Gjithsecili prej jush ka ne mendje arsyet e veta, mos ju referoni arsyeve te ngritura nga hapesi i temes pasi ato shprehin vetem pjesen e tij.
Pra preferencen tuaj te arsyeve pa cituar askend.
Gjithsecili prej jush ka ne mendje arsyet e veta, mos ju referoni arsyeve te ngritura nga hapesi i temes pasi ato shprehin vetem pjesen e tij.
Pra preferencen tuaj te arsyeve pa cituar askend.
problemi eshte se keto vitet e fundit kam njohur disa femra qe po shikoje nga jashte ishin jashte mase te vendosura ne jeten e tyre dhe ne vendimet e tyre
por...
kur vinte fjala per te mare vendimet si p.sh. per te krijuar nje lidhje me te forte ose per ta konkretizuar lidhjen , ose per ta bere solide dhe te qendrushme ,
o zot cfare zhgenjimi .....
qurraviteshin nga te mundnin dhe gjithe ajo ndjenje e madhe dashurie qe une kisha drejtuar tek ato femra , shkonte per lesh sepse ato nuk ishin aq te forta perpara meje per te ardhur dhe jetuar me mua ,ose anasjelltas kur merrja une vendimin per te shkuar dhe per te jetuar tek ato
te gjitha pa perjashtim qerkonin qiqrra ne hell ose per ta thene shqip kerkonin sigurine absolute gje qe nuk ekziston ,jo vetem tek aruni por tek asnje mashkull
ne bote nuk e gjen dot sigurine absolute
kjo eshte edhe arsyeja qe e vendosa edhe friken ne ate temen e odeonit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 30-11-2004 mė 16:53
Injoranca (apo diferenca ne mendim) eshte e pranishme dhe ne momentin kur vendos e lidhesh me dike...njeriu sado te ndryshoje, te njejtin limit mendimi do kete perhere. Dmth te lesh te dashurin per kete arsye, pasi e ke pranuar njehere keshtu, mua do me dukej hipokrizi. (nejse, mendimi im ky...)
Nuk dua te perdor termin braktis. Po do largohesha prej tij vetem nqse gjate kohes vija re, qe nuk ishte i perqendruar tek une. Dmth meshkujt qe shohin anes kam ate deshiren e zjarrte ti "shkarkoj ne detyre" ne momentin me te pare.
Gjerat e tjera nuk me bezdisin. Per me teper kur e ke pranuar te tille...
ne qoftese ka mundesi shpjegohu me qarte me kete frazen tende se jam shume kurioz mos valle kerkon qe i dashuri yt te qendroje 24 ore non stop mbas teje dhe te mbaje shikimin vetem tek ty ,si ai kali karroces qe nuk shikon dot as majtas dhe as djathas sepse nuk e lejne ato yzengjite apo nuk e di se si quhen ndryshePo do largohesha prej tij vetem nqse gjate kohes vija re, qe nuk ishte i perqendruar tek une. Dmth meshkujt qe shohin anes kam ate deshiren e zjarrte ti "shkarkoj ne detyre" ne momentin me te pare.
apo ke dashur te thuash ndonje gje tjeter me frazen tende , nese ka mundesi shpjegohu me qarte se jam vertet kurioz per ta ditur mendimin tend
per te gjitha ato arsye qe permend ti do ndahesha me dike. Tradhetia esht numer 1 iher, ate nuk e fal kurre, po edhe te tjerat ama nuk ngelen mbrapa lol![]()
Postuar mė parė nga Odeon_relax
Per te gjitha keto do ta braktisja dike
por me e madhja do ishte "tradhetia"
qe me vertete do me lendonte shume here
me shume se keto te tjerat.....
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
"Kali i karroces" (mgjse ky emer eshte i pakuptimte) le te shohe majtas e djathtas po ka menyra e menyra te pari. Ka nga ato qe duken qe jane te shkujdesura, ka dhe nga ato qe tregojne mos-perqendrim e qe te vene ne pozite. Edhe kjo e dyta per mua eshte turn-off i fuqishem. Gusto gusto jane keto pune.
cheers![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 03-12-2004 mė 16:38
Nese i vjen era gojes..Postuar mė parė nga Odeon_relax
![]()
...
Mu mblodh fytyra si limon per nje moment Naqe dhe leshova nje yuck nga shpirti. Mgjth kesaj i ben derman, i blen nje solucion enkas per halitosis ne farmaci ose ja porositen tek dentisti dhe i jep drejtim muhabetit. E ke vene re qe per cdo 'problem' qe ke pasur ti Naqe te kam dhene zgjidhje, ose te pakten sugjerime te mirfillta, ja si tani
Injorance per cfare Odeon? Se tani dhe une jam injorante nga fusha sportive dhe nuk kam ndermend te edukohem per ate pune... e mgjth kjo qe thua ti dmth injoranca me duket si shume klishe mua... duke mare parasysh shkollimin masiv pak a shume njohurite e individit shtrihen ne shume fusha.
Personalisht nuk e toleroj dot hipokrizine. Nuk rroj dot me skepticizem, me dyshime dhe me ankth perbrenda... ti besoj a te mos i besoj. Nuk mund te jem ne nje lidhje(qoft dhe shoqerore) ku ndihem e abuzuar ne besimin tim, ne asnje menyre. Hipokrizia eshte drita kuqe per mua.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
po nese i dashuri yt eshte grindur ne pune dhe atje i kane dhene nje paralajmerim te forte qe te jete me i kujdesshem ne te ardhmen"Kali i karroces" (mgjse ky emer eshte i pakuptimte) le te shohe majtas e djathtas po ka menyra e menyra te pari. Ka nga ato qe duken qe jane te shkujdesura, ka dhe nga ato qe tregojne mos-perqendrim e qe te vene ne pozite. Edhe kjo e dyta per mua eshte turn-off i fuqishem. Gusto gusto jane keto pune
dhe ai i varfri ne vend qe te perqendrohet tek ty , ose me sakte syte i ka tek ty por mendjen e ka tek puna ,
ose kur skuadra e tij e tij e zemres ne futboll, basketboll ,etj , ka humbur dhe ai i dashuri yt ne vend qe te perqendrohet tek ty , ose me sakte syte i ka tek ty por mendjen e ka tek humbja e skuadres se zemres , si i behet hallit mos valle ne raste te tilla , do ti jepje dalje ti?? ose do ta braktisje ???
gusto gusto mos valle degradimet ne mendim, ne kendveshtrimin e femres se sotme ti e quan gusto gusto, dhe kur te troket divorci tek dera pastaj per shkak te ketij kendveshtrimi te gabuar qe kane shume femra , fillon ta quash nje divorc te tille nje mode te re ???
Krijoni Kontakt