Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Disa nga shtepia e vjeter

Pshurrosje

Nga ylli me i larget, mbi qerpikun tend eshte me shume se nje pshurrosje parabolike, sigurisht e mbeshtetur mbi nje perllogaritje shtrengimesh. Une mund te shkoj edhe me larg, por se sa, nuk e kam e provuar. Limitet jane nje tjeter forme exzistence e cila ka ne vetvete nje kushtezim qe fillon me nje shtrengim prapanice, dhe mbaron me nje seder te semure. Qe nga dita qe u njohem vazhdoj te kem nje diarre mendimesh, ndersa fjalet vazhdojne te konvertohen me erera sapunerash. Cuditerisht, ato jane me te shumte se sa format penisore te imagjinates sime.
    Te kujtohet dita e fundit bashke. Ishte nje dite e madhe e mbuluar me arna trillesh, ku ti dhe une pambarimisht transorfoheshim ne re vjedhacake, qe zhdukeshim ne cepat trekendor te qiellit. A i mban mend cepat e qiellit. Andej burojne klithmat e femijrise sime, andej burojne te gjitha format e gjurmeve qe lashe mbi ditet e tua.
    Miqesite me varen nga sqetullat.
    Neser eshte e hene!!!

TI (cinikut)

Me ben gjithmon te qesh me pafuqin e zemerimit tend! Kafshon me dhembezkat e vogla te inatit te paemer majat e gishterinjve te mija, dhe kenaqesh tek me zhvat lekurat e vdekura vite me pare. Te shkelqejne syte nga kenaqesia kur shikon se si rritet siperfaqa e zbuluar e trupit tim, dhe piketon vendin ku do te mi ngulesh dhembet, per te ushqyer urrejtjen tende.
    Ndersa une u mesova me ty, e miresisht edhe u rrita.
    I gjithi ky proces rrjepjeje lekurash, e kafshishem kicore, jo vetem qe nuk me bezdis me, por ka filluar te behet pjese e rutines sime. Nuk kam frike, dhe e di se as dhimbje nuk do te kete.Ja pra tek me ke qafe zbuluar. Me kafsho serish, por mos me infekto me jarget e cinizmit tend, sepse nuk kam kohe tu rrjep lekurat te tjereve.

C O B sanguin Maska e whisper
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Toronto ( perkohesisht ne Tirane)
    Postime
    1,028
    Bukur!Po sikur edhe te tjereve te mos u kete mbetur lekure per t'u rrjepur....? Edhe nje here, bravo!
    ......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
    drejt gjinjve te tu me ndjell...

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 12:49
  2. Pėr dėshmitarėt e Jehovait
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  3. Rreth frymezimit te Bibles...
    Nga i fundit nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 13:36
  4. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •