Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    kam patur nje diskutim te zjarrte me roomate per kete. Me beri te mendohme mire nese dua te martohem at all

po te isha une me para/pasuri/toka/llotari do ta beje qe c'ke me te prenup...po te jete gjysma ime tjeter eshte komplet ne varesi te momentit se si do me vinte kur te ma thoshte

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Edhe pa kacidhe te jeni, firmoseni kontraten!
    Boll bete "e lagu, s'e lagu." Pfff... harxhim kohe.
    S'late gje pa filozofuar.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga arun
    per ata qe qurraviten mbas kontratave , po eshte e vertete qe nuk ekziston dashuria , te besoj ne kete drejtim

por nuk mund ta thuash nje gje te tille per te gjithe ata qe i permbahen virtyteve dhe vlerave ne jeten e tyre , persona te tille zhgenjehen dhe ka raste edhe shume here ne jeten e tyre por kurre nuk pranojne te bejne shoqeri me veset dhe absurditete te tilla si puna e ketyre kontratave qe ne vend qe te japin zgjidhje , i komplikojne me shume gjerat
    flet kshu ti se je xhepshpuar..edhe dhi e zgjebosur edhe bishtin perpjete...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ajo eshte thjesht nje kontrate financiare dhe ska pse te influencohet dashuria ( nese vertet eshte dashuri ) dhe Pike !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    flet kshu ti se je xhepshpuar..edhe dhi e zgjebosur edhe bishtin perpjete...
    cfare kupton ti me xhep shpuar

se me kane dhuruar pasuri por me kushte dhe une ja kam perplasur ne fytyre qe nuk ka asnje qe te manipuloje me jeten time pervec vlerave

konkretisht ketu ku navigoj eshte nja vajze franceze qe po ben te pamunduren qe te lidhet me mua dhe une nuk ja zgjas shume sepse nuk e njoh fare si njeri pervec faktit qe eshte shume e pasur dhe pasurine e saj e kam pare vete me syte e mi

keshtu qe nuk eshte mire qe i ktheni gjerat ne personale pa i njoft njerzit nga afer dhe mire ne kendveshtrimet e tyre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    ajo eshte thjesht nje kontrate financiare dhe ska pse te influencohet dashuria ( nese vertet eshte dashuri ) dhe Pike !!
    pinko

aty ku ndahen financat ka egoizem , dhe aty ku ka egoizem nuk ka dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    cfare kupton ti me xhep shpuar

se me kane dhuruar pasuri por me kushte dhe une ja kam perplasur ne fytyre qe nuk ka asnje qe te manipuloje me jeten time pervec vlerave

konkretisht ketu ku navigoj eshte nja vajze franceze qe po ben te pamunduren qe te lidhet me mua dhe une nuk ja zgjas shume sepse nuk e njoh fare si njeri pervec faktit qe eshte shume e pasur dhe pasurine e saj e kam pare vete me syte e mi

keshtu qe nuk eshte mire qe i ktheni gjerat ne personale pa i njoft njerzit nga afer dhe mire ne kendveshtrimet e tyre
    ku eshte kjo vajza? edhe idiote te jete, e marre une s;ka gje

ai ishte thjesht kendveshtrimi im, ti mbaj vlerat e tua..teorikisht..me duar ne xhepa te shpuar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Larsus
    ku eshte kjo vajza? edhe idiote te jete, e marre une s;ka gje

ai ishte thjesht kendveshtrimi im, ti mbaj vlerat e tua..teorikisht..me duar ne xhepa te shpuar
    ne shqiperi po e pranoj se kam qene xhep shpuar , por jo ketu ne itali , ketu punoj dhe mbaj vetveten , keshtu qe nuk besoj se me duhet te braktis vlerat e mija si njeri

megjithate ne per kendveshtrimet po flasim , po nejse , uroj qe ta gjesh nje ashtu sic ta do zemra ty

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    e keqja e vetme e kesaj marreveshje eshte qe nenshkruhet ne momentin kur mendohet qe dy palet te jene nen efektin e dashurise dhe kjo tregon per nje kthjellshmeri mendimi gje qe bie ndesh me ndjenjen e dashurise qe duhet te ta mjegulloje llogjiken. nejse si person racional qe jam mendoj se eshte e drejte qe dikush te mundohet te ruaje veten dhe ate cka ka arritur, pas nje ndarje te dhimbshme, nje mashtrimi apo ku di une c'mund t'u vi ne rrjedhen e jetes.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Un kam pase t'njejtin problem me Mandy Moore. M'ishte qepe e nuk m'lete rahat.
    Kujdes arun!

Persa i perket temes, nuk shof gja t'keqe me kontraten. Kam pa shume vete qi shkatrrohen nga ana financiare mbas divorcit.
    arun, megjithse postimet tueja jane shume t'gjata e un hupi interese n'gjyse t'leximit, e kuptoj se cka thue, por jeta nuk asht perfekte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 22-11-2004 mė 20:57 Arsyeja: gjuhe e huaj
    Defend the second amendment

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shėn Kozma Etoliani i Barabarte me Apostujt - 24 gusht
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 23-08-2024, 01:48
  2. Lajme ekonomike
    Nga Era1 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 375
    Postimi i Fundit: 09-05-2008, 15:03
  3. Bursa Shqipėtare
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 08-05-2007, 00:55
  4. Kontratat (FUTURES) Kontrata e se ardhmes.
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-04-2007, 02:32
  5. Kodikėt e Shqipėrisė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-12-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •