Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: Vendosmeria

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    personalisht nsq do doaj dicka do ta merrja me cdo kusht duke thyer cdo rregull te shoqerise....pra shume i vendosur jam ne jete dhe kjo gje here eshte mire here eshte keq varet...

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Varet se per cfare situate vendos.
    Ne pergjithesi jam shume e vendosur ... po kur jane dhe ndjenjat
    te ngateruara ... me bejne te lekundem pak.. duke e menduar me
    shume se duhet.

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Dito hallall ta boft zoti si gjithmone kane lezet temat qe hap ne kete forum...
    Vendosmeria per mua eshte virtyti primar qe duhet te posedoje secili nga ne...
    Por fatkeqesisht realoiteti eshte ndryshe nuk eshte aq e lehte shume mendojne qe jane te vendosur por...Nuk eshte keshtu,per mua gjeja me e keqe qe mund te ndodhi vjen pikerisht nga mungesae vendosmerise....
    Jam shume e vendosur dhe bashkohem me mendimin tend qe kur mar nje vendim i shkoj deri ne fund pa pare pasojat pasi dicka e forte me ka detyruar te kem nje ide dhe te vendos mbi dicka....
    Nuk kam arsye pse te kthehem mbrapa ne lidhje me vendimet e mia,le te jene te tjeret ata qe kryejne kete gje.....
    Dhe dicka tjeter e rendesishme,,,Kurre nuk pendohem per ate qe bej,mund te jene vogelsira dhe te parendesishme ato qe me detyrojne te them..Ha pse e bera???'

Ju pershendes te gjtheve e gezuar 2005!!1

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga blueyes
    Vendosmeria per mua eshte virtyti primar qe duhet te posedoje secili nga ne...
    Por fatkeqesisht realoiteti eshte ndryshe nuk eshte aq e lehte shume mendojne qe jane te vendosur por...Nuk eshte keshtu,per mua gjeja me e keqe qe mund te ndodhi vjen pikerisht nga mungesae vendosmerise....
    Jam shume e vendosur dhe bashkohem me mendimin tend qe kur mar nje vendim i shkoj deri ne fund pa pare pasojat pasi dicka e forte me ka detyruar te kem nje ide dhe te vendos mbi dicka....
    Nuk kam arsye pse te kthehem mbrapa ne lidhje me vendimet e mia,le te jene te tjeret ata qe kryejne kete gje.....
    Dhe dicka tjeter e rendesishme,,,Kurre nuk pendohem per ate qe bej,mund te jene vogelsira dhe te parendesishme ato qe me detyrojne te them..Ha pse e bera???'

Ju pershendes te gjtheve e gezuar 2005!!1
    Pikerisht keshtu duhet te vendose njeriu ne kto kohe pa marre parasysh se lendon dike. Pra jetojme ne nje sistem ku mireqenja nuk njeh arsye e llogjike thjesht progres dhe madje progres shume i dhimbshem. Dhe ne dashuri ashtu si ne cdo aspekt ka ardhur koha te zhveshim ndienjen nga vetja, duhet pare mireqenia gje per te cilen une jam disi kategorik por i permbahem rregullit shoqeror dhe do lendoj nese ekonomia e tregut e kerkon, hahahahah sa per te qeshur ne dashuri te vdesesh ndienjat bohhhhh.

Dito.

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ne kundershtim me ju vendosmeria ime shkon deri aty ku e drejta duhet te fitoje dhe sprekem aspak kur dikush cenohet sepse ka bere veten te cenohet dhe asgje me shume. Vendosmeria ime mbase le edhe kufoma rrugeve, dhe do te leje ne te ardhmen nese nuk kane te drejte te jetojne. Vendosmeria eshte aspekti me burreror dhe per kete ju jeni e perjashtuar nga qellimi final i opsionit te lartpermendur.

Dito.
    Pėrshėndetje Odeon pėr temėn

Vendosmėria ėshtė njė njė fjalė e pėrbėr nga dy fjale VENDOS - MĖRINĖ.

Pra ka tė bėj me vendosje tė njė mėrie.

Por tė jesht i vendosur ka tė bėj me njohjen e thellė tė njė mendimi apo veprimi.
    Dhe kjo sjell rezultatin e dėshėruar.
    Unė e shoh vendosmėrinė si rezultat i njė mendimi tė aprovuar qė tė hidhet nė praktim.

Unė jam i vendosur vetėm nė rastin kur njoh fundin e veprimit dhe njoh dhe rrugėdaljet prej saj gjithashtu pa lėnė viktima dhe pa dėmtuar njeri pasi kjo nuk do tė quhej mė vendosmėri por luftė.
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •