Te them te drejten, nuk kam info te specifikuara ne lidhje me lentet, por te pergjithshme, dhe me sa kam degjuar nuk jane aq te rekomandueshme sepse faktori i ajrit te ndotur, t'i perkeqeson me shume syte kur ke lente, por nese psh ti del shetitje apo shkon me makine ne shkolle, nuk ka ndonje problem duke qene se je brenda, dhe konatkti me ajrin e ndotur nuk luan shume rol sikur je duke dale ne kembe. Per vete nuk kam vene ndonjehere lente qe ta di me siguri, mgjss ka njerez qe me thone se une ve lente ngaqe cuditerisht me ndryshon ngjyra e syve

, por di te them qe nese do kisha problem me shikimin, nuk do kisha pasur problem te mbaj syze, madje nganjehere i mbaj (pa nr) thjesht per qejf, sepse me duket sikur me shkojne. Jo vetem kaq, por kam nje dobesi per njerezit qe mbajne syze, me terheqin shume.
lol, nuk e di cfare syzesh mban ti, por do te rekomandoja ato syzet qe nuk kane skelet jane vetem me xham, jane te vogla dhe nuk pengojne, sidomos kur puth dike ne faqe, nuk pengojne si te tjerat qe jane me skelet, une i kam fiksim ato syze.
Gjithashtu kur je ne natyre, hiqi syzet sepse do te qetesohen syte dhe mos rri shume para kompjuterit apo tv.
Krijoni Kontakt