Vetem per nje vendim qe mora para disa vitesh. I am trying to make peace with it, megjithse sa here me kujtohet me vjen inat me veten.![]()
Vetem per nje vendim qe mora para disa vitesh. I am trying to make peace with it, megjithse sa here me kujtohet me vjen inat me veten.![]()
I LOVE GOD
j&g
Vendime qe jam penduar kam pasur,por kam mesuar te bije ne paqe me vetveten.Jam bindur se gjithcka ka ndodhur per nje arsye,dhe sado te dua apo perpiqem une koha mbrapa nuk kethehet.Keshtu qe ka nje arsye,pse dicka ka mbetur ne te shkuaren dhe nuk ben pjese e te tashmes time.
Po i bashkangjitem mendimit te MI CORAZON,edhe mua me dhimbset vetja per t'a gjykuar rende :P
Asnjehere nuk jam penduar per veprimet qe kam bere . Wrong or right , s'ka rendesi - ai ka qene vendimi i drejte per ate moment , ose ose fati im i keq . Ajo "Ah Sikur..." - do vije prape ne forma te ndryshme , no matter what !
- Nje gje qe nuk do pendohesha , por nuk do t'ja falja vetes kurre eshte : Mos e lesho veten tende ne duart e nje tjetri qe nuk e ka idene se cfare definicioni ka JETA per vete ate !
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
nje vendim te gabuar para 8 vitesh per te shpetuar shokun nga burgu vajta deshmova ne polici sikur ai ate dite ishte ne shtepin time
kurse tjetra eshte para disa muaj
shita makinen X5 edhe mora nje escalade ngela ne Service cdo muaj
njeriu do mend edhe vetem mend,kush degjon grun qe jan ben ti kur sdegjon ben cte thot koka hhahahaah
Partizoni
kur sja thash vet e para ...lol ehu tani ka kaluar me shume se nje dekade ... ndoshta nje jete e tere ... edhe pse duket si dje![]()
E kam ndjere shume here nevojen per te jetuar ne nje vend tjeter. Tirana eshte e vdekur. S'ka asgje interesante per te bere. Vetem lokale -_-
Mire qe kemi kinema.
(“・ω・`)
po normal qe ndjhem shume here qe te behen ndryshime ne shume gjera ne jete....
Vallaj po ,me thėnė tė drejtėn...mėrzitem ndonjėherė,mė kap stresi,dua tė iki,dhe mendoj tė shkoj nė Bora Bora...po pastaj shikoj portofolin,dhe te vėndi i lekėve tė letrės,ėshtė bosh,veē te vėndi i lekėve tė shkoqura ka nja 2 dyqindėlekshe,e mbyll portofolin,e fus nė xhep,dhe them....pse tė mos shkoj dhe unė nė Bora Bora ??! Hap internetin,hyj te google,i jap image search: Bora Bora,dhe rri nja 1 javė andej. Kėnaqem,ajėr i pastėr,dhe ēmime tė arsyeshme. Shko njėherė.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt