lol Kalto
Ne takimin e pare justifikohet pasi ku di gje njeriu i shkrete...
Me pas , largohem me shpejtesine e drites
Keshillat tuaja do ti konsideroj si te pranueshme kur te harrosh fjalen e vetme shkodrane qe di ...lol![]()
lol Kalto
Ne takimin e pare justifikohet pasi ku di gje njeriu i shkrete...
Me pas , largohem me shpejtesine e drites
Keshillat tuaja do ti konsideroj si te pranueshme kur te harrosh fjalen e vetme shkodrane qe di ...lol![]()
...
Aruno, Greeny u shpjegua shume qarte, sedi cila pjes te postimit te saj te beri te konfuzuar. Nuk tha gje ajo qe do te dashurin te perqendrohet 24 ore tek ajo, por thjesht te kete perqendrim tek ajo pa e patur mendjen ore minute tek dicka, kjo me duket si ofendim mua (besoj dhe greenit), neqoftese i them dicka te dashurit dhe ai e ka mendjen tek dicka tjeter, tregon qe si plasi () fare cfare them une, pra disa veta nuk tolerojn kete gje...ti mbase ste ben pershtypje, dhe dicka qe ti nuk toleron dote, mbase greeny e toleron...prandaj mos u be kaq i "pakuptueshem"Postuar mė parė nga arun
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Qe mos te na "merzitet" xhaxhi Odeoni, do ti pergjigjem temes meqe su pergjigja :P
1) Neqoftese me tradheton
2) Neqoftese nuk tregon dashuri tek une si me perpara (neqoftese njeri citon kete qe thash...nuk them vetem per nje dite, por per nje kohe te gjate..si pshm 2 dite...kidding, e kam fjalen per disa mua)
3) Kur nuk tregon respekt per familjen time (sic tha Alda)
4) Ate qe tha greeny
5) Nuk ben punet e shtepis lol j/k...no i am not![]()
6) Po te me thote kam disa rregulla per ty qe ti zbatosh (si ado rregullat qe postoj Agaisty :P)
7) Po te thote qe s'do te kete femije (e braktis ne vend )
8) Po te me urdheroj, grrrh me pelqen vete te jap urdhera, jo te marr :P...por po te me urdheroj ne nje tone te mire mbase do ti zbatoj lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 30-11-2004 mė 18:14
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
tradhtin,genjeshtrat,hipokrizin
o-le-le firma
asnje pjese e postimit te saj nuk me beri konfuz sepse sic e shikon ajo nuk donte te hynte ne hollesira ne lidhje me ate thenjen e saj konkretisht me :Aruno, Greeny u shpjegua shume qarte, se di cila pjes te postimit te saj te beri te konfuzuar
versionin gjerman te lizes ne boten e cudirave
greeny flet ne kete rast vetem ne nje version qe i shikon gjerat vetem ne nje kendveshtrim , pra eshte nje kendveshtrim i njeanshem , kur ti gjykosh personat per nje veprim duhet ti shikosh te gjitha kendveshtrimet e tyre ne lidhje me ngjarjet dhe pastaj te gjykosh , dhe jo vetem te gjykosh por duhet te jesh edhe i pa anshem ne gjykimin tend ,
dhe greeny po te deshiroje le te me japi nje adrese te saj dhe une jam gati ti jap edhe kendveshtrimin tim per versionin gjerman te lizes ne boten e cudirave, megjithate une i kam nisur greeny edhe nje MP per ta pyetur se cfare kerkon te dije me shume per kete version
po jam i sigurt qe nuk di shume ne kete version ajo me shume kerkon te provokoje se sa te mesoje
ne lidhje me temen
njeriu qofte mashkull apo femer ka shpesh here nevoje qe te qendroje vetem per te rreflektuar dhe tu thelluar mire perpara se te mari vendime qe nuk kane lidhje me jeten ne cift , pra ne keto momente delikate kur te duhet te pyesesh 99 vete dhe te besh si di vete , te duhet per nje kohe relativisht e shkurter ose e gjate qe te maresh vendime pa u ndikuar nga te tjeret , dhe nese ne keto momente ,nese keto hapesira personale ti si njeri nuk i ke ose kur partnerja nuk ti jep ,sepse nuk te kupton , ose i kupton si mungese vemendje ose mungese perqendrimi ,etj , atehere ti nuk do jesh ne gjendje te maresh vendime te sakta ose te mira dhe largpamese sepse , ajo/ai qe ti dashuron ,nuk ti jep keto hapesira te domosdoshme ne raste te tilla qe jane te pa cmuara per te mare vendime te medituara mire
po te sjell nje rast nga nje liber qe po lexoj qe te kuptosh se sa te cmuara jane keto hapesira ne jeten tone lexoje:
shkuan tre shejntore te jetonin ne malet himalaje dhe mbasi kaluan 10 vjet
shentori i pare foli dhe tha:
sot do te jete nje dite e bukur
kaluan edhe 10 vjet te tjera dhe shentori i dyte tha:
sot do jete nje dite me re ,dhe do bjere shi
kaluan edhe 10 vjet te tjera dhe shenjtori i trete tha:
ju te dy mos flisni me
ta tregova kete histori qe po e lexoj tani dhe dua te them se per te mare vendime te pjekura dhe te verteta ne jeten tone na duhet edhe pak hapesire e lire qe ne te meremi edhe me veten tone dhe me vendimet tona me meditimet tona ne vetmi, dhe kjo hapesire qe duhet te jete rreciproke per te dy partneret nuk duhet te jete shkak per keqkuptime te tipit- ti nuk me don- ose -nuk me rrespekton-etj, sepse prandaj jane pushimet ne fund te javes , prandaj jane lejet vjetore , dhe shume hapesira te tjera te lidhura me kete qe po them sepse nese nuk i kemi keto hapesira te lira nuk mund te kemi ate privilegjin hyjnor qe thoshte shpesh nje filozof i lashtesise ,qe kur e pyeten njerzit se cfare kishte fituar qe te gjithe jeten e tij e kishte kushtuar studimeve dhe meditimeve te tij dhe nuk kishte fituar pasuri dhe prokopi ai ju pergjigjej njerzve duke i thene se:
kam fituar privilegjin hyjnor qe te bej monolog me vehten time
pra keto momente qe une i thashe me siper per te cilat kemi nevoje te gjithe ne jeten tone, filozofi dhe dijetari i quante privilegj hyjnor
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 01-12-2004 mė 06:28
Me ta dredh me nai tjeter eshte e padurushme, nuk e duroj dot TRADHETINE
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Kam braktisur
1) kur dashuria ka marre fund
2) per aresye jashte kontrollit tim dhe te tij ( bota shoke bota - dhe jeta qe vashdon me mijera kilometra largesi)
3) kur dashuria ideale nuk ka mundur te 'perkthehet' ne nje marredhenie funksionale
4) kur kane dashur te marrin 'vendime' per mua- pa barazi dhe mirekuptim nuk mund te kete zhvillim te perbashket
Nuk jam xheloze keshtu qe nuk do te braktisja per tradheti (tradhetia eshte gjithmone fizike ne syte e mij nderkohe qe dashuria eshte ideale..)
"All you need in this life is: ignorance and confidence. Then succes is guaranteed!" --MARK TWAINE
"If people talk behind your back, it only means that you are two steps ahead."-- JACK RENO.
Shume elokuente! Cuditerisht ke dhene te gjitha arsyet e miaPostuar mė parė nga Sharmja
![]()
Tek nje femer , sidomos ke lidhja ideale urrej genjeshtren sidomos kur eshte nje lidhje qe une i jam dedikuar 100% i sinqerte dhe i drejte . Do te braktisja pa u menduar dy here nje femer qe genjen qofte dhe per dicka jo jetesore dhe e kam berr ne te kaluaren megjithese isha i bindur se me donte.
mos besimin , genjeshtrat
Krijoni Kontakt