une jam pesh normale
ke ku me u kap
Jeto sot se neser nuk i dihet
ca thoni mo paskam kile mangut une,bobobo ca behet kshu
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Po siper 1.80 nuk ka e?
Po ne qe shkelim kufirin normal ne gjatesi si t ia bejme punes![]()
1.79 m
70 kile
skam ber kurr stervitje, pervecse punen qe shtroj pllaka. Dhe jam ne nje forme qe mundem dhe te fluturoj.
NATURAL
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius thot pesha normale e FEMRAVE
shume te rralla jan ato qe jan me te gjata se 180 pa taka![]()
e di fierakja. Ngaterrimi jot ka ardhur nga nje lapsus ne te shkruar kur kam thene gjate dhe jo gjata. Kur njeriu shihet ne pasqyre nuk duhet te mendoje kurre qe aty fillon dhe aty mbaron permasa
Nejse jokes, e drejte verejtja. Se kisha pare me vemendje. Case closed !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 16-11-2008 mė 00:45
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
85 kg? OMG !!! Kush e di sa te gjere e paske krevatin ti![]()
Krijoni Kontakt