Nese me do me pak sec e dua une
Nese me do me pak sec e dua une
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
Nuk e kuptoj kete.Postuar mė parė nga shilera
Si mendon,nese te do me pak se sa e don ti ate?![]()
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Do braktisja dike nqfse ai e ben veten (con veten)deri ne ate pike qe te braktiset (sjellja e tij dmth)..nuk mund te them 1 arsyje pasi cdo veprim ka 1 shpjegim. Dmth do shikoja rrethenat.Per cilen arsye do braktisnit dike
Por mund te them qe 'genjeshtra' do jet gjeja qe nuk do me pelqente.![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Ju, femrat e forumit, paskeni bėrė namin duke braktisur meshkujt pėr 1001 arsye. Por , me sa di unė, numri i femrave tė braktisura nga meshkujt ėshtė mė i madh se ai i meshkujve tė braktisur nga femrat.
Ehuuuuuuuuuu , sa larg ėshtė e thėna nga e bėra..![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Lol do e braktisja nese do me donte me pak seq mund ta doja une pasi une e konsideroj dashurine te barabarte e jo njeri me shume e tjetri me pak..........Postuar mė parė nga StormAngel
U shpjegova noj cik?????????????????????
Peace & Love
ShIlErA
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
Pavendosmeria e nje mashkulli,eshte armiku me i madh i tij!!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Mirdita te gjitheve anetareve, te cilet kane dhene mendimet e tyre persa i perket temes..
Do te shtoja qe perderisa secili eshte si eshte,me pak fjale njerezit karakteret ndryshojne shume nga njeri-tjetri atehere,cdokush nga ne e shikon ne menyren e etij dhe pergjigjet si e mendon apo e ndien..Por do te kisha deshire te thoja qe meqenese jeta behet dita dites akoma me e veshtire duke theksuar qe relacionet mashkull femer jane teper te veshtira per tu cuar deri ne fund,atehere do te ndaloja e do te pyesja veten...Ti Ami e do filanin????Pergjigja do te ishte e zeme po..Atehere meqenese fillimi kushton, kohe nerva, durim zemergjeresi llogjike per hire te dashurise apo respektit(Meqe dashuria shtohet dita dites)Do ti jepja nje mundesi partnerit qe te kuptoje te metat e tij apo te me vere ne dukje te nijat,aty serisht do te ndalesha e do te shikoja,sa dha njeri e sa tjetri aty po qe vleresohet personi nese te do apo jo,nese te don por i kushton te shikoje gabimet dhe ne kete rast duhet durimi per tia shpeguar me taktin me te madh,dhe nese atehere serisht nuk kupton patjeter qe kesaj lidhjeje mund ti kishte ardhur fundi,dhashe thjesht nje shembull por qe te funksionojenje lidhje e shendoshe ne ditet e sotme duhen 5 universitete ose me sakte nje jete e tere per te kuptuar dita dites se cfare eshte ajo qe me te vertete bezdis partnrin/partneren tende....
Me pelqeu shume tema e hapor nga xhaxhi Odeono,dhe pergjigja e sinqerte dhe teper e pjekur e Arunit,pasi Ti Arun djale je nje nga te paktet meshkuj te forumit qe intuita ime me thote qe mund tju therrase me plote gojen meshkuj xhentila,te kohes e jo te sh..xIx por te prezentes,por nganjehere fatkeqesisht njerezit pelqejne pergjigjen genjeshter e jo reale...
Green ckemi e dashur,ndoshta qellimi e shkrimit tend nuk ishte qe obligon te dashurin tend 24 ore mbi koken tende pasi te siguroj qe do behej teper monotone,por ska asgje te keqe ti thush djalit, jo mor vlla doja te thoja qe thjesht kohen qe eshte me mua te ma dedikoje me dinjitet e venendje pasi eshte shenje respekti dhe ne te kundert ketu do ti pergjigjesha Arunit nese e zeme se ka patur nje dite te keqe dhe nuk eshte i zoti te fshehi trishtimin e tij apo thjesht nuk sheh zgjidhje tek partneri/partnerja e tij/saj me edukate me takt e pa fyer askend mund te flasi me vetveten,por kete veprim duhet te dime ta bejme dhe sigurisht te respektojme intimitetin e cdokujt nga ne.....
Me respekt ami,jam shprehur me sinqeritetin me te madhe dhe sigurisht duke u nisur nga eksperienca dhe llogjika per te "Rinjte"qe i nevojitet nje keshille edhe pse sjam askush ndoshta per shume nga ju......
e njejta gje vlen edhe per nje femer ...............................Postuar mė parė nga Anisela
do ta braktisja .. kur nuk denjon te veshi ato rroba qe i blej une![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mi Corazon tha shume mire me larte.
Shume larg eshte e thena nga e bera.![]()
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt