Close
Faqja 0 prej 21 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 202
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

Dating? Hmm...

Eshte intersante per mua kur lexoj disa nga postet te ky forum.

E di qe mentaliteti ne shqiperi ka ndryshuar. Dhe eshte me se e qarte qe ne disa aspekte Shqiperia ja ka kaluar Amerikes dhe Europes.

Pyetjet e mia : a eshte gje e mire kjo per karakterin tone?

Mendohuni pak. Si do ti edukoni femijt tuaj kur te keni femi (ose si po i edukoni ne qoftese keni). Do ti lini te bejn "date"?

Shkruani mendimet tuaja te sinqerta.

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Nuk jam plotesisht i qarte se c kupton ti me fjalen date por besoj se e ke fjalen per shoqerimin dhe daljen bashke te dy personave te cilet pelqejne ,simpatizojne, ose ndoshta dhe dashurojne njeri tjetrin . Nuk shof asgje te keqe ose ndonje ndikim ne karakter nga kjo gje , ne nje menyre apo nje tjeter te gjithe kemi ose do te kemi " date" dike .

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Taulant:

Sikur te ishte vetem aq, une sdo e kisha problem per vete. Por ne qoftese shikojme postimet te ky forum. Shoh ku njerez flasin jo per puthje, jo per sex, e ku ta di une tjeter ...

Te tera keto perfshihen te "date"....vazhdon te perkrahesh ate mendim qe ke postuar?

keepin it real Maska e krize04
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    81
    o veshtruese....don't worry.what ppl say in this forum is a lot of bullshit most of the time..!shumica ktyne as nuk bejne nje date te vertete.une jom i ri po i kom qef shqiptaret mos tme bejne sikur jone shume te emancipum se dje kane qene nkatun me lop e sot kan ardh ne angli e kane perparu nga menimet sa hap e myll syte..!lene mo mos e pyt fare.se vetem kur e menoj me ngrehen nervat...!
    and ppl...keep it real (aq sa mundeni kuptohet).kriza
    never give up your dreams, cos 1 day you will find out that it's all you have got left.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    krize04:

Une shpresoj te kesh te drejte, dhe te jene thjesht "llafe"

Por une kam qen ne shqiperi, dhe kam pare me syt e mi se ne cfare drejetimi "po perparojn".

Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    81
    o veshtruese une se kuptoj...!
    ti po flet per shqiptaret ne shqiperi apo ato ne diaspore..?????
    never give up your dreams, cos 1 day you will find out that it's all you have got left.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Te dy. Te tere.

Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    81
    ah ne shqiperi ndrysho puna..."!
    edhe kte brez mos e vrit menjen se nuk i nodh gjo se i kan prinderit gjalle e me tru.(per ato qe jane familje tamon flase jo per ato qe jon te cthurrur fare,).
    per ate brez shqiptaresh qe po lindin e po rriten jashte si ktu ne angli psh tremem une se ato kane me jua nxi jeten prinderve...!
    si meno ti veshtruese???

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    krize04

Une jam dakort kur thua se per ata qe kan prinderit gjall e me tru sduhet te merakosem. Ata prinder, per mendimin tim, ku do te jene, ne Shqiperi, ne Amerike, apo ne Europe, gjithmon mund ta influencojn femine ashtu si deshirojn, pavaresisht nga ambienti ku ndodhen.

Une per vete, jam ca konservatore. Une nuk mendoj se do te lejoja dicka si "dating".

Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    81
    ca dating mor...!?
    une do e martoj gocen me ane tfotografis..!lol.joke

jo seriozisht une jam old fashioned myself dhe nuk mund ta imagjinoj dote dike ti boj goces time(kure tkem 1.nqs do kem) te njejtat gjera qe u kom bo e po ju bej une ktyne anglezeve..!mhik truni komplet..!
    dating pastaj varet se sdo martohen kalamojt e mi me shkusi spo martohem une me shkusi jo mo ata.

kupton ca du me hton veshtruese??

Faqja 0 prej 21 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  2. Civilizimi nė Islam
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 01-11-2013, 09:18
  3. Kush ėshtė fajtori nė njė lidhje martese?!
    Nga Bardhi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 16:57
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •