Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    pikerisht karten e zerit dhe modemin nuk po konfiguroje dot, po do keshillohem gjithsesi
    ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2004
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga qoska
    nuk e di nqs eshte i interesuar njeri po mund te startoni linux nga mbr e windowsit me nje modifikim te thjeshte te boot.ini dhe nje program te thjeshte dhe eliminon disketen fare.
    Gjithsesi nqs jeni te interesuar per me shume se mbase eshte dhe teme tjeter mund ta tregoj me gjate.
    Per mua END-users nuk mund ti drejtosh drejt linux duke i thene qe eshte i veshtire dhe perdor kete Distribucion se eshte me i lehte, e vetmja menyre eshte ti thuash se pasi ta kene konfiguruar nuk do te kene me probleme me viruse,spyware a ku di une
    Une e perdor kestile disketen si zgjidhje e imja sepse nuk dua te modifikoj MBR,sa here dua linux fus disketen, perndryshe default win!
    E po qe ta konfigurojne linux duhet te dine dhe mandrake per mua eshte me i lehti dha i pakomplikuar.Jemi gjithmone aty po nuk pate pare nuk di dhe meqenese shumica e personave vijne nga win (si une) duan te kene diçka si baze dhe nje linux shume windows-like eshte i domosdoshem,pastaj flasim per spyware e viruse,po nuk dite nuk ben gje fare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2004
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga fotjon
    pikerisht karten e zerit dhe modemin nuk po konfiguroje dot, po do keshillohem gjithsesi
    Perdor knopixx ose mandrake move qe te konfigurojne automatikisht hardware-in.Degjo po pate modem PCI 56k nuk del dot ne drite me ate linux qe perdor,duhet ta instalosh ne hard disk.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •