Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Me shkrite goca me keto historite tuaja.
    Meqe jemi tek pleqte, jo me larg se para dy diteve po ecja me nje shoqen time dhe nje burre i moshuar ndaloi, u mbeshtet ne bastunin e tij dhe po shikonte pa piken e hezitimit ne drejtimin tone...
    Kur i kaluam prane shoqa ime me drejtohet
    -te paca moshen i thone kesaj, dhe plak dhe syte kater
    Do ti plaku rastisi shqiptar dhe na kthehet
    -plak jam plak ama per ta pasur e kam flakė

Guxo kthe pergjigje ti po deshe se te merr mend xhaja
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    Meqe jemi tek pleqte, jo me larg se para dy diteve po ecja me nje shoqen time dhe nje burre i moshuar ndaloi, u mbeshtet ne bastunin e tij dhe po shikonte pa piken e hezitimit ne drejtimin tone...

hahahahaha hej Zot! C'fare eshte shansi te te ndodhi dicka e tille ne USA?

Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi

Ashtu beri huh??

E nga mund te ishte tjeter nje "garip" i tille moj Kaltersi e dashur?!

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    ashtu beri ashtu... matufi
    ... po ja menduam se mos ishte nga Italia se dhe keta te Italise qejfllinj te dores se pare jane
    me bella ragazza te zene e me tesoro mio te leshojne

Toleranca, eleksiri i lirisė.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812

Guxo kthe pergjigje ti po deshe se te merr mend xhaja [/QUOTE]
    Une do ti thoja: mos te dukem gje si zjarrfikse une ty?lol
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    .....
    Si ajo arushja e vogel qe ma sollen per ditelindje.

P.S: Me falni per nderhyrjen!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

E lezetshme kjo teme . Tani ka lloj lloj pleqsh , njeriu kur plaket behet si femija .
    Psh ai plaku qe tha se "plak jam plak ama per ta pasur e kam flakė " , mu duk si nje fjalor adolishenti , ku me fjalorin e tij te jep te kuptosh se c'fare edukate ka marr ai ne jeten e tij , ku dhe aq plak jep rezultat kultura qe ka marr ne jete . Por shumica e pleqve se kan ate takt te shrehuri , te pakten flas per ketu ku jetoj , sepse ne Shqiperi c'fare nuk ben vaki . Sigurisht qe Veshtruasja ka te drejte , kur thote qe me qeshin , kjo eshte e vertet . Problemi i kesaj buzeqeshje qendron ketu . Pleqt ketu ndjehen te vetmuar . Edhe pse ai mund te kete qene njeri me post dikur , kur plaket ai post nuk ka me vlere , ai ndjehet i vetmuar nga shoqeria dhe nga familja . Femijet vazhdojn drejtimet e jetes , dhe nuk duan ta dine fare a kane pas ndonjehere prinder . atehere pleqt mundohen te kalojn ato dite jete qe i kan ngelur duke i shoqeruar nga buzqeshjet e Veshtrueses Lexueses , Kaltersis ,Mines apo dhe shume te tjereve . Disa prej tyre perfundojn ne azil , ku e kalojn jeten si ne burg . Kjo pra eshte jeta zinxhir . Nuk do jete larg dhe ajo dite e jona ku do jetojm dhe vitet e majmunit , kete e them ne baze te nje humori qe ndoshta eshte jasht teme , por po e sjell ketu ta lexoni , nese i prish pune moderatorit mund ta heqi .

Nje pjese nga krijimi i botes qe nuk eshte ne bibel!

--------------------------------------------------------------------------------

Zoti krijoji gomarin dhe i thote ; Ti je nje gomar. Ti duhet te ecesh nga mengjezi deri ne mremje dhe do kesh pune te renda. Do mbash ne shpine gjera te renda dhe te medhaja Ti do hash bar dhe do jesh shume pak inteligjent. Do te jetosh 50 vjet .
    Atehre gomari i tha keshtu me jetu une 50 vjet jane si shume.
    Te lutem mos me jep me shume se 30 vjet
    Dhe ashtu ishte.

Atere krijoji zoti qenin dhe i thote; Ti je nje qen do te ruash pasurin e njerzve do te jesh shoku me i mire i tyre do te hash mbeturinat qe len njeriu. Do te jetosh 25 vjet .
    Qeni i tha ;Zot 25 vjet me jetu keshtu jane si shume,mos me jep me shume se sa 10 vjet.Dhe ashtu u be.

Atehere zoti krijoji majmunin ,dhe i thote; ti je majmun ,do te kerzesh nga nje peme ke tjetra dhe do sillesh si nje idjot.Ti do jesh nje klloun per te tjeret dhe do te jetosh 20 vjet. Majmuni tha ; Zot 20 vjet per mua jane shume si klloun ne bote te jetoj ,te lutem me jep vetem 10 vjet .Dhe ashtu u be

Si perfundim Zoti krijoji njeriun dhe i tha : Ti je nje njeri .Ti do jesh me i forti i kesaj bote. Ti do te perdoresh inteligjencen tende per te neshtruar te gjitha gjallesat e kesaj bote .Ti do ta komandosh boten per 20 vjet. Njeriu tha ;Zot, 20 vjet jane pak per mua si njeri . Te lutem me jep 20 vjet qe nuk i deshte gomari ,15 vjet qe nuk i deshte qeni ,dhe 10 vjet qe nuk i deshte majmuni .Dhe ashtu u be. Zoti beri qe njeriu te jetonte 20 vjet si njeri ,me vone do u martonte dhe do jetonte 20 vjet si gomar,do punonte nat e dite ,ateher do ti lindnin femije dhe do te jetonte 15 vjet si qen ,do ruante femijet , do te hante cfare te linin femijet . Atehere ne pleqeri do jetonte 10 vjet si majmun dhe do u sillte si klloun dhe do i kenaqte niperit e mbesa e tij
    Dhe keshtu u be.
    Pėrmbi za, qė lėshon bylbyli,
    Gjuha shqipe m'shungullon,

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Problemi i kesaj buzeqeshje qendron ketu . Pleqt ketu ndjehen te vetmuar . Edhe pse ai mund te kete qene njeri me post dikur , kur plaket ai post nuk ka me vlere , ai ndjehet i vetmuar nga shoqeria dhe nga familja . Femijet vazhdojn drejtimet e jetes , dhe nuk duan ta dine fare a kane pas ndonjehere prinder .
    Ke shume te drejte Lexusja.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    dicka e thjeshte por qe te ben te buzeqeshesh ... dita e javes .. e enjte .. sa here eshte e enjte me jep nje kenaqesi shpirterore ... dhe nje buzeqeshje te madhe ... kur marr my paycheck .. nuk e di a ju ndodh dhe juve te tjereve ...po buza vesh me vesh me shkon dhe nga kenaqesia .. i bie te gjitha $$$ dhe i bej naaaaaaaaaaa .. e cuditshme ne fakt .. se nuk arrin ti shohesh apo ti prekeshesh ato dicka aq e thjesht ... dhe te jep gjithe ate sadisfaksion dhe kenaqesi
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    dicka tjeter e thjeshte

friday night ... dolem me shoqerine .. mbasi pime dhe erdhem ne qef .. kembet na cuan te nje spanish club .. dikush aty afroi te me mesonte " salsa" .. por une me ate indiferentizmin tim i thashe me nje buzeqeshje " No" ... dicka e thjeshte shumeeee por mua me dha kenaqesi lol ( ndoshta e kishte fajin pija ... )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kanuni i Lekė Dukagjinit dhe shqiptarėt
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 144
    Postimi i Fundit: 28-02-2021, 18:54
  2. Tradita e Shenjtė: Rruga qė tė shpie nė shtėpi
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 01:05
  3. Si te programohet nje browser i thjeshte
    Nga boraa nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-11-2004, 09:55
  4. Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-02-2004, 10:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •