Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    Harroje Aruno!
    E di si eshte puna ata qe me kuptojne mua, m'i nuhat hunda 1 milje larg:P. Ti nuk i perket kesaj elite. Keshtu qe shpjegimet e teperta eliminohen qe ketu...Gjyqet si ai posti i mesiperm beja vetes, se me te tjeret iu ka dale moda...!

...ciao

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga green
    Harroje Aruno!
    E di si eshte puna ata qe me kuptojne mua, m'i nuhat hunda 1 milje larg:P. Ti nuk i perket kesaj elite. Keshtu qe shpjegimet e teperta eliminohen qe ketu...Gjyqet si ai posti i mesiperm beja vetes, se me te tjeret iu ka dale moda...!

...ciao
    ti nuhat hunda

mos te genjen mendja se ke intuiten me te zhvidhuar se intuita ime

dhe
    as qe behet fjale qe ti perkas kategorise tende sepse ajo qe na ndan bashke eshte nje oqean i madh prej dashurie te vertete , qe kur e shikojne "live" ata qe me rrethojne ,ikin te tmerruar larg prej meje sepse ti afrohesh arunit te duhet te kesh vetem devocionin absolut qe i perfshin te gjitha brenda d.mth. intuiten,konoshencen,aksionin,retoriken,moralin,vi rtytet,etj,etj,etj,te gjitha arrritjet e njeriut shkrihen dhe treten ne devocion , dhe ti nuk e ke devocionin qe eshte per mua privilegji dhe thesari me i madh qe mund ti jepet nje njeriu , devocioni im te perfshin brenda edhe ty , kurse intuita jote as qe me afrohet mua ,te pakten as nga larg qe te me shikoje te pakten..........

ciao

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Grinka dhe une kam nje pyetje... te na falesh per mediokritetin e pyetjes por qenka bere e modes mesa shoh!

Tani, po sikur i dashuri yt eshte ne humor te keq dhe kerkon te qendroje vetem mos valle do e maresh si fyerje personale dhe do i kerkosh te ndahesh?

P.S. Aruno intuita ime me thot qe intuita jote do kete ndaluar diku nga shekulli xix...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 30-11-2004 mė 11:33
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

Rrofsh arun se me kenaqe...edhe une keshtu kam qejf te jesh, plot me besim tek vetja se greeny eshte kompletuar ne te gjitha...ja qe s'ka bota vetem arune ka dhe jo-arune...ashtu sic ka ditelindje dhe jo-ditelindje (kete e kam kopjuar nga "Liza ne boten e cudirave"-ai versioni gjerman me duket e ke parasysh :P)...
    Edhe keshtu ti arun...keshtu muhabeti...s'te vjen keq besoj ta mbyllim ketu...mire atehere mire-u-moskeqkuptofshim heres tjeter...

Ti Kaltro ca nuk kupton tamam-tamam se per ty do e bej nje sakrifice unaa ...Kur te paskam dhene idene une ty (qe me rente pika qe tani!:P) qe nuk e le te dashurin tim te rrije dhe vetem me aman, se me vdiqet fare...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 30-11-2004 mė 11:45 Arsyeja: vura nje presje te rendesishme...:D

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Nese i vjen era gojes..
    LMFAO

1 e 3, por mandej, nqs grueja kishte me kene e pabese e hipokrite, nuk e kisha martue qysh n'fillim.
    Defend the second amendment

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    P.S. Aruno intuita ime me thot qe intuita jote do kete ndaluar diku nga shekulli xix...
    intuita eshte nje cilesi qe shkon pertej arsyetimit , eshte me shume cilesi shpirterore se sa cilesi mendore , shpesh here njerzit kur nuk jane ne gjendje te gjejne zgjidhje me arsyetim ne problemet e tyre , dhe i drejtohen intuites si nje shkalle me e larte dhe me e sigurte per te zgjidhur problemet e tyre ,

per te zhvidhuar intuiten nuk te duhet arsyetim por praktike shpirterore,sinqeritet, dhe meditim, por..

per mua devocioni eshte shume here me i madh se sa arsyetimi apo intuita , devocioni i perfshin te gjitha cilesite dhe aftesite e njeriut brenda ,

megjithate qe ti thuash nje personi qe intuita jote ka ngelur ne shek 19 , jam dakort por duhet edhe ta vertetosh me fakte , dhe nese ke fakte qe te mi sjellesh ketu ne lidhje me intuiten time qe sipas teje paska mbetur mbrapa ,do te falenderoja vertet ..................dhe pse jo nese ti do kishe te drejte ne arsyetimin tend , mbas kesaj do ti lexoja postimet e tua me vemendje te vecante dhe jo vetem kaq ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    kete e kam kopjuar nga "Liza ne boten e cudirave"-ai versioni gjerman me duket e ke parasysh :P)...
    ate versionin gjerman e kam parasysh po mua po me vjen shume keq qe ti e ktheve ne muhabet personal , nese ti ke deshire te sjell fakte per versionin gjerman te lizes ne boten e cudirave une jam gati por me kusht qe sejcili te mbaje pergjegjesite e veta pastaj sepse une jam tip edhe shume i sinqerte dhe me sinqeritetin tim kane abuzuar shume keto vitet e fundit dhe kjo me ka shkaktuar edhe shume dhimbje te medha , dhe nuk eshte mire qe edhe ti bashkohesh me ushtrine e atyre qe abuzojne me sinqeritetin e tjetrit

pra nese je ne dijeni te lizes ne boten e cudirave ashtu sic duhet dhe nese je vertet nga ato femra qe i shkon gjerave deri ne fund ,dakort por une jam gati te tregoj gjithshka por me kusht qe sejcili mbas kesaj te mbaje pergjegjesite qe i takojne

nese je dakort me dergo nje adrese email dhe me thuaj se cfare kerkon te dish prej meje dhe une jam gati te tregoj versionin gjerman te lizes ne boten e cudirave ,

eshte kollaj ta provokosh tjetrin mbrapa monitorit , por eshte poshtersi kur flet duke mos qene ne dijeni te fakteve edhe nga pala tjeter

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Une kam intuite teper te forte, me te vertete e kam. Nje telepati te jashtezakonshme.
    Do lexosh postimet e mija me vemendje tani e tutje? Flm, ja mu shtu dhe nje fans tjeter, sado qe intuita ime me thot qe i ke lexuar deri tani.
    Atehere ne lexime te tjera.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    Mu mblodh fytyra si limon per nje moment Naqe dhe leshova nje yuck nga shpirti. Mgjth kesaj i ben derman, i blen nje solucion enkas per halitosis ne farmaci ose ja porositen tek dentisti dhe i jep drejtim muhabetit. E ke vene re qe per cdo 'problem' qe ke pasur ti Naqe te kam dhene zgjidhje, ose te pakten sugjerime te mirfillta, ja si tani
    lol
    Qe thua ti Kalterushe , disave duhet tjua nderrosh stomakun se i vjen era e keqe qe prej aty dhe ngjitet me ashensor deri tek goja ..
    Dhe llogaria ne kete rast bie ne favor te nderrimit te partnerit se sa te stomakut te saj..lol
    Jeta eshte ekonomi Olimbi...
    p.s E sheh qe s'na the gje...try again kalterushe
    ...

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    [QUOTE=AAO]E sheh qe s'na the gje.[QUOTE]

cpaske qene... bukeshkale une nje paragraf te tere edukativ te drejtova e ti ma konsideron si nje hicgje. Naqe nuk do te te jap me keshilla po u solle keshtu

ore po c'jane keta stomah - kalbur qe te paskan rene ne hise ty? rrezik me kundra gaz u vete ne takimin e pare...sa per te qene i sigurt per cdo 'te papritur' lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 30-11-2004 mė 17:01

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A do ta braktisnit njeriun tuaj tė dashur nė ēastet e vėshtira?
    Nga kolombi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 26-11-2011, 15:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •