Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Mire e kishim nisur me pleq mi goca

Une kenaqem me pak... fakti qe nje hunk qe kam ne zyre po rrėfehesh se na paska njė drandofille blu(trendafil o Aleate... duhet ti perkthej Aleates time) ne nje mullaqe dhe qe kishte zgjedhur pikerisht blune sepse bluja eshte ngjyra me mashkullore(mind you) mua per shembull pikerisht kjo perpjekja e tij per te theksuar ate mashkullitetin dhe potencen e tij(nga ngjyra blu) me dhuroi nje kenaqesi fort te madhe.
    Kenaqesi akoma me e madhe do jete kur tja them kushos tim
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    loooooooooool....aleate perktheme dhe mullaqen Aleate hahahahahahaha
    Be yourself and you will always be in fashion.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    Mire e kishim nisur me pleq mi goca

ok mi Kalro meqe te jep kaq kenaqesi po e vazhdojme pra lol

nje dite ne mall ... tek shetisja kembet dhe kullotja syte .. papritur mu para fytyres mu afrua .. fytyra gjithe rrudha dhe ugly e nje xhaje ( amerikan tipik ) lo

shtremberova njehere fytyren .. ja ndrita njehere syte .. shtrengova dhembet .. dhe i thashe gjithe embelsi dhe eduakate" xhaje cfare po shikon he " ... dhe plaku duke mu zgerdhire para syve tha " sa te bukur e paske ate vrimen ke mjekra mi a ta ka thene njeri me pare " ??? epo sa tha keshtu .. mu krijua nje ndjenje kenaqesie .. epo kjo dhe xhajes i ra ne sy .. bukuria e mjekres sime lolol

i thashe nje " thank u " dhe ika duke buzeqeshur
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Mu kujtua dhe mua tani nje histori me nje plak. Isha tek zyra postare dhe kisha ne duar gjithe keto pako, nuk kisha ven re qe me kishte ren nje leter dhe kur kthej koken shikoj posht kembeve te mija kete plakun e gjore qe mezi sa rrinte ne kemb, duke u perpjekur te me ngrinte letren nga sheshi. Ai me sa duket kishte nja 10 min. qe po perpiqesh te ulesh, une e kapa ne momentin qe sa do ngrinte letren dhe ulem menjehere e marr vete. Kur e pash qe u merzit i dhash nje buzeqeshje dhe i thash flm...loool...ishte e lezetshme se qeshi tamam si nje femije i pafajshem.
    Be yourself and you will always be in fashion.

Ne veranden e shtepise kur jetoja ne Greqi me mungonte nje tavoline e vogel. Nje dite duke pire kafen e mengjesit (frape-mmm) me gjithe shpirt urova sikur te kisha nje tavoline.(sapo kishim shkuar ne Greqi dhe ishim ne fillim te cdo gjeje) Pak ore me vone, komshia ime me troket ne dere dhe me thote, kam nje tavoline te vogel qe nuk me duhet, po ta nxjerr jashte do ta marrin ne sekonde, mos ndoshta te duhet ty?"
    Qe nga ajo dite frapeja me ka vajtur ne shpirt si kurre ndonje here!
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    plasi tregimet per pleqt ketu---let me contribute lol

Kur po shkoja ne Publix, nje plak kinez me ndalon shikon bluzen dhe se ca thote ...nuk po merrja vesh..e vetmia fjal qe besoj se tha ishte "daughter" dhe 'country". Po mendoja mbase po thote qe vajza e tij ka te njejten bluze si une, ose bluza eshte bere ne kine...isha shume e konfuzuar s'mund te ikja se mos e ofendoja, pastaj ky kinua nxjer celularin dhe me thote te flas me dike...po mendoja po ky eshte ne vete...por e marr dhe degjoj dike...meduket po me fliste ne gjuhen e kinezve...ja dhash celularin dhe i thash do vi prape, kur dola nga publix e shikoj jashte...me shpejt dhe pa e shikur shkoj tek makina...dhe qe ate dite se kam pare me, dhe ishalla se shikoj se shkova ne shpi me dhimbje koke.

Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    obobo ("how embarassing" kur thon k'ta)....fshije fare ate qe shembull qe kam shkruajtur ne lidhje me cokollatat atehere...
    lol patriote me shkrive me kete postim

Teme shume e lezetcme!

1)Ndihem mire kur ndihmoj dike per gjera te thjeshta apo te renda, thjesht fakti qe i kam ndihmuar me kenaq :-).

2) Nje dite me djell, duke lexuar jashte nje liber
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    pupupupupu
    Sa e nxehte qe qenke,edhe akullin e pleqve don ta shkrish.
    Sa te kqinj qe jini... kur thash "plak" (pleq) nuk e kisha vetem per burra dhe nuk e kisha ne ate kuptim ...

ncncnc turp te keni

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    plasi tregimet per pleqt ketu---let me contribute lol
    harrojm qe nje dite dhe ne ashtu do jemi

Isha shume shume e merzitur, ne ate merzine ku asgje nuk te ben pershtypje, ku te duket se gjithcka eshte pa kuptim. Ate dite nje shoku im me tha dicka qe i foli zemres sime dhe me gezoi. Po ate mbasdite disa miq nga nje vend i larget me erdhen per vizite ne shtepi dhe dita perfundoi ne gezim dhe falenderova Perendine qe me largoi merzine nepermjet fjales se atij shoku dhe ardhjes se ketyre miqve!
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Para ca ditesh isha ne nje dyqan ku behen kopje. Kur sa po hyra pash nje bebe ne karroc (nuk e di, mbase 1 vjece, 2?) dhe ishte duke mbajtur dicka ne goje. Une vdes per femi te vegjel ama, dhe kur sa po e pash, buzeqesha. Kur ai filloj te qeshte me ze! Ca kenaqesie!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kanuni i Lekė Dukagjinit dhe shqiptarėt
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 144
    Postimi i Fundit: 28-02-2021, 18:54
  2. Tradita e Shenjtė: Rruga qė tė shpie nė shtėpi
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 01:05
  3. Si te programohet nje browser i thjeshte
    Nga boraa nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-11-2004, 09:55
  4. Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-02-2004, 10:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •