Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    ..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Mendoj qe kjo vajze duhet te fitoj femijen qe ja dha zoti e te perpiqet te punoj me forca me te medha per te perballu jeten.Gjate kesaj periudhe te haroj cdo gje qe i ka ndodh,si trajtimin e prindeve ,te dashurit me rradhe e ku di une cfare e mundojne ate tjeter.Jeta vazhdon.Ka plot singel mam qe perballojne jeten ndershmerisht.Me vone ,po te jete pak e zgjut ,le te shofi per ndonji djal qe ti perputhet ne karakter se kjo eshte me e rendesishmja.Por femijen e punen duhet ta kete te paren.Burri vjen vete pastaj.
    Wild and crazy can't be lazy

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Mina per mendimin tim lere te vazhdoj me djalin
    Kjo nuk varet aspak nga une. Ajo duhet te bindet vete por ne kete situate te koklavitur, e para gje qe i kerkohet asaj eshte te kujdeset per shendetin. I dashuri kerkon takime intime me te, duke i shprehur dashurine. Po ku e kishte dashurine per nje muaj me radhe??? Ne cilin xhep e kishte harruar??? Kam shume rezerva per ate person sepse e njoh dhe eshte tip qe te fut hundet ne ceshtje personale. Per me teper e ka fyer publikisht kete vajze. Ku e gjeti te drejten??? dhe kur vajza e qan kete hall me te emen ai i thote qe pse duhet ta marre vesh gjithe bota zenken tone. Me c'te drejte??? Mardhenia e femijes me prindin eshte e shenjte dhe askush nuk duhet te futet ne mes sepse e perdhos, askush!!!

Mina ! Ti e di e dashur qe per njeriun arma me lehte per tu mbrojtur eshte Sulmi. Prandaj edhe ai sillet ne kete menyre duke e ditur qe pak a shume ka pushtet mbi te. Hemmm nuk do t aquaja tamam Pushtet por Ai e di se sa i rendesishem eshte per miken tuaj prandaj vepron ne ate menyre. Me pare thashe qe ta lije te vazhdoje me te , per vete faktin qe ti hapen syte. Jane shume gjera qe njeriu kerkon ti kthej nga menyra qe do vete por eshte e pamundur. Sa mire e the diku qe une i flas por kam hall a me degjon . Kjo pra e dashur eshte nje lufte qe duhet fituar. Arritet deri ketu , largimi i femijes nga skena e jetes , tani duhet te arrihet dhe largimi i te dashurit nga jeta e saj. E di qe eshte jashte mase e veshtire sidomos ne kete gjendje qe ndodhet ajo. Mina ajo do kete nje shendet te mire , nuk e diskutoj , por e keqja eshte qe per permisimin e shendetit te saj ajo do te kerkoj krahas teje edhe fjalen e Tij. Sa vajza kane gabuar ashtu ......
    Mikja juaj eshte ajo qe duhet te ndaloj te tregoj per problemet qe flet me nenen e saj. Nena eshte nene sa do e mire apo e keqe eshte nuk te hedh kurre , kurren e kurres poshte. Edhe nena ime dikur kurre nuk arriti ta pranoj dashurine time , por poshte nuk me hodhi , edhe pse une u plagosa rende nga ajo e ashtuquajtur dashuri. Me mbajti meri 1 vit , por ama prape ne preherin e saj u ktheva, se e dija qe lotet e mija ajo do te mi fshinte dhe askush tjeter ne kete bote. Por kurre nuk u tregova e dobet per te treguar se cfare thashe dhe cfare mora nga nena ime. Prandaj them qe cfare do qofte Ai mashkull ajo kurre nuk duhet te hapi zemren e te flasi me te te ndaj ate cfare ka thene me nenen e saj . Prandaj edhe ai vepron ashtu.

Cfare te te them me Mina , une uroj me te miren e botes asaj vajze. Femra per mashkullin eshte si puna e bluzes qe po u vjetersua dhe po i doli boja nuk e vesh me. Dhe cfare i ngelet "bluzes" asgje vetem te rri ne nje cep duke pritur qe dikush tjeter ta veshi e ta gezoj.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    ou sa keq ajo e paska humb femijen?Si mbetet gje tjeter vecse te take caret per veten,mos ta vrasi shume mendjen se cdo gje do regullohet.Me duket terapia me e mire.Se po mendoi shume e shume per cka ka ndodh ska gje ne vije.
    Duhet te shpenzoj me shume kohe te dali me shoqerine e te afermit e saj te nje moshe po pati mundesi,te shkoi ne shetitje,kinema e te argetohet.Keshtu mund te harroj mendje per te kaluaren. Por me maman duhet te flasi pa tjeter,te behet pak me shoqe me te.E mundet ,qe ju zonja Mina,mund te nderhyni fare pak ne ket point,sa te thyeni akullin midis bisedes te te dyjave ,pastaj terhiqu me lezet e leni vetem te bisedojne per me tutje.
    Per sa i perket momentit financiar ,nqs jeton vetem e eshte ne pune ,kjo eshte fine.Ne rast te kundert te perpiqet te gjeje nje pune qe i pershtatet asaj.
    Me respect,Jessi.
    Wild and crazy can't be lazy

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Edhe nena ime dikur kurre nuk arriti ta pranoj dashurine time , por poshte nuk me hodhi , edhe pse une u plagosa rende nga ajo e ashtuquajtur dashuri. Me mbajti meri 1 vit , por ama prape ne preherin e saj u ktheva, se e dija qe lotet e mija ajo do te mi fshinte dhe askush tjeter ne kete bote
    Respekt per nenen tende White Angel!
    Nena e kesaj vajze nuk e do fare ate djale. Ai perpiqet shume per te fituar respektin e saj dhe e ndjen qe nuk eshte kandidati i pershtatshem. Une mendoj se njeriu nuk mund ta kape ate pozicion qe nuk e meriton ne jete, pavaresisht nga rastesia. Mes tyre ekziston nje barriere: disnivel kulturor, arsimor. Me vjen keq per naivitetin e vajzes qe evidenton disa "vlera" te tij te cilat qenkan te thenit troc te gjerave. Edhe une e kam zakon t'i them gjerat troc por me takt dhe pa e lenduar tjetrin. Dhe kete te thene troc, ai e perzien me futje hundesh ne punet e tjetrit.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Por me maman duhet te flasi pa tjeter,te behet pak me shoqe me te
    Mendoj se eshte kjo ajo qe nuk vendos dot ura komunikimi me te emen. Jam e bindur se po te ulet dhe te drejtoje biseden e ema do ta degjoje. Ndoshta edhe e ema ka humbur besimin tek ajo. Do ta kuptoje kur te jete vete nene. Gjithsesi do te perpiqem te bej dicka! Eshte nje timon qe nuk e mbaj dot. Ke te besh me jete njeriu dhe une nuk jam e profesionit.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    E rendesishme!
    Tani sa u ndava nga shoqja me shume probleme. Pata nje takim me te. Ndihej mire fizikisht. Me foli shume per veten! Mora shkas dhe e pyeta se cfar kishte pelqyer tek personi me te cilin kishte flirtuar? Me tha se eshte si baba i mire. Tjeter gje ishte fakti qe kishte tentuar te evidentonte feminilitetin e vet pasi ishte ne krize per kete, ndonse eshte shume femer (me pamje dhe sjellje te rralle).
    Argumenti i pare me shtyn te mendoj se ka nevoje per pranine e nje figure mashkullore qe quhet baba dhe qe nuk ka mundur ta kete, pavaresisht se i ati jeton.
    Argumenti i dyte: Kur ka qene e vogel, te afermit gjyshja, xhaxhai etj., e ironizonin per shkak te dobesise fizike duke e krahasuar me shoqet veta sepse ato ishin me te shendosha. Ky eshte gabim sepse te qenit i shendoshe nuk varet nga ne. Gjithsesi po te thellohesh i gjen rrenjet e problemit, per te cilat, psikologet rremojne qe ne femijrine e hershme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Mendimi im eshte qe kjo vajze ka vuajtur ne femijerine e saj dhe ne relacionin me ato persona qe ka takuar!!!Vetebesimi te kjo vajze eshte i thyer!!!Pra me nje fjale eshte shume e dobet nga ana psyqike!!!Ne qoftese kjo do beje abort,kjo do thyhet psykologjisht!!!Per mendimin tim kjo duhet te mbaje femine se aty do gjej forcen per te jetuar jeten e saj deri ne fund!!!Me shume respekt per te dhe per te gjithe ju Anisela
    PO AJO ethyer eshte psikologjikisht moj anisela ; ca ti thyhet ma asaj ; valle a ghykohet i semuri pse eshte i semure ?

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Kur i kam lexuar mbreme keto mesazhe zonjushes me tha keshtu: I falenderoj te gjithe dhe dua t'i perqafoj. Dua t'i perqafoj sepse kane thene dhe verteten. Te gjithe kane te drejte!

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Mina pse mikja jote nuk shkruan vete ne kete teme....

edhe pse eshte e veshtire ta njohi njeri ktu ne forum...

megjithate thuaji vetem kaq prej meje....Nje dite ne te cilen nuk qesh eshte nje dite e humbur...

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Kur i kam lexuar mbreme keto mesazhe zonjushes me tha keshtu: I falenderoj te gjithe dhe dua t'i perqafoj. Dua t'i perqafoj sepse kane thene dhe verteten. Te gjithe kane te drejte!
    Mina!!!Te gjithe njerezit e kane bagazhin e jetes te mbushur plot!!!E ky bagazh eshte kuptimi i jetes!!!Te perqafoj me shume respekt!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kanceri i gjirit, pse shkaktohet
    Nga s0ni nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 20-03-2010, 11:29
  2. Spondiliatroza
    Nga [Perla] nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-04-2009, 17:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •