Para disa ditesh, nje grup studentesh nga klasa ime po bisedonin rreth kontrates paramartesore. Per ata qe ndoshta s'e dine, kjo lloj kontrate behet midis njerezve te pasur ose yjeve te hollivudit, te cilet i vene kushte partnereve te tyre para nje avokati. Psh. nje agreement mund te jete...nese neser a pasneser ndahemi, ti s'fiton asgje nga pasuria ime.
Te gjithe keto studentet ishin pro kontrates dhe mendonin se kur te vinte momenti do ta perdornin. Une si shqipo

isha kunder dhe argumenti im ishte se do me dukej si ulje dhe si mungese dashurie nese im shoq do me bente te firmosja nje leter te tille.
Por njeri nga ata, ma ndryshoi disi mendimin. Ai vjen nga nje familje shume e pasur dhe kane nje firme te madhe qe e kane ndertuar brez pas brezi. "Sot s'i njeh njerezit," me tha. "Sot te thone fjalet me te bukura dhe neser te dalin armiq. Nese ajo thote se me do vec me zemer dhe jo per leke, atehere pse s'e firmos kontraten? Sot me marton, dhe neser me thyen zemren dhe me merr dhe gjysmen e djerses sime dhe te prinderve te mi."
Ju si mendoni, a eshte normale nje kontrate e tille dhe per njerez ne nivelin tone apo eshte vec per ata qe jane filthy rich? Flmd.
Krijoni Kontakt