Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Tema: Vendosmeria

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Vendosmeria

Tek cdo njeri prej nesh ky aspekt vleresohet si i tmerrshem pasi askush nuk eshte aq guximtar te perballoje ngasjet e shpirtit drejt dickaje. As une odeoni nuk bej perjashtim nga ju, por gjithsesi koha qe kaloj mbi nje problem me ben cdo dite e me te vendosur.
    Atehere pyetja per ju miqte e mi forumiste. Sa te vendosur jeni per te kryer nje qellim, deri ku shkon vendosmeria juaj, A terhiqeni ndonjehere nga qellimi juaj

Dito.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    "Qellimi justifikon mjetet"
    Une per vete,jam i vendosur,por kam edhe nje kufinj deri ku shkoj.Asnjehere nuk do kisha vendosur te shkoj deri ne fund te nje pune nese dikujt tjeter ia cenoj nje pike lirie apo i thyej dicka te vlershme.Them keshtu qe pasi qe qellimet qe kemi neve ne jete shpesh here tangohen nga njerez tjere,dhe nuk do kisha dashur per shkak te arritjes te nje qellimit tim njerez tjere te vuajne.
    Ambicie po,mirepo jo ambicie e semure.
    Jam shume i vendosur,mirepo di edhe te hjek dore nga dicka,sidomos kur e shof qe patjeter duhet te bej kete.
    Fitimi momental nuk ka rendesi aq te madhe duke marre parasysh pasojat e renda qe vijne pas ketij fitimi.Dua te jem i paster me veten si edhe me tjeret.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    shume e vendosur !!!

ska blah blah blah ... e bej dhe PIKE !!

Nuk terhiqem asnjehere ... sepse nuk e filloj dicka ... apo kam idera qe jane te parealizueshme ... jam realiste me kohen ... i di mire mundesirat e mia
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Atehere pyetja per ju miqte e mi forumiste. Sa te vendosur jeni per te kryer nje qellim, deri ku shkon vendosmeria juaj, A terhiqeni ndonjehere nga qellimi juaj
    kur qellimi eshte i mire dhe i sinqerte per te miren time dhe te te tjereve , nuk ka asnje faktor qe te me ktheje mbrapa , kur e filloj dicka i shkoj deri ne fund nuk di te kthehem mbara

mirepo kjo nuk mjafton duhet ehe te kesh ne dore edhe gjera te tjera sic eshte argumentimi dhe jo vetem kaq , duhet te kesh edhe mjetet e duhura per ti vene ne zbatim qellimet e tua , duhet te jesh i kuptueshem , te kesh forcen e argumentimit sepse jo te gjithe kane te njejtat kendveshtrime per te njejtin qellim

ne pergjithesi nuk di te kthehem mbrapa per te pare se cfare thone te tjeret , por vendos dhe pike mbaroi jam praktik dhe jo teorik , po te rrish dhe te mendosh shume te lindin shume pse dhe sepse ne koke dhe kjo te ben konfuz
    kete e kam pare edhe ne punet e zemres me femrat qe kam njohur keto kohet e fundit , jane vertet shume te cuditshme njera te kerkon henen , tjetra pa pike turpi te kerkon diellin , njera keshtu dhe tjetra ashtu ,
    mendoj se meshtkujt jane me shume te vendosur se femrat ne punet e zemres dhe ne vendimet qe lidhen me to , kurse femrat jane me te pa vendosura dhe per kete arsye e kam thene vazhdimisht ne postimet e mija se i perbuz me neveri femrat qe jane te pavendosura per ti shkuar deri ne fund qellimeve me nje djale

kam edhe te tjera por duhet te shikoj edhe nje teme tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 06-12-2004 mė 14:37

süsses Mädchen Maska e Pink^ Pearl
    Anėtarėsuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    .
    Postime
    240
    Pa vendosmeri nuk arrihet dot gje ne jete , po nuk e more ate vendim e ta zbatosh gjithcka mbetet ne ajer ...

Vendosmeria ime shkon deri ne piken ku e pranon llogjika te vazhdohet! Deri aty ku shikoj qe nese vazhdoj, mund te cenoj dike tjeter.

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga green
    Vendosmeria ime shkon deri ne piken ku e pranon llogjika te vazhdohet! Deri aty ku shikoj qe nese vazhdoj, mund te cenoj dike tjeter.
    Ne kundershtim me ju vendosmeria ime shkon deri aty ku e drejta duhet te fitoje dhe sprekem aspak kur dikush cenohet sepse ka bere veten te cenohet dhe asgje me shume. Vendosmeria ime mbase le edhe kufoma rrugeve, dhe do te leje ne te ardhmen nese nuk kane te drejte te jetojne. Vendosmeria eshte aspekti me burreror dhe per kete ju jeni e perjashtuar nga qellimi final i opsionit te lartpermendur.

Dito.

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ne kundershtim me ju vendosmeria ime shkon deri aty ku e drejta duhet te fitoje dhe sprekem aspak kur dikush cenohet sepse ka bere veten te cenohet dhe asgje me shume. Vendosmeria ime mbase le edhe kufoma rrugeve, dhe do te leje ne te ardhmen nese nuk kane te drejte te jetojne. Vendosmeria eshte aspekti me burreror dhe per kete ju jeni e perjashtuar nga qellimi final i opsionit te lartpermendur.

Dito.

Beep! Nuk ka nevoje te krahasohesh me mua (sidomos kur nuk i je afruar fare asaj qe dua te them!)ne menyre qe te ndihesh me i fuqishem ne ate qe besoke apo "besoke". Qofte kjo dhe per arsye terapie. Ok?!

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga green
    Beep! Nuk ka nevoje te krahasohesh me mua (sidomos kur nuk i je afruar fare asaj qe dua te them!)ne menyre qe te ndihesh me i fuqishem ne ate qe besoke apo "besoke". Qofte kjo dhe per arsye terapie. Ok?!
    Gjithsesi tema per tu diskutuar behet zonjushe dhe mbase mund te keqkuptohemi, S`besoj se i jam larguar shume asaj cka deshe te thuash, nejse gjithe te mirat.

Dito.

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Kudo qi t'shkosh me aplikue per pune, vendosmria asht nji nder gjanat kryesore qi merren n'konsiderate. Nqs nuk kisha me kene i vendosun e kisha lane punen qi kam; pasojat kishin me kene fatale.
    Defend the second amendment

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •