miammmmm


nje nga arsyet me te rendesishme qe me pelqejne festat jane gjellerat edhe embelsirat qe do bejme per vitin e ri e do i hame...

si cdo vite mamaja ime bene pershesh me kaposh deti i ardhur nga shqiperia,,,

Bakllava me arra dhe me pete te hapura nje e nje me dore, me gjalp shqiperie..

Kadaif me arra edhe me gjalp shqiperie gjithashtu...


mmm mu hap oreksi...


ju cfare gjelle beni per vitin e ri?""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""ro eli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""