Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

Ditari i njė studenteje!

undefinedse di pse ende te mendoj.s edi pse me mugon kaq shuem e qeshura jote,fjalet e tua,buzeqeshja jote.ndoshta sepse ste njoha kurre dhe ne mungesen tende te ndieja me shume.ti serdhe kurr dhe ende se di pse te kerkoja.kerkoja syte e tu mes mijera syve te tjere kerkoja pranine tende.po per dreq su shfaqe kurre.me le krjtesisht vetem dhe po em varros ne kete vetmi te gjate.apo kerkoja dika te cilen e beja perfekte me mendjen time.dhe ne te vertet ste kerkoja ty/?
    me ke bere shuem konfuze .skerkoj gje,vetem te hyje per nje moment nbe jeten time dhe te ndija buzet tua te me puthnin butesisht ne balle teksa flija.
    kerkoja dicka qe e kisha humbur apo dicka qe se kisha patur kurre?
    dua te me pergjigjet era sonte sepse truri sme punon ne kete vetmi qe me ka rrethuar.di vetem qe te pres ty endrra ime e neteve te dimrit!

te pres.

C O B sanguin Maska e whisper
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Toronto ( perkohesisht ne Tirane)
    Postime
    1,028
    Kam qene student para dy dekadash,por kjo s'me pengon te te kuptoj ne ato qe shkruan,studente 22.Do te vije nje kohe qe do te kesh frike te hapesh faqet e nje ditari te shkruar ne kohen e arte te studentit.Dhe a e di se cila gje na tremb me shume? Sinqeriteti dhe intensiteti i ndjenjave qe kemi perjetuar pikerisht ne castin kur ato rreshta hidhen ne faqet e ditarit....
    Bukur! Me lejo te te pershendes me nje strofe te vogel te shkruar kur isha student:

Nje nate kur student isha,
    i vetem dhe larg nga te tjeret,
    vetem njezet leke ne xhep kisha
    e shkova e pashe "Te mjeret"...

ps.Dikur nje bilete kinemaje bente 20 leke.
    ......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
    drejt gjinjve te tu me ndjell...

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

erdhi nje momemnt.

erdhi nje momemnt qe doja te dija per ty megjithse ste njihja.te dija per jeten tende.te dija menyren s esi fljije.te vije vetrem per nje momemnt me shkulamat e eres vetem per te te pare tek lije.te perkedhelja butesisht floket e tu,te qendroja prane teje.te behesha engjelli i gjumit tend megjithse ste njihja.nje engjell qe te ruan ne distance,sdo lejoja askend te bente te lotonin syte e ty,dhe pse ste njihja mendoja takimin epare me ty.s edi ckerkoja ne te vertte kerkoja te shihja syrte e nje fantazmaje apo kerkoja pranoine e dikujt qe zoti dikur do ta sillte ne jeten time.tani pres vetem vendimin e gjyqit qe eshte hapur per jeten time.me duket se do me dali vendimi i pafajsise.skam faj uyen.fajine kane syte e tu qe dhe ne gjume me magjeposin me mrekulline etyre.dua sdua do jem avokatja e vetvetes ne nej gjyq qe do kete mbarim vetem kur ti te mrekullosh boten me prezencen tende.eja q eky gjyq te kete perfundimisht fund zemra ime.
    kushtuar endrres time me te bukur.

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    faleminderit per kurajon q eme jep crazy.ne te vertte perpiqem te shijoj ditet e fundit et jetes time studentore sepse jam ne vitin e fundit dhe e kuptoj q editet po me iken si ore dhe mbrapa lene vetem nej shije te hidhur.shije qe ta le kujtimi i atyre diteve.
    te uroj gjityhe te mirat

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    O bote e trishtuar vezhgo vetetimen ne qiell, rrezen e forte qe ngjall vetem shprese, E pra atje duhet te shkosh drejt drites se forte te shpreses.

Dito.

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

cdo te thote kurajo?

cdo te thote kurajo?te mbeshtesesh te tjeret dhe ps e edi s eshte e kote?te dish se perpiqesh ta mbash ne jete megjithse vuan?apo ti japesh me shuem kurajo vetes me friken se neser mund te ejsh dhe ti ne vendin e atij?se di.por nese kurajo quajm,e dhe ate qe eshte ne prag te vdekjese dhe e inkurajojme se pas vdekjes e pret dicka me e bukur dhe pse ajo svjen kurre me pelqen em shume realiteti.te pakten do pergatitem qe me perpara per ate qe me pret.undefined

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Jeta studentore, njė nga periudhat mė dinamike tė jetės, njė nga pėriudhat mė shpresėdhėnse, mė horizontėhapura, mė lumturiprurėse dhe mė zhgėnjyesja nė tė njejtėn kohė!
    Jeta studentore me shumė kujtime tė ėmbėla dhe me shumė pėrvoja tė ėmbla, me shumė ecejake jetėsorė, me shumė suksese qė hapin rrugėt e pakaluara tė jetės dhe brumosin definitvisht personalitetin e njė tė riu dhe tregojnė rrugėn e ardhme tė jetės profesionale.
    Por kjo jeta ka edhe diēka qė mbetet e shėnuar pėrgjithmonė nė zemrat studentore: dashuria e lindur nė bangat studentore e cila shpesh mbetet edhe dashuri e pėrjetėshme, por edhe dėshtimet nė jetė e nė dashuri, pėrvoja tė ėmbla dhe tė hidhura, pėrvoja qė lėnė gjurmė pėr tėrė jetėn.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

Te kerkoj falje...

sapo ike.u ngrite nga tavolina tere nerva dhe fillova te shikoj rrotull.isha une fajtorja qe ike ashtu ?pa me puthur?pa me thene naten e mire shpirt?te kam thene ndonjehre se sa te dua.e pra ne kete momentr dua te ta bertas me gjithe forcen e shpirtit.te dua shumeeeeeeee.
    ti ke mbyllur dhe telefonin dhe nuk vjen pergjigja sms te mia.ku je i dashuri im?ku je?te kerkoj.berats po sme degjon.se kupton qe uen ende jam pak femije ne shpirt?s edi se sa nbevoje kam pe rty per tu rriturr?mos me ler vetem te pergjerohem.
    nderkohe une pres dhe lutem qe zilja te bjeri ne anen tjeter te telefonit.dua vetem te te them me fal.sdoja te te beja te vuaje.me fal..,

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    ps eme le vetem em anktjin tim kete nate?pse ende me ben te vuaj?pse s ehap ate dreq telefoni.kam nevoje te te degjoj zerin shpirt.kam nevoje per ngrohtesine e zerit tend.kam nevoje epr ty shpirt.kam nevoje per eshjen tende,per perkedheljen tende.per puthjet etua.te lutem me ler te te tregoj serish se te dua.

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    ti ende se ke hapur telefonin dhe kam filluar te mos i besoj dhe fjaleve te shoqes time qe me thote dikur do ta hapi.pse te nxeha ashtu shpirt?sarrije te kuptoje qe ishte menyra ime per te te treguar qe te dua afer?te pergjerohem per cfare ke me te shtrenjte ne bote.hape tel.me ka marre malli per zerin tend dhe pse ka vec pak caste qe me mungon.po me ben te qaj mungesa jote i dashur...

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Suksesi i nje studenteje shqiptare nė Amerikė
    Nga RTP nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 12:31
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. Rugova ma shpėtoi jetėn... nga ditari i Renate Flottau
    Nga RTP nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 11:51
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •