Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 126
    i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Hajde teme Hajde....

Ajo eshte The ultimate Experience

Kam fjalen, psh te shkoje pas me kohen dhe te perfundoje mu ne mes te Koloseumit gjate nje dyluftimi mes gladiatoresh.....total suspence!!!!!!

Gjithe ai milet duke u habit me atletiket dhe xhinset e mia
    Do i kisha pershendet ihere: Salute amici,,Io Albanese, no gomone no, Machina Del Tempo questa volta.
    Po me e forta do ishte kur te kisha ndez cigaren,,,,kur te me kishin pare duke nxjerre tym nga goja, do kishin kujtu se po behem gati per ti sulmu me flake heheee.

Gjithe turma pastaj duke i thene perandorit: Pollice Verso, Pollice Verso (gjoja te me vrase) dhe te gjithe duke prit se a do e uli gishtin ai apo jo ndersa une duke pi cigaren per qejf.

Kur pas nje hezitimi te shkurter ai te uli gishtin poshte dhe mua te me versuleshin rojet e tij me hap ushtarak dhe me shpata te drejtuara nga une,,,,dhe uuuuune, nje te nxjerre Kallashnikovin( e mora me vete, thashe ta kem) nje te mbushur frrap frrap, gishtin ne kembez, ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba bam,,,do ua kisha bo ato mburojat m*t fare

Dikush do merrte dhene e te tjeret do ulnin armet, loool. Do kishin kujtu se jam Jupiteri vete.

Pastaj do ia kisha bo me gish Perandorit e do i kisha thene: Vieni qua pepino vieni. Io voljo ate Ponc Pilatin(jo ta vras) ktu shpejt se nuk kam kohe shume, me duhet te takoj Newtonin pas 20 minutash .

Pasi te kisha kryer pune atje, do kisha shku perpara me kohen dhe do kisha hypur ne ate mollen qe do pushonte Isaku. Sa te vinte ai e te ulej, une do i leshoja mollen ne dore nga lart dhe do fshihesha mes gjetheve. Prite Isakun pastaj duke kercy e duke kendu neper bahce nga gezimi se zbuloi gravitetin, e une te ulesha ngadale e ti thoja to shut up ihere.

E do kishte vazhdu ai pastaj : How dare thou breach into my House?

Do i kisha thene: First of all, mos bertit se ta bona koken shport dhe second ty te kane pikturu si alamet burri e ti qenke si me t'pase shtyp treni mer.
    Do i tregoja se kam ardhur duke udhetuar me kohen. Do i kishte ik truri fare.
    Do me kishte degju mire se ka qene degjues i mire shejtoni, do i kisha thene se kemi perdorur ekuacionet e Ajnshtajnit per te mundesuar nje gje te tille.

Kush eshte Ajnshtajni ihere? -do thoshte ai.

Nuk e njef Ajnshtajnin ti e? Nuk ke bo shkoll ti mer lal? Ai ta futi ty ne te gjitha drejtimet mer lal. Shkenca jote nuk pi uje me, vetem the cat flap na ka mbet nga shpikjet e tua.

Do isha ndare me te dhe do isha drejtu n'drejtim t"Gjermonis per te taku Moxartin.....

To be Continued...

SHKOZA
    Anėtarėsuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Ma kujtuat romanin ,,Nje amerikane ne oborrin e mbretit Artur" , me sa me kujtohet edhe ai amerikani keshtu disi kishte shkuar ne kohen e mbretit Artur.

Po te kisha kete makinen tuaj kohore sigurishte qe do te isha kthyer tek Pellazget se pari dhe do ju thoja : Hej quna kini mendjen se do te vije nje fis nomade ,Helene quhen dhe mos i lini kendej se per te zezen tuaj vijne. Ata do te thone se jane te shenjete dhe nuk shkatrrohen kurre dhe do te egersohen. Qind per qind veshtire do t'a kem te shpetoje prej tyre.
    Pastaj frriu do te kaloja ne kohen e Ilireve dhe do t'i kisha pyetur. Po nga e keni origjinen or shoke se ka njemije vjete kush nuk ia qellon! Keni medjen se se shejti do te vijne romaket dhe sllavet dhe vaj halli per ju pastaj. Po perse nuk shkruani as edhe nje fjale te vetme ne gjuhen tuaj or vellezer ,po kush do na besoje qe ne jemi pasardhesit e juaj dhe flasim gjuhen tuaj pastaj? Do t'i them edhe Teutes se Dhimiter Fari do te te tradhton por ajo nuk besoj qe do te me zeje bese.
    Nese do me japin ize (lejojne ) , do t'e kaloja shpejte dhe tek Principatat shqiptare te mesjetes dhe do t'i qortoja perse nuk thoni gati asgje per orijinen tuaj por vetem ziheni mes vete ? Po perse 400 vjet nuk u degjohet zeri juve more. A mendoni ju qe do te dyshojne te tjeret qe ju nuk jeni pasardhes te Ilireve dhe qe jeni autokton? Po ju or Balshaj e dini se pas nja 800 viteve do ju quajne serb, ata ardhacaket more?
    Pastaj sigurishte do te takoja Skenderbeun dhe do t'i tregoja atij se tani kemi aleatin me te mire Turqine ne Ballkan ,qind per qind vetem makina e kohes do te mund te me shpetoje mua nga ai. Gjithashtu do t'i tregoje qe ende funksionon edhe Kanuni i Lekes tek ne dhe ai do te keputet se qeshuri.
    Do te takoja sigurishte edhe Mice Sokolin dhe do t'i thoja mos gabo t'i dalesh topit perpara se jeleku nga antiplumbi qe t'a ka qepur gjakovari nuk eshte origjinal.
    Pastaj isha kthyer edhe ne vitin 1912 dhe sigurishte qe do te shkoja deri ne Vlore dhe te merrja pjese ne ceremonin e shpalljes se pamvaresise se Shqiperise . Do te takoja Isa Boletinin dhe t'i thoja - po pse u vonove ore baca Ise , e din ti se sa na ka kushtuar ajo vonesa jote njediteshe ? Plote njeqind vjet dhe q'a eshte me se keqi disa burreca kosovare jane kunder bashkimit me Shqiperine tani! Kane zbuluar nje komb te ri !Pastaj pse ulesh ore burre dhe e puthe flamurin dhe perlotesh kot, e dini ti se do te kemi flamur tjeter ne ne Kosove ?
    Ai sigurishte qe do te nxjerre koburen te me vrase mua por ndoshta plaku Ismail Qemali do t'a ndal duke i thene lere ore Ise se nuk mund te behet ajo qe thote ai .

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Fatkeqesisht, Albanian Time Travel Agency (ATTA) ka nderprere te gjitha misionet e saja per mungese fondesh.

Kismet, kur t'iki Nano, mbase na sponsorizon ndonje fabrik kepucesh taljone.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga FLOWER
    nese do mund te ekzistonte makina e kohes, ne cilen epoke do te doje te te conte? ke do te doje te takoje?
    ndoshta makina e kohes mund t'ju kthente edhe pas ne jeten tuaj, a do ta preferonit kete? ka ndonje gje qe do donit ta ndryshonit, njerez qe do donit ti fshini nga rrjedha e jetes suaj, momente te harruara qe do donit ti perjetonit serisht?
    Do te doja te me conte ne epoken e njeriut. Do te doja te takoja Friedrich Nietzsche-n. Do te doja te ndryshoja ardhjen time ne kete bote. Do te doja te fshija zhgenjimet e mija. do te doja te zhdukte cdo moment te egzistences sime dmth asnje moment rikthimi tek e shkuara pasi jetoj te ardhmen.

Dito.

Mi lav ja. Maska e Eminemka
    Anėtarėsuar
    27-06-2004
    Vendndodhja
    Boston,Ma ( me white-shefqetin--shadow))) :)
    Postime
    464
    Citim Postuar mė parė nga FLOWER
    nese do mund te ekzistonte makina e kohes, ne cilen epoke do te doje te te conte? ke do te doje te takoje?
    ndoshta makina e kohes mund t'ju kthente edhe pas ne jeten tuaj, a do ta preferonit kete? ka ndonje gje qe do donit ta ndryshonit, njerez qe do donit ti fshini nga rrjedha e jetes suaj, momente te harruara qe do donit ti perjetonit serisht?

do doja te kisha te njejten moshe te eminemit dhe te isha ne nje klase me te !!!!thjesht ta kisha nje shok te mire!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eminemka : 09-12-2004 mė 17:26
    “Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    eshte akoma heret nuk kam bere akoma gabime aq te renda sa te kerkoja nje gje te tille...por nje udhetim per qef do ta beja sigurisht nga themelimi i perandorise romake deri sot....

i/e regjistruar Maska e baby dream
    Anėtarėsuar
    04-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane,Albania
    Postime
    126

A do e ndryshonit jetėn tuaj?!

Nese do tu jepej mundėsia, ta jetonit jeten edhe njė here nga fillimi!
    Do ta jetonit njėsoj,apo do hiqnit apo shtonit diēka!?

Ju ftoj te gjitheve ne diskutim...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 11-04-2006 mė 22:23
    ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Po ta jetoja edhe nje here, por me keto mend qe kam tani, do kisha bere namin.
    Por po t'kisha menjen prap nga fillimi, njesoj do ishte. Lodhu kot.
    Ah, po. Do te ma kishte qejfi te kisha lindur tani, e jo ne vitin 1981.
    Edhe pse ne qe kemi lindur ne ate vit jemi brezi "gjithēka". Kemi pare komunizmin, fillimin e demokracise, demokracine, kompjuterin, rradhen e qumeshtit, kemi lujt me karroca me kuzhineta, jemi lare neper lumenj, kemi majt kanace birre per zbukurim te dollapi i shpise, kemi ba qitje me kallash.... ehuuuu, sa gjana kemi per t'i tregu kalamajve ne!

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Une jam mese i kenaqur me jeten time dhe nuk do ta ndryshoja per asnje gje ne bote.
    Nuk duha to dale si fodull por, deri ne kte moshe qe jam e kam pare se c'fare do te thote vuajtja, gezimi, hidherimi, shoqeria, dashuria, varferija e pasuaria midis shume te tjerave.

C'fare tjeter gje dikush mund te shijoj ne jete???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Citim Postuar mė parė nga fatijonuk
    C'fare tjeter gje dikush mund te shijoj ne jete???

Mund te shijoje faktin qe di ta shkruaje "cfare" pa apostrof.
    Kerkesat ndaj jetes nuk mbarojne kurre. Sado te kesh, do te doje te kishe me shume. Te pakten keshtu do te mendonte nje njeri me ambicie normale.
    Ti thua ashtu sepse e di qe nuk mund ta ndryshoh jeten me shume se aq.
    Por tema e ka fjalen per fantazi. Me nje fjale, po te mundje...
    Nuk te besoj. Jam i sigurt qe do te doje te kishe dicka me shume.
    Te gjithe kujtojne se dine shume gjera nga jeta, por kur kalon nje vit, kuptojne qe nje vit me pare ke qene budalla. Dhe ky proces quhet "pjekuri".

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-02-2018, 09:07
  2. Shpėrthen pas njė zjarri makina e njė gazetari
    Nga ^SHIU^ nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  3. Sa makina keni goditur (pa qellim :P)?
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 29-06-2006, 23:07
  4. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •