Do kisha deshir te moderoja te Lojra dhe rebuse sepse aty ka vetem nje moderator dhe me pelqen si nen forum argetues . Pershendetje
Do kisha deshir te moderoja te Lojra dhe rebuse sepse aty ka vetem nje moderator dhe me pelqen si nen forum argetues . Pershendetje
Revolution 1848
Modetaror tek Toleranca fetare
"Shoku Mjekesise"
m'ka lind deshira me te jem moderatore te albumi fotografik !
A ka mundesi te ma plotesoni deshiren.C'a kriteresh duhet me plotesu per atje? Kamera kam, foto di me upload, per te fshi chit chat di. Sjelljen e kam te mire, paraqitjen po ashtu.Si thoni po apo jo ? lol
Dua te hedh aplikimin si moderator ne forumin e "Problematikes Shqiptare" dhe "Tema e shtypit të ditës"
Faleminderit per konsideraten
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
unë i plotsoj të gjitha kushtet për moderator tek nen-forumi Muzika Botrore ...
dy here e kam shpreh dëshiren , edhe jan fshi postimet ... kjo asht hera e tretë edhe e fundit ...
p.s. ma të mirë per ket nen-forum nuk mundeni me gjet
ju faliminderoj për vendimin qe do ta merni ...
Un isha shume serioze ne kerkesen qe bera.
Se i futa dhe pak shaka brenda sdo te thot se po tallesha apo kushedi cmund te mendoni ju .
Nejse kot sthot nastradini ta kerkosh njeher falet te dyten po e kerkove ke ca vida mangut.
Shume flm ja kalofshi bukur se kte teme se shkel me ..
walchiria nuk ishte per ty si verejtje. Ishte ne pergjithesi. Mbase gabimisht fshiva dhe shkrimin tend keshtuqe te kerkoj ndjese.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Përshëndetje!
Duke qenë në njohuri të thellë me rregullat strikte të forumit, këshillimet para çdo postimi në këtë apo atë nënforum, përvojën e deritanishme, dijeninë për plotësimin e parakushteve kryesore, si ato elektronike-pogramore dhe profesionale, kam vendosur të aplikoj për moderator tek nënforumi Shqipe nga Kosova. Pra, çdo temë që përfshinë ky nënforum.
Jam i përkushtuar të ndjek në çdo cep temat e hapura aty dhe, mbi bazën e përmbajtjes së tyre, konform natyrës së shtjelluar, do të jem në dispozicion të një moderimi të drejtë, racional dhe të suksesshëm. Respektimi i rregullores së forumit do të jetë prioritet në mbrojtjen dhe avancimin e imazhit të tij pozitiv.
Kam besim se kërkesa ime do të shqyrtohet sinqerisht nga stafi e moderatorët dhe, mbi gjuhën e argumenteve të përgjithshme, të nxirren konkludime të arsyeshme.
Jam i gatshëm të jap informacione shtesë dhe për çdo nevojë, më kontaktoni!
Sinqerisht,
Dar_di
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Moderator per tek Toleranca Fetare ose per te Komuniteti Musliman.
Besoni se do jem tolerant dej ne maximum tek Toleranca Fetare.
Suhejbi
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 30-10-2010 më 06:07
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt