une se ku... por prej rrethanave profesionale kurre s'munda t'ia shprehja the awe, amazement, trance qe me futi. Me ka rene nofulla pertoke nga bukuria e saj qe me trazon endrrat naten edhe sot e kesaj dite, 1 vit e gjysem me pas (lol). Ndo nje dite do i bej sabotazh vetes te shendoshem qe ti ngjaj sadopak asaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 27-02-2007 mė 11:46
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Leila pėr postimin:

Plarentian (11-07-2025)

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    Korca po munde te jesh realist dhe ta gjesh njeriun qe te pershatet ty je me fat.
    Te gjith te bukura dhe te zgjuara i doni femrat, po vet jeni te till?
    nqs iu takon nje e till ta keni hallall.
    Cdo njeri kerkon te gjeje ate qe i takon

Pershendetje

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    .......... Pervec se ishte yll e shkuar e yllit, me pelqenin edhe format e trupit te saj. Ajo ka ikur kush e di se ku e une kam ikur e di une se ku... por prej rrethanave profesionale kurre s'munda t'ia shprehja the awe, amazement, trance qe me futi. Me ka rene nofulla pertoke nga bukuria e saj qe me trazon endrrat naten edhe sot e kesaj dite, 1 vit e gjysem me pas

Humdinger, padashje forumi te ka sign in me "Leila" dhe jo me nick-un tend. Aman kujdes me keto gjera...
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    [/I]
    Humdinger, padashje forumi te ka sign in me "Leila" dhe jo me nick-un tend. Aman kujdes me keto gjera...[/U]
    ahahaha cora, me shkrive qy me mjes. Lejlaja eshte mi

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Humdinger, padashje forumi te ka sign in me "Leila" dhe jo me nick-un tend. Aman kujdes me keto gjera...
    Une o une jam, qe i bere lemsh vizat... po si t'ia thuash njerit, zere se ia the dhe tjetrit -- kemi shije identike per gjerat e bukura... po nuk thote gje ai se do te me japi pershtypjen se gjasme po me degjon Prap... ajo grua ishte yyyll. Me vinte ta pickoja nga qejfi. C'mi kenaqi syckat... se dockat jo e jo... lol.

P.S.: Variability is one of the virtues of a woman. It avoids the crude requirement of polygamy. So long as you have one good wife you are sure to have a spiritual harem. (G.K. Chesterton, Alarms and Discursions, 1910)
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po e di mi shoqe, e di, kur shkruan ti e kur shkruan ai, jo se kam intuite une, por se dallohen shkrimet.
    Desha vetem te beja shaka.

Ti per aq kohe sa te mesosh te shkruash fjalen "ndonje" bashke, do kuptohesh qe je Leila.

Ku jemi tani? Tek pesha ideale ?
    Une kam peshe ideale .......per njerin ,qe shkru ke politika. (lol)
    Ndersa ti Leila ke peshe ideale , per moshen qe ke. Ehhhh.....keto idealet...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    Fryu nje ere pardje e une kam rreshqitur neper akull e jam kapur pas Humiet. Me thote, "E sheh? Ty te merr era!" Rrezik i ngjaj atij me shume se sa prinderve, ose u ngjaj aq shume te dyve sa qe s'merret vesh ku fillon njeri e ku mbaron tjetri. Po ai keshtu thote, nga qe s'pispillosem shume e i mbaj gjerat ne minimum, "Nga ngjave ti keshtu? Jot eme jo, nje here, se ajo kujdeset per veten. Ti ku mesove te behesh e tille?"

Une kam qene me fiksime per grate mishtore, por kam pare njeren live nudo (mos pyesni si e kur e qysh e tek se ju garantoj se ishte nen rrethana shume profesionale ) qe me pelqeu aq shume sa thashe, "OMG, pse kam patur kaq shume komplekse per shendetin? So what? Dreqja eshte e bukur!" Shendeti nuk e shemtoi aspak. Pervec se ishte yll e shkuar e yllit, me pelqenin edhe format e trupit te saj. Ajo ka ikur kush e di se ku e une kam ikur e di une se ku... por prej rrethanave profesionale kurre s'munda t'ia shprehja the awe, amazement, trance qe me futi. Me ka rene nofulla pertoke nga bukuria e saj qe me trazon endrrat naten edhe sot e kesaj dite, 1 vit e gjysem me pas (lol). Ndo nje dite do i bej sabotazh vetes te shendoshem qe ti ngjaj sadopak asaj.
    Nuk di cili nga ju e keni shkruar kete ekspoze te bukur intim por, cilido qe e paste shkruar dua t'i them se paska talent letrar.

Persose!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Nuk di cili nga ju e keni shkruar kete ekspoze te bukur intim por, cilido qe e paste shkruar dua t'i them se paska talent letrar.

Persose!

Humie e ka shkruar, Humie ! E di une .

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Une kam qene i dobet gjithmone po kam ca kohe qe jam shendoshe (dmth kam ardh ne peshe normale) po me thene te drejten, pervec ndryshimit te mases se rrobave nuk kam vene ndonje ndryshim tjeter ne jeten time. Nga eksperienca ime do te thoja qe obsesioni pas peshes eshte me shume fiksim dhe jo se ka ndonje rendesi te madhe (te pakten per meshkujt)

pastaj kjo puna e peshes me shume se sa parametra ideale shkencore ka te beje me shume me perceptimin e njerezve dhe "modes". Tani psh perceptimi per peshen normale eshte shume me teper se parametrat shkecore. Ja psh, une jam 1.72 dhe 70kg po ka femra qe me thone se jam i dobet, ec e merri vesh ti robt, une kur isha 75 kg isha si katror
    To look life in the face....

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Gunnar
    une kur isha 75 kg isha si katror
    E tani je si drejtkendesh (per s'gjati). Prape akoma tek katerkendoret je.

Ju meshkujt duhet te jeni "trekondsha"...

Just kidding. Shkrihem kur vjen puna tek krahasimet e trupave te njerezve me figura gjeometrike.

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cila ėshtė mosha ideale pėr t'u martuar?
    Nga new-man nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 128
    Postimi i Fundit: 27-05-2024, 16:25
  2. Shkencėtari 33-vjeē krijon gruan ideale, njė robot-femėr
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 10:44
  3. Alfred de Vigny
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-09-2005, 16:34
  4. Gruaja ideale
    Nga Klevis2000 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 30-11-2003, 01:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •